LSHL :: S2 :: GM7 - Bauskas Lūši @ Oslo Wild Cats
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL :: S2 :: GM7 - Bauskas Lūši @ Oslo Wild Cats
Man pašam arī ir pieraksti, kur pierakstu komandu status. Pagaidām Rīga ir pirmie Wolves otrie, Bauska trešie, ceturtie Ledlauži, piektie Loko un pēdējie Oslo.dymo rakstīja:nau slikta ideja peec katras dienas speeleeem ar speeleetaaaju status ielikt...........
Dymo laba ideja,dari todymo rakstīja:nau slikta ideja peec katras dienas speeleeem ar speeleetaaaju status ielikt...........
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
neiesu jau kreejumu smelt....... nee taaa jau atlaaavos te videejo pa komandaam:) izvilkt....... nezin jau ko boss teiktu........ faaters veel sadusmosies...
Ja Tu taisītu, tad jāskatās kā to darīja pagājušajā sezonā, glīti kārtīgi, ar garumzīmēm, utt.dymo rakstīja:neiesu jau kreejumu smelt....... nee taaa jau atlaaavos te videejo pa komandaam:) izvilkt....... nezin jau ko boss teiktu........ faaters veel sadusmosies...
Visi laikam sāk pierast pie LIVE un iespējams nemaz to simulatoru neviens negribēs.
aa o0k skaoidrs:)KRisTiNs rakstīja:Ja Tu taisītu, tad jāskatās kā to darīja pagājušajā sezonā, glīti kārtīgi, ar garumzīmēm, utt.dymo rakstīja:neiesu jau kreejumu smelt....... nee taaa jau atlaaavos te videejo pa komandaam:) izvilkt....... nezin jau ko boss teiktu........ faaters veel sadusmosies...
ES Gribu. Padomā, būtu daudz vairāk spēļu. Laurim vieglāk. Un pats galvenais šisir nnhl-galigi neprognozējamā spēlē.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Dzīve arī neprognozējama Bet tas tiesa, ka dymo varētu iegūt kaut kāda statistikas atjaunotāja amatu Būtu par to un..... vajag aktīvākajiem uzņemties vairāk pienākumu, lai nemocītu Lauri:Dsan4o_ rakstīja:ES Gribu. Padomā, būtu daudz vairāk spēļu. Laurim vieglāk. Un pats galvenais šisir nnhl-galigi neprognozējamā spēlē.
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Es ar labprāt gribu uzņemties šeit kādu amatu.kikish18 rakstīja:Dzīve arī neprognozējama :)Bet tas tiesa, ka dymo varētu iegūt kaut kāda statistikas atjaunotāja amatu :DBūtu par to un..... vajag aktīvākajiem uzņemties vairāk pienākumu, lai nemocītu Lauri:Dsan4o_ rakstīja:ES Gribu. Padomā, būtu daudz vairāk spēļu. Laurim vieglāk. Un pats galvenais šisir nnhl-galigi neprognozējamā spēlē.
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Gribēt var daudz ko....
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S2 :: PO - Bauskas Lūši @ Oslo Wild Cats GM2