Kur ir Kombains? aka LSHL "atdzimšana"
Lapa 1 no 3 • Share
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Agree?
Kur ir Kombains? aka LSHL "atdzimšana"
Lai velns parauj tevi, pipeļnīca, es gribu Simulēto Riteņbraukšanu tagad un tulīt.
Nē, bet nopietni. Nahuj to simulēto hokeju, cik var nepielekt, ka LSHL neatdzims. Tas etaps jau sen ir pagājis, ir laiks sākt kaut ko jaunu un tad skatīties, vai kāds no vecajiem kulakā sitējiem nāks atpakaļ, vai nenāks. Var pat mēģināt kaut ko jaunu veidot uz angliski runājošas bāzes, SHL u.c. pāķiem būs interese pievienoties un palīdzēt kaut kā nebijuša tapšana, nevis malties pa tām hokeja līgām.
Simulējam tenisu, riteņbraukšanu, WWE. Kaut ko tādu, kur ir interesanti, nav piespiedu kārtā jāraksta 2000 vārdu pasakas un nav jāiegulda pusi sava mūža, lai to uzturētu.
Ideja kaut kam jaunam - simulēto līgu sociālais portāls. Atnāk gribētājs, izklasta savu ideju, ja ir atbalsts un pieteikams darbaspēks, taisa tepat vienā forumā visu paralēli. Un nevajag obligāti simulēto līgu, kaut vai NHL09 u.c. online līgas, savu nodrāzto CS:GO klanu vai tamlīdzīgus sūdus.
Esmu ieinteresēts kaut kā tāda tapšanā un atbalstīšanā iesaistīties, bet ja jūs grasaties turpināt malt hokeja līgu, tad adios. Who's with me?
Nē, bet nopietni. Nahuj to simulēto hokeju, cik var nepielekt, ka LSHL neatdzims. Tas etaps jau sen ir pagājis, ir laiks sākt kaut ko jaunu un tad skatīties, vai kāds no vecajiem kulakā sitējiem nāks atpakaļ, vai nenāks. Var pat mēģināt kaut ko jaunu veidot uz angliski runājošas bāzes, SHL u.c. pāķiem būs interese pievienoties un palīdzēt kaut kā nebijuša tapšana, nevis malties pa tām hokeja līgām.
Simulējam tenisu, riteņbraukšanu, WWE. Kaut ko tādu, kur ir interesanti, nav piespiedu kārtā jāraksta 2000 vārdu pasakas un nav jāiegulda pusi sava mūža, lai to uzturētu.
Ideja kaut kam jaunam - simulēto līgu sociālais portāls. Atnāk gribētājs, izklasta savu ideju, ja ir atbalsts un pieteikams darbaspēks, taisa tepat vienā forumā visu paralēli. Un nevajag obligāti simulēto līgu, kaut vai NHL09 u.c. online līgas, savu nodrāzto CS:GO klanu vai tamlīdzīgus sūdus.
Esmu ieinteresēts kaut kā tāda tapšanā un atbalstīšanā iesaistīties, bet ja jūs grasaties turpināt malt hokeja līgu, tad adios. Who's with me?
Zelēklis- Postu skaits : 47
Re: Kur ir Kombains? aka LSHL "atdzimšana"
Man arī patīk postot mirušā forumā.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Nekā nebija, Vairogs te regulāri dzīvojas, forums nav miris.Maus rakstīja:Man arī patīk postot mirušā forumā.
Es ļoti bibu bibu riteņbraukšanu ,tādēļ vēl te sēžu un audzēju spalvas !Zelēklis rakstīja:Nekā nebija, Vairogs te regulāri dzīvojas, forums nav miris.Maus rakstīja:Man arī patīk postot mirušā forumā.
Es jau 5 gadus gaidu ,kad Janka atjaunos SRA projektu , lai Viarra var uzvarēt Tour de France - citādi mētājos šur un tur un nerodu mieru nekur !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Poisoniic- Alex Sloth #11 (RW) /Skauts/
- Postu skaits : 227
Vecums : 33
Jā mazās pežas, lets go CS, apnicis solo kataķ s rušens piderasens
Un Vairog, BigZ jau paņemtu tūri ez as fak
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Once a silver, always a silver.Sumbrs rakstīja:Jā mazās pežas, lets go CS, apnicis solo kataķ s rušens piderasens
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Sumbrs rakstīja:Jā mazās pežas, lets go CS, apnicis solo kataķ s rušens piderasens
Kas tas tāds ?Sumbrs rakstīja:
Pirmo reizi par tādu dzirdu !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
holla at me
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Jāa, basketbols..
