playfulbet.com ( totalizatoru sporta, spēles pasaule)
Lapa 1 no 1 • Share
playfulbet.com ( totalizatoru sporta, spēles pasaule)
Sveiki vēlos pastāstīt ,par projektu spāni laikam.Kur var iegūt pa velti steam spēles un citu vai ja izdodas sakrāt 1.690.000 coins par 50€ (Vari savu 50 eiro saņemt uz paypal kontu) Ja tu jūs reģistējaties jums dot Bonus 4k coin
Kā var nopelnīt coins ?Jā Prognozējot sporta rezultātus, cik vēlaties. Mums ir augstākās līgas valsts un starptautiskā futbola, basketbola, tenisa, NHL, MotoGP, Formula 1...Es pats tik šodien uzzināju par šo projektu izskats kā labs:) Esmu jau otru dienu,patīk vis esmu zaudējis esmu vinnējis ielikšu skrīnus! Ja kādam vajag palīdzību palīdzēšu,bet tur nav nekas sarežīģīts,vis tur ir totalizatoriem .labi ka nav īsta nauda jāliek
:
https://playfulbet.com/?invited_by=4336308
Video pamācība!
Kā var nopelnīt coins ?Jā Prognozējot sporta rezultātus, cik vēlaties. Mums ir augstākās līgas valsts un starptautiskā futbola, basketbola, tenisa, NHL, MotoGP, Formula 1...Es pats tik šodien uzzināju par šo projektu izskats kā labs:) Esmu jau otru dienu,patīk vis esmu zaudējis esmu vinnējis ielikšu skrīnus! Ja kādam vajag palīdzību palīdzēšu,bet tur nav nekas sarežīģīts,vis tur ir totalizatoriem .labi ka nav īsta nauda jāliek
- Atver :
Kā redzat man ir 0 Coin jo visu esmu uzlics uz spēlēm UEFA KHL Tenis ā vēl regbijā
Te mani vinnesti un zaudējumi
:
https://playfulbet.com/?invited_by=4336308
Video pamācība!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Re: playfulbet.com ( totalizatoru sporta, spēles pasaule)
Pat nemēģināšu.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Un tu domā, ka kāds pa velti tev dos 50e vai SS?
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
es teicu ka jāsakrājas daudzum tur coin tu vari izmaksāt uz paypal vai kādām spēlēm ieks steama , tur ir veicis izvēlies ko gribi pirkt par saviem sakrātiem coiniem.Hell rakstīja:Un tu domā, ka kāds pa velti tev dos 50e vai SS?
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Lapa 1 no 1