Bija Doma!
Lapa 1 no 1 • Share
Bija Doma!
Bija doma, ka varētu līgai piesaistīt angļu cilvēkus, bet viņiem būtu grūti ar LV valodu. Tad būtu vairāk cilvēku
Re: Bija Doma!
Es arī negribētu
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Īstenībā es arī par to biju domājis, un man pat būtu cilvēki ko aicināt.
Bet viss forums ir jau Latviski, baigais čakars būtu pilnīgi visu tulkot 1 komandas dēļ, piemēram. Būtu jau forši, tomēr.
Bet viss forums ir jau Latviski, baigais čakars būtu pilnīgi visu tulkot 1 komandas dēļ, piemēram. Būtu jau forši, tomēr.
AndrewGaze- Gotfrīds Līcītis #14 (LW)
- Postu skaits : 97
Bet varbūt viņi pierastu pie LV valodas, tāpat kā mēs pie angļu. Lai skatās kā citi to dara un seko līdz
Bet pamēģināt ar pāris jau var
Kaut vai pieteikuma anketu tikai uztaisīt vēl vienu angļu valodā, lai vismaz kaut ko saprot. Es kaut vai to varu izdarīt
Tad jau aizies. Ja viņi būs SHL tad vsp pieleks ātri
Kaut vai pieteikuma anketu tikai uztaisīt vēl vienu angļu valodā, lai vismaz kaut ko saprot. Es kaut vai to varu izdarīt
Tad jau aizies. Ja viņi būs SHL tad vsp pieleks ātri
Ļoti loģiski!
1.Kā tu to panāksi?Iesi forumos un postosi LSHL linku?
2.Viņi katru topiku, katru vārdu liks google tulkotājā?
3.Es pat nesapratu SHL jo nemaz negribēju saprast, kādēļ lai kāds no viņiem saprastu šo LV?
1.Kā tu to panāksi?Iesi forumos un postosi LSHL linku?
2.Viņi katru topiku, katru vārdu liks google tulkotājā?
3.Es pat nesapratu SHL jo nemaz negribēju saprast, kādēļ lai kāds no viņiem saprastu šo LV?
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Šī ir pilnīgi absolūti nevajadzīga ideja, daži fakti, kas šo pilnībā noliek:
1. Līga tika dibināta LATVIEŠIEM, lai būtu viss latviksi, lai spēlētāji, kuriem interesē šāda veida spēlēs nebūtu spiesti meklēt to angļu valodā citos portālos!
2. Mēs nepiesaistīsim nevienu spēlētāju un pat nav jēgas. Ir daudz angļu līgas, kur visi varēs saprast visu, jo tur viss ir angliski. Kāpēc, lai viņi nāktu šeit un čakarētos?
3. Teica kāds, ka spēlētāji varētu mums pielīdzināties tāpat kā mēs angļu līgām, sviests! Mēs angļu valodu visi kaut ko protam, kaut vai minimāli, bet dažus vārdus spējam atšķirt, tātad ir kkādi pamati, kas var dot iespēju to apgūt tālāk. Latviešu valoda ir viena no grūtākajām valodām pasaulē (laikam 2. vai 3. vieta) un kur nu vel kāds ārzemnieks, kurš pirms tam varbūt nezināja par tādu valsti kā Latviju pēkšņi iemācīsies valodu? Absurds un pilnīgi nevajadzīgi!
1. Līga tika dibināta LATVIEŠIEM, lai būtu viss latviksi, lai spēlētāji, kuriem interesē šāda veida spēlēs nebūtu spiesti meklēt to angļu valodā citos portālos!
2. Mēs nepiesaistīsim nevienu spēlētāju un pat nav jēgas. Ir daudz angļu līgas, kur visi varēs saprast visu, jo tur viss ir angliski. Kāpēc, lai viņi nāktu šeit un čakarētos?
3. Teica kāds, ka spēlētāji varētu mums pielīdzināties tāpat kā mēs angļu līgām, sviests! Mēs angļu valodu visi kaut ko protam, kaut vai minimāli, bet dažus vārdus spējam atšķirt, tātad ir kkādi pamati, kas var dot iespēju to apgūt tālāk. Latviešu valoda ir viena no grūtākajām valodām pasaulē (laikam 2. vai 3. vieta) un kur nu vel kāds ārzemnieks, kurš pirms tam varbūt nezināja par tādu valsti kā Latviju pēkšņi iemācīsies valodu? Absurds un pilnīgi nevajadzīgi!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Galīgi garām !
Tad ne tikai pieteikums jātulko ,bet faktiski visa forumā esošā informācija !
Te ir latvieši ,kuri īsti vēl savā valodā nesaprot šo to ,kur kas jāatrod ,kur kas jāraksta un kurš tad paskaidros ārzemniekiem !!
Nav mūsu nemaz tik maz !! (skrienot pēc kvantitātes - pazaudēsim kvalitāti )
Tad ne tikai pieteikums jātulko ,bet faktiski visa forumā esošā informācija !
Te ir latvieši ,kuri īsti vēl savā valodā nesaprot šo to ,kur kas jāatrod ,kur kas jāraksta un kurš tad paskaidros ārzemniekiem !!
Nav mūsu nemaz tik maz !! (skrienot pēc kvantitātes - pazaudēsim kvalitāti )
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Vienkarsi stulbums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Similar topics
» Ko spēlētāji domā par spēlētājiem?!?
» Intervijas: Ko domā ĢM un pats spēlētājs ?
» Kur viņš bija pazudis?
» Lielais Reinis labsirdīgs bija
» Tagad raksts par Krauzi,-iepriekš bija par Vlateru.INTERVIJA!
» Intervijas: Ko domā ĢM un pats spēlētājs ?
» Kur viņš bija pazudis?
» Lielais Reinis labsirdīgs bija
» Tagad raksts par Krauzi,-iepriekš bija par Vlateru.INTERVIJA!
Lapa 1 no 1