LSHL Skype čats
Lapa 1 no 1 • Share
LSHL Skype čats
http://www.lshl.lv/t4954-pazinojums-sakara-ar-skype
http://www.lshl.lv/t5371-skype-likvidacija-foruma-aktivatate-un-tada-gara
Bija interesanta cīņa par LSHL aktivitāti, kuru it kā izdevās izglābt.
Un te es vakar iegāju Skaipā un ko es tur redzu? LSHL SKYPE ČATS!!! Bvahahaa bļed. Ko mēs tagad redzam?
LOL, sestdienā.
Sliktākais rezultāts pēdējo 12 mēnešu laikā. Tas nav LSHL antirekords gadījumā? Tik nevajag visu novelt uz skolu. Aktivitātes pārbaude...ejam uz decembra-janvāra līmeni.
Īsāk sakot, Viedais un Lauris zaudēja cīņu pret Skype čatu. Gaidām vēl vienu paziņojumu par Skype čata aizklapēšanu.
http://www.lshl.lv/t5371-skype-likvidacija-foruma-aktivatate-un-tada-gara
Bija interesanta cīņa par LSHL aktivitāti, kuru it kā izdevās izglābt.
Un te es vakar iegāju Skaipā un ko es tur redzu? LSHL SKYPE ČATS!!! Bvahahaa bļed. Ko mēs tagad redzam?
LOL, sestdienā.
Sliktākais rezultāts pēdējo 12 mēnešu laikā. Tas nav LSHL antirekords gadījumā? Tik nevajag visu novelt uz skolu. Aktivitātes pārbaude...ejam uz decembra-janvāra līmeni.
Īsāk sakot, Viedais un Lauris zaudēja cīņu pret Skype čatu. Gaidām vēl vienu paziņojumu par Skype čata aizklapēšanu.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Re: LSHL Skype čats
nickname33 rakstīja:Tik nevajag visu novelt uz skolu.
Jā, skola tur nepavisam nav vainīga. Tā bija tikai sagadīšanās ka skolai sākoties aktivitāte sāka iet uz leju. Arī tas ka Krists uz kojām aizbrauca skolas laikā, līdz ar to palika neaktīvs, kam līdzi aizgāja arī puse S10 LSHL drafta aktīvo arī bija tikai sagadīšanās, kurš to būtu paredzējis ka viņš skolas laikā brauks uz kojām...
Un izskatās ka to topiku par čata likvidēšanu laikam vispār neesi lasījis, šeit iekopēji tikai tā. Jo tajā topikā bija skrīni, kuros skaidri redzama foruma aktivitātes strauja augšupeja pēc čata slēgšanas, bet tas jau tā..
Jā, čata slēgšana bija pilnīga izgāšanās. Jau pašā sākuma bija skaidri redzams, ka tas pēc 9 mēnešiem novedīs pie lielākā neaktivitātes perioda LSHL kopš pirmajām sezonām, tas ka 8 mēneši pa vidu bija vieni no aktīvākajiem arī ir tikai sagadīšanās.
EDIT: Tas skrīns, ka sestdienā ir tik maz lietotāju online arī neko nenozīmē. Es, piemēram, nedēļas nogalē LSHL ieeju daudz retāk nekā pa nedēļu, un domāju ka es tāds neesmu vienīgais..
cmon, tagad jau vēl ir starpsezona, tāpēc es, piemēram, arī te nesēžu.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
laaceens10 rakstīja:
Un izskatās ka to topiku par čata likvidēšanu laikam vispār neesi lasījis, šeit iekopēji tikai tā. Jo tajā topikā bija skrīni, kuros skaidri redzama foruma aktivitātes strauja augšupeja pēc čata slēgšanas, bet tas jau tā..
Nu a par ko es tagad? Iespējams ,ka neskaidri izteicos?
laaceens10 rakstīja:
Jā, čata slēgšana bija pilnīga izgāšanās. Jau pašā sākuma bija skaidri redzams, ka tas pēc 9 mēnešiem novedīs pie lielākā neaktivitātes perioda LSHL kopš pirmajām sezonām, tas ka 8 mēneši pa vidu bija vieni no aktīvākajiem arī ir tikai sagadīšanās.
Jūs aizklapējāt ciet Skype čatu, sakot ka šī rīcība palielinās LSHL foruma aktivitāti. Tas arī bija noticis. Un tagad atkal atvērāt viņu. Kāpēc?
Atvērām mēs čatu, ja nemaldos, šajā nedēļā vai pat nākamajā, kad vairs zemāk nebija kur krist - http://prntscr.com/8sash7
Vienīgais, kas notiks nākošajā nedēļā, būs Fatsharks uzvaras sērijas sākums.
nickname33 rakstīja:Vienīgais, kas notiks nākošajā nedēļā, būs Fatsharks uzvaras sērijas sākums.
Bet, ja godīgi, tad ir tā pašvakāk ar aktivitāti kopš ir Skype čats.
Kad biju skolā, no rīta pirmdienā 8-00 apskatījos visus jaunumus, un tajā pašā dienā līdz 18-00 nebija neviena ziņa.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Es te tgd pirmo reizi šajā nogalē.
Btw. Svarīgi ir lai kkas tiek darīts, domāju ka skype vēlreiz varēs aizklapēt un atkal atvērt. Lai ir cilvēkiem par ko cepties.
Btw. Svarīgi ir lai kkas tiek darīts, domāju ka skype vēlreiz varēs aizklapēt un atkal atvērt. Lai ir cilvēkiem par ko cepties.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Es te tgd pirmo reizi šajā nogalē.
tādā gadījumā būs aktivitāte. /genius/
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Piesakies DK amatam, ja šīs amats vēl ir.
tas tāpēc, ka es sponsorēju..laaceens10 rakstīja:Atvērām mēs čatu, ja nemaldos, šajā nedēļā vai pat nākamajā, kad vairs zemāk nebija kur krist - http://prntscr.com/8sash7
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Similar topics
» Trešais Skype čats
» LSHL skype čata pērles
» LSHL :: S8 :: PO::GM6 Plēsoņas @ Wild Cats
» LSHL::PB::GM1 Wild Cats @ Strēlnieki
» LSHL :: S10 ::GM1 Fatsharks @ Wild Cats
» LSHL skype čata pērles
» LSHL :: S8 :: PO::GM6 Plēsoņas @ Wild Cats