Apspriežam NHL......
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Apspriežam NHL......
LSHL>SHL>VHL
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Maus rakstīja:Ja jau ir tāds karš, tad kapēc SHL ļauj reklamēt VHL sigos? Neesmu īpaši interesējies par šo līgu attiecību stāvokli, zini, kaut kā pie dirsas.The Dream rakstīja:Maus rakstīja:Esmu VHL, neaktīvs. Netaisos tur atgriezties zinot to, ka VHL ar SHL ir dirzgan labās attiecībās.
SHL un VHL ir karš. Esi izglītots un daudz zini..
VHL forumā ierakstot SHL tas auto-correct par anal. SHLieši nodirš VHL utt.
VHL pilnīgi cita līga ar savādākiem veidiem kā iegūt TP utt.
VHL sistēma ir tāda dīvaini tizla, vismaz manā uztverē.
Ir,Ir! Ne tev vienīgajam. Es tur uzturos, jo tur ir pāris normāli cilvēki un viens čalīts regulāri junioru komandas LR postu sieviešu kailfoto, gifus! ...... trakākais, ka VHL neuzdrošinos ieiet pie kāda sabiedriskā datora (bibliotēka, skola)..
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Nu nezinu gan kas tur tizls. Princips tāds pats kā SHL un LSHL, tikai ir pieejami vairāku veidu PT, kuri ir katru nedēļu un par kuriem saņemt TP, par rakstiem naudas vietā saņem TP (Tā kā JHL), un naudu saņem tikai par līgumu. Treniņu sistēma ir tāda paša. Sezona vēl iet nedaudz ilgāk nekā SHL, jo ir 72 spēles, ja nemaldos, sezonā.
Maus rakstīja:Ja jau ir tāds karš, tad kapēc SHL ļauj reklamēt VHL sigos? Neesmu īpaši interesējies par šo līgu attiecību stāvokli, zini, kaut kā pie dirsas.The Dream rakstīja:Maus rakstīja:Esmu VHL, neaktīvs. Netaisos tur atgriezties zinot to, ka VHL ar SHL ir dirzgan labās attiecībās.
SHL un VHL ir karš. Esi izglītots un daudz zini..
VHL forumā ierakstot SHL tas auto-correct par anal. SHLieši nodirš VHL utt.
VHL pilnīgi cita līga ar savādākiem veidiem kā iegūt TP utt.
VHL sistēma ir tāda dīvaini tizla, vismaz manā uztverē.
Sigā vari likt ko gribi.. Cik esmu dzirdējis, tad sigu noteikumi vēl nav izdomāti
The Dream rakstīja:
Sigā vari likt ko gribi.. Cik esmu dzirdējis, tad sigu noteikumi vēl nav izdomāti
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2