National Hockey Simulation League

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

National Hockey Simulation League - Page 2 Empty Re: National Hockey Simulation League

Post by Viesis Trešdiena Novembris 20, 2013 3:11 pm

Ko jūs bimbā visi, bija problēmas, par kurām noteikti daudzi ir lietas kursā.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

National Hockey Simulation League - Page 2 Empty Re: National Hockey Simulation League

Post by Zommers Trešdiena Novembris 20, 2013 4:16 pm

Man jau itka neko tur nevajag. Tikai tagad sāku maiņas darīt Wink. Man tos treniņus var atjaunot kaut kad vēlāk. Man nevajag uzreiz Wink
Zommers
Zommers
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/

Postu skaits : 1554

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Trešdiena Novembris 20, 2013 4:50 pm

Intarusu rakstīja:JĀNI JA TAISI LĪGU TAD TAISI,NEVI INGORĒ CITUS SPĒLĒTĀJUS,JA LĪGA DEAD TĀ BŪTU PATEICIS NEVIS TE ČAKREJIES 4 DINEA PAGĀJA UN NEKĀ ,TAPT TU LAIKAM VISU PUSCELA ATSTISI VAIRS NEKO NEDARISI KO PADARĪT TĀDIEM SIKJAIEM MENIDZERIEM PUISELIEM!
Jānis ir viens no labākajiem un uzticamākajiem spēlētājiem LSHL.

Čakarējās viņš, lai spētu līgu atvilkt atpakaļ, jo, ja tu būtu palasījis ko viņš kā "lielais" rakstīja tad tu redzētu, ka viņam ir tehniskas dabas problēmas, kuras viņš cenšās risināt.

Lūdzu arī vairāk caps-lock neraksti, jo tas nekādu lielo iespaidu par postu nerāda, bet tieši tevi nostāda "SIKJAIEM MENIDZERIEM PUISELIEM!" lomā.

Ja jūs neapmierina vilcināšanās, tad domāju, ka Jānis labāk pieņems jūsu atlūgumus nekā liekus, pretīgus uzbraucienus, jo līgas vadīšana tiešām nav vieglākais darbs.

Un brīnos kā tu vari čīkstēt par 4 dienu pauzi, ja citas līgas pat dažkārt 1-2 mēnešus gatavojās sezonām/iepauzēt.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Intarusu Trešdiena Novembris 20, 2013 4:53 pm

sk skaidris es vairogam palūdzu lai idzēs to topiku Smile
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by DoUbLeD Trešdiena Novembris 20, 2013 6:36 pm

Kādam tur deg kaut kas tajā līgā?
Būtu labāk padarījuši kaut ko reālajā dzīvē,nevis situši galvu tret klavišu un bļāvuši ka kaut kas nenotiek.Cilvēkam bija problēmas ar datoru,nebija laika jums atbildēt,bet jūs uzreiz apvainojaties.
Nomierinās!
DoUbLeD
DoUbLeD
Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/

Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Intarusu Trešdiena Novembris 20, 2013 8:42 pm

Nu ok laikam biji parsteidzies par to forum ziņojumu var jau pateikt ka ir kāda problema kas vai kas tur neit ar to ehm prog.Būtu vien gaidijs un neko neblaustities,loti atvainojos . vairs tāds nekad netkartoties ,Nu ja negribi mani uzklaust lab bano mani ara no formiem abiem ja ta es parsteidzoss aizvainoju dzilii .vienk besi ka nevar atbildett .. Cerams piedos un bus vis ok turpmak??? Vajdzēja forma uzrakstī ka tehniska iemsla del vis atcelas vai ka kur tek ir sezona sakumsss....?? cerms nebanosat mani ari neturi ļaunu prātu !!!!!!! Smile ....?
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Trešdiena Novembris 20, 2013 10:05 pm

Paldies par skaistajiem vārdiem!!! Tagad ir 22:02:19 un 20.11.2013 es bimbāju dēļ jūsu skaistajiem vārdiem, jūs man dodat iedvesmu, es esmu nobimbājies piedodiet, man viss ir izdevies, es beidzu raudāt un turpinam līgas lokautu, lokauts beigsies, kad es varēšu sākt grauzt pagaišāgada paiku, tātad 1. janvāris 2014. gads, kur jums man būs katram par šo spēli jāieskaita viens euro mana kontā.