Visinteresantāk ir tad, kad komandas biedrs pēdējo pusminūti skraida kā lohs vienītī, ar 1% staminu un pēdējās sec metienā neaizmet līdz grozam (Kombains vai Viedais, cik atceros) . Vot tas ir interesanti, nevis skatīties velosipēdu fkin braukšanu.
- Chikhen Monej, foku me for life. Woof woof.
Visinteresantāk ir tad, kad komandas biedrs pēdējo pusminūti skraida kā lohs vienītī, ar 1% staminu un pēdējās sec metienā neaizmet līdz grozam (Kombains vai Viedais, cik atceros) . Vot tas ir interesanti, nevis skatīties velosipēdu fkin braukšanu.
- Chikhen Monej, foku me for life. Woof woof.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
VAIROG!@#!@#1#@##
Es esmu Džeisons Borns sūtīts no nākotnes tevi ekstraktēt bīstamai misijai. Tā kā nevaru nosūtīt PM man jāuzvedas kā loham!
- Ieej lūdzu m-gaming forumā, tu gan jau atceries linku. B.
Es esmu Džeisons Borns sūtīts no nākotnes tevi ekstraktēt bīstamai misijai. Tā kā nevaru nosūtīt PM man jāuzvedas kā loham!
- Ieej lūdzu m-gaming forumā, tu gan jau atceries linku. B.
youmuu- Postu skaits : 54
Vakharos nau ko darjit pets 18:00.
Khadam intehrese basgedbols?
- Foku ma
Khadam intehrese basgedbols?
- Foku ma
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Rise like a penis.Valts rakstīja:basi
Basi un kapeikvīziju
Šoghad laikam nebuc phinansejums Kapeikvizijai, bed ofitsiali es vel nevarhu pateikd. Par bazi, ia bus ciuveki, kas palic, tat bus.
Es būs paleidzātuojs.Sparrow. rakstīja:Šoghad laikam nebuc phinansejums Kapeikvizijai, bed ofitsiali es vel nevarhu pateikd. Par bazi, ia bus ciuveki, kas palic, tat bus.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Zelēklis rakstīja:Es būs paleidzātuojs.Sparrow. rakstīja:Šoghad laikam nebuc phinansejums Kapeikvizijai, bed ofitsiali es vel nevarhu pateikd. Par bazi, ia bus ciuveki, kas palic, tat bus.
Vienmēr atceries to, ka man nevisai iet pie sirds žurnālistu/lomu spēļu līgas, tāpēc šeit man spēlētāja nebija, es tikai piemēsloju te ar saviem domu graudiem un memuāriem ne pa tēmai, lai kurinātu jautrību.
Viss, ko esmu taisījis ir plikas tiešraides un statistikas un spēlētāju apgreidi.
Starpcitu, Foku Me vairāki jauni singli.
Sparrow. rakstīja:Zelēklis rakstīja:Es būs paleidzātuojs.Sparrow. rakstīja:Šoghad laikam nebuc phinansejums Kapeikvizijai, bed ofitsiali es vel nevarhu pateikd. Par bazi, ia bus ciuveki, kas palic, tat bus.
tam vajag topiku
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Simulētā eirovīzijas līga.Sparrow. rakstīja:Zelēklis rakstīja:Es būs paleidzātuojs.Sparrow. rakstīja:Šoghad laikam nebuc phinansejums Kapeikvizijai, bed ofitsiali es vel nevarhu pateikd. Par bazi, ia bus ciuveki, kas palic, tat bus.
Vienmēr atceries to, ka man nevisai iet pie sirds žurnālistu/lomu spēļu līgas, tāpēc šeit man spēlētāja nebija, es tikai piemēsloju te ar saviem domu graudiem un memuāriem ne pa tēmai, lai kurinātu jautrību.
Viss, ko esmu taisījis ir plikas tiešraides un statistikas un spēlētāju apgreidi.
Zelēklis rakstīja:Simulētā eirovīzijas līga.Sparrow. rakstīja:Zelēklis rakstīja:Es būs paleidzātuojs.Sparrow. rakstīja:Šoghad laikam nebuc phinansejums Kapeikvizijai, bed ofitsiali es vel nevarhu pateikd. Par bazi, ia bus ciuveki, kas palic, tat bus.
Tev ir čau
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» LSHL :: S3 :: GM76 - Wolves @ Kombains
» LSHL :: S3 :: GM93 - Lokomotiv @ Kombains
» LSHL :: S3 :: GM62 Trieciens @ Kombains
» LSHL :: S3 :: GM32 - Ērgļi @ Kombains
» LSHL :: S3 :: GM48 - Kombains @ Wolves
» LSHL :: S3 :: GM93 - Lokomotiv @ Kombains