Kastiņš paziņo par karjeras beigām.
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Kastiņš paziņo par karjeras beigām.
Matthew McWell rakstīja:bukss rakstīja:vispār par karjeras beigšanu izdomāja pēc trade. sākumā bija mērķis C ar 2 regresijām iemainīt pret jaunāku centru. izdevās lieliski TP ziņā zaudējām 40TP laikam, bet Kaste netrenējās, tā kā drīz viss izlīdzināsiesMatthew McWell rakstīja:aumicc83 rakstīja:Pumas ar nodomu mainīja, jau zināju.
Amm, es jau pirms trade zinaju, ka vins pec liguma beidz.
nu tad ggwp ar šo trade jums. Tad jau viņš tgd speciāli netrenējas
Regulārus treniņus neesmu taisijis jau no tā laika, kad Plēsoņās biju. Man ir slinkums un tas arī viss. Kā pierādijums ir tas ka pagājušajā sezonā man to regresijas figņu Bukšs uztaisija.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
The_Mazais. rakstīja:Matthew McWell rakstīja:bukss rakstīja:vispār par karjeras beigšanu izdomāja pēc trade. sākumā bija mērķis C ar 2 regresijām iemainīt pret jaunāku centru. izdevās lieliski TP ziņā zaudējām 40TP laikam, bet Kaste netrenējās, tā kā drīz viss izlīdzināsiesMatthew McWell rakstīja:aumicc83 rakstīja:Pumas ar nodomu mainīja, jau zināju.
Regulārus treniņus neesmu taisijis jau no tā laika, kad Plēsoņās biju. Man ir slinkums un tas arī viss. Kā pierādijums ir tas ka pagājušajā sezonā man to regresijas figņu Bukšs uztaisija.
Nu es ar nepildu TPU vai Media/Grafikas. Bet nu Nauda+AP+Prognozes jau gan vajag I to tas aizņem 2min
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
sadists rakstīja:Nespeju sagremot jauno sistemu,tik viegli apgraizit ,ko cilveks trennejis gadiem tapec metu mieru,likvidejiet mani no sarakstiem,lai esnebutu bots kaut kur no astes gala. atta
Jūs te vāraties par offtopiku, kaut gan reālā problēma ir gremošanas traucējumi.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
tas arī ir smagi, bet iedomājies ja tev ir sūdīga atmiņa un caureja. Tu skrien uz podu, bet pēkšņi aizmirsti uz kurieni skrēji.vot tā ir problēma.Viedais rakstīja:sadists rakstīja:Nespeju sagremot jauno sistemu,tik viegli apgraizit ,ko cilveks trennejis gadiem tapec metu mieru,likvidejiet mani no sarakstiem,lai esnebutu bots kaut kur no astes gala. atta
Jūs te vāraties par offtopiku, kaut gan reālā problēma ir gremošanas traucējumi.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
bukss rakstīja:tas arī ir smagi, bet iedomājies ja tev ir sūdīga atmiņa un caureja. Tu skrien uz podu, bet pēkšņi aizmirsti uz kurieni skrēji.vot tā ir problēma.Viedais rakstīja:sadists rakstīja:Nespeju sagremot jauno sistemu,tik viegli apgraizit ,ko cilveks trennejis gadiem tapec metu mieru,likvidejiet mani no sarakstiem,lai esnebutu bots kaut kur no astes gala. atta
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Sumbrs rakstīja:The_Mazais. rakstīja:Matthew McWell rakstīja:bukss rakstīja:vispār par karjeras beigšanu izdomāja pēc trade. sākumā bija mērķis C ar 2 regresijām iemainīt pret jaunāku centru. izdevās lieliski TP ziņā zaudējām 40TP laikam, bet Kaste netrenējās, tā kā drīz viss izlīdzināsiesMatthew McWell rakstīja:aumicc83 rakstīja:Pumas ar nodomu mainīja, jau zināju.
Nu es ar nepildu TPU vai Media/Grafikas. Bet nu Nauda+AP+Prognozes jau gan vajag I to tas aizņem 2min
Nē, tas ir par daudz,jau trīs sezonas.
The_Mazais. rakstīja:Sumbrs rakstīja:The_Mazais. rakstīja:Matthew McWell rakstīja:bukss rakstīja:vispār par karjeras beigšanu izdomāja pēc trade. sākumā bija mērķis C ar 2 regresijām iemainīt pret jaunāku centru. izdevās lieliski TP ziņā zaudējām 40TP laikam, bet Kaste netrenējās, tā kā drīz viss izlīdzināsiesMatthew McWell rakstīja:aumicc83 rakstīja:Pumas ar nodomu mainīja, jau zināju.
Nē, tas ir par daudz,jau trīs sezonas.
tad jēga tev beigt karjeru ja tāpat jaunu netaisīsi ? Atstāj lai spēlē paliek. Pat tad kad tev TP būs 300 kādai komandai noderēsi
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Viņš nav nekāda palaistuve.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Cik tp es zaudēšu, ja es atcelšu karjeras beigšanu, kā to Bigz vēlas?
The_Mazais. rakstīja:Cik tp es zaudēšu, ja es atcelšu karjeras beigšanu, kā to Bigz vēlas?
Ā bļa, ta jau nav jēgas. Es domāju ka tu esi paziņojis ka tu drīzumā beigsi karjeru a ne ka tu jau paziņo ka beidz
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» [S1] C - Inokentijs Kastiņš
» Inokentijs Kastiņš (treniņi)
» GK - Impotentijs Ziedonis Kastiņš
» I. Kastiņš pārvācas uz Bausku. Preses konference.
» Latvija paziņo PČ sastāvu
» Inokentijs Kastiņš (treniņi)
» GK - Impotentijs Ziedonis Kastiņš
» I. Kastiņš pārvācas uz Bausku. Preses konference.
» Latvija paziņo PČ sastāvu
Lapa 2 no 2