Paldies par skaistajiem vārdiem.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by MrColt Ceturtdiena Novembris 21, 2013 1:00 am

Tad līgai kirdih?
Ja tā tad žēl, jo tur no sākuma bija intresantāk nekā šeit LSHL, bet tas tā kuš nevienam nesakiet Very Happy

Vismaz varēji uzrakstīt kad PC čupā lai neradītos šādas situācijas, bet nu jau laikam viss par vēlu Sad

edit: tad laikam nav vairs jēga tur iet Sad , būs arī jādzēš ārā no favorit list Sad
MrColt
MrColt
Emīls Treilons #68 (RW)
Emīls Treilons #68 (RW)

Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Ceturtdiena Novembris 21, 2013 2:52 pm

Tas taču joks bija! Very Happy Very Happy Man patīk jokoties! Very Happy

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Zommers Ceturtdiena Novembris 21, 2013 3:08 pm

Labs joks Jāni es sākumā noticēju Very Happy
Zommers
Zommers

Postu skaits : 1554

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by MrColt Ceturtdiena Novembris 21, 2013 8:49 pm

Piekrītu Zholtokam Very Happy
MrColt
MrColt
Emīls Treilons #68 (RW)
Emīls Treilons #68 (RW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Sestdiena Novembris 23, 2013 12:08 am

Liels paziņojums!!!

Reiz visam pienāk gals, šodien lai arī cik sūra diena mūsu Latvju zemei, es gribēju pateikt, kad visam reiz pienāk gals un diemžēl man ar nožēlu jāsaka, kad arī NHSL laiks ir atkāpties...

Es Jānis Vītols NHSL idejas autors teikšu godīgi, dēļ mana stulbuma, izdarībām, diemžēl esmu pazaudējis NHSL failus, man ir kauns par to, jo šī simulētā spēlē pārņēma ļoti daudzus cilvēkus, kas tur piedalījās, viņi iejutās kā NHL komandu ģenerālmenedžeri un bija priecīgi par iespēju būt daļa no šīs līgas, man ir ļoti liels prieks par cilvēkiem kas bija atsaucīgi un man bija ļoti liels prieks kad cilvēki, man uzticējās vadīt šo līgu un izrādīja lielu interesi, tagad man ir nepabeigta darba sajūta, tāda sajūta kad esmu visus apkrāpis, bet diemžēl dzīve turpinās, jo nekas nav mūžīgs, vairs nebūs šo manu jauko vakaru, kad visi prasīs kad būs spēles, kad ir salikuši maiņas, tagad būs tukšums sirdī pēc šī pavērsiena, kāpēc es izlēmu šo te rakstīt, jo vakar atsāku simulēt, bet diemžēl.... tā arī bija pēdējā simulācija, tehniskas problēmas uzradās tik ātri nemanot, kad pašam bija jāziedo savs laiks un es to darīju ar lielāko prieku, lai radītu prieku jums un man.

Paldies par izpratni, es Jānis Vītols saku ne ardievas uz visiem laikiem, bet gan tagad NHSL!

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by dymo Sestdiena Novembris 23, 2013 12:20 am

pik da nu nali ,skiadrs
dymo
dymo
Mark Dymo #12 (RW)
Mark Dymo #12 (RW)

Postu skaits : 936

http://lnhl.latvianforum.net/forum

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Sestdiena Novembris 23, 2013 12:26 am

Ļoti žēl, spēle pamatīgi aizrāva...

Nu ceru, ka varbūt vēlāk atkal ko tādu radīsim un būšu gatavs spēlēt, zinot, ka to vada Jānis. Vienu kļūdu pieļāva, bet ticu, ka no kļūdām mācāmies un tās tiks novērstas! Smile
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by MrColt Trešdiena Novembris 27, 2013 2:57 am

Kas notiek ? Sad vari lūdzu vismaz pateikt datumu kad varētu atsākties viss? jo savādāk daži kā muļķi (ieskaitot Es) iet iekšā katru dienu.
MrColt
MrColt
Emīls Treilons #68 (RW)
Emīls Treilons #68 (RW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Trešdiena Novembris 27, 2013 7:39 am

Viss ir miris Very Happy
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics