LSHL S11 PRE-SEASON TPU #1
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
LSHL S11 PRE-SEASON TPU #1
Prieks, ka sākusies starpsezona, jo šī bija, patiešām, viena liela un neinteresanta PO daļa priekš manis. Nevilkšu garumā un stāstīšu Jūsu starpsezonas uzdevumu. ŠO VAR PILDĪT ARĪ LSHL PROSPEKTIII! Sezonas limits ir 60TP caur TPU uzdevumiem, soooo, veiksmi!
RAKSTISKAIS.
Jums šoreiz ir jāraksta par sava hokejista plāniem starpsezonā. Jūs varat uzrakstīt, kā noslēdzās sezona, un kādi ir Jūsu starpsezonas plāni. Esiet radoši!
Vērtēšana:
<100 vārdi = 1TP
110-150 = 2TP
160-220 = 3TP
250-300 = 4TP
330-400 = 5TP
420-480 = 6TP
550+ = 8TP
GRAFISKAIS.
EDIT: jums ir jāuztaisa komandas krekls, vēlams abas puses, taču vismaz priekša. Šāds tips(piemērs, jo dizainu var izvēlēties):
Veiksmi, ceru būs, kas oriģināls, jo nedošu par tieši šitā izmantošanu un parastu uzpirstu tekstu maksimālo. Uz krekla: SAVAS komandas logo tips, ja taisa aizmuguri, tad vairāk TP, protams,- jābūt savam numuram un spēlētāja uzvārdam. Tā bilde augšā nav obligātā,- to var izvēlēties, galvenais, lai ir pēc pārējiem kritērijiem! Esiet oriģināli.
Vērtēšana:
Līdz 8TP skatoties uz darba kvalitāti un ieguldīto laiku.
Termiņš: Līdz S11 pirmajai spēlei.
TP saņēmēji:
bleedis- 8TP
Poisoniic- 6TP
bukss- 4TP
Steelhead77- 6TP
eda2233- 6TP
Viedais- 5TP
domeqq- 5TP
Soviig- 7TP
krisis06- 5TP
Limis- 5TP [ vērtēts grafiskais, ja vēlies, tad šo rakstisku vari likt MEDIA ]
Matthew McWell- 5TP
LSHL kristians- 3TP
laaceens10- 8 TP
Hell - 6TP [EDIT]
chubijzs - 6TP
gorlab - 6TP
RAKSTISKAIS.
Jums šoreiz ir jāraksta par sava hokejista plāniem starpsezonā. Jūs varat uzrakstīt, kā noslēdzās sezona, un kādi ir Jūsu starpsezonas plāni. Esiet radoši!
Vērtēšana:
<100 vārdi = 1TP
110-150 = 2TP
160-220 = 3TP
250-300 = 4TP
330-400 = 5TP
420-480 = 6TP
550+ = 8TP
GRAFISKAIS.
EDIT: jums ir jāuztaisa komandas krekls, vēlams abas puses, taču vismaz priekša. Šāds tips(piemērs, jo dizainu var izvēlēties):
Veiksmi, ceru būs, kas oriģināls, jo nedošu par tieši šitā izmantošanu un parastu uzpirstu tekstu maksimālo. Uz krekla: SAVAS komandas logo tips, ja taisa aizmuguri, tad vairāk TP, protams,- jābūt savam numuram un spēlētāja uzvārdam. Tā bilde augšā nav obligātā,- to var izvēlēties, galvenais, lai ir pēc pārējiem kritērijiem! Esiet oriģināli.
Vērtēšana:
Līdz 8TP skatoties uz darba kvalitāti un ieguldīto laiku.
Termiņš: Līdz S11 pirmajai spēlei.
TP saņēmēji:
aumicc83- 8TPlaaceens10 rakstīja:Nesaprotu kpc pats nevarēji sev ielikt TP, ja vērtēšana notiek tikai pēc vārdu un bilžu skaita.
bleedis- 8TP
Poisoniic- 6TP
bukss- 4TP
Steelhead77- 6TP
eda2233- 6TP
Viedais- 5TP
domeqq- 5TP
Soviig- 7TP
krisis06- 5TP
Limis- 5TP [ vērtēts grafiskais, ja vēlies, tad šo rakstisku vari likt MEDIA ]
Matthew McWell- 5TP
LSHL kristians- 3TP
laaceens10- 8 TP
Hell - 6TP [EDIT]
chubijzs - 6TP
gorlab - 6TP
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Re: LSHL S11 PRE-SEASON TPU #1
Spraiga cīņa par kausu, cīņa par katru ledus centimetru, asumi un cīņasspars. Sezona beigusies. Čempioni ir kronēti,- Liepājas Plēsoņas un Kuldīgas Milži. Sāksim ar to, ka man atpūta, jeb starpsezona sākās jau Play-Off pirmās kārtas vidū. Vispirms biju apceļot Latviju, biju uz jūru, vairākas dienas pa jūras galu, mazliet pa pilsētu, veikali un tā.
Bija balle ar komandu, jo visa komanda jau zināja, ka es vairs nebūšu Oslo spēlētājs, tapēc visa komanda nosvinēja šo. Katrs varēja ielūgt vēl papildus divus LSHL hokejistus, un es uzaicināju Andri Bukšu no Pumām un Jeff Sloth no Fatsharks. Bukšs ieradās ar visām Bauskas meitenēm, jo laikam viņš ar viņām ir viens liels vesels. No sākuma, balles apsargs, kas ir pazīstams, kā Emīls Skapis, negribēja Bukša meitenes laist garām, bet viņš pārīti no Bauskas meitenēm uzrīdīja Skapim, un ātri vien, mēs jau malkojām pašu glaunāko šampanieti ar Artūru Grosbergu, Andri Bukšu un mani. Dzirdējām nelielas klaigas vīriešu tualetē, un, patiešām, tur varēja būt Jeff ar Bauskas meitenēm, jo tās ir negantnieces, un Jeff`u uz sūdiem var pavilkt viens un divi. Pārējo neatceros, jo Skapis iesoļoja pillā iekšā zālē, ar šmakofkas pudelēm rokām. Pēc tam vairs neko neatceros, atceros tikai to, ka Skapis baigi novoņija pēc mīzeļiem, un tad aizmigu, no pārāk lielas šmakofkas devas. Atceros tikai to, ka meitenes afigennās.
Pēc tam biju 3 dienu atpūtā uz Angliju, galvenokārt uz Londonu. Patiešām, ļoti interesanta valsts. Iespaidīgi man likās lielais pulkstenis Big Ben. Pie reizes, biju arī uz futbola spēli Chelsea - Arsenal. 3-0 Chelsea uzvarēja. Iespaidīga spēle, patiešām. Pats interesantākais bija, tas, kā mani uzaicināja mazos pamācīt spēlēt hokeju. Tā bija vesela diena pamatskolā. Bija sanākušas 1.,2. un 3.klase, kuras man bija jāpamāca, nu jādara viss, kā parastos pasākumos, kur ir kāds sportists. Man bija jāierodas jau 9-00, un tas bija diezgan agri, zinot manu patiku gulēt līdz vēlam laikam. 9-20 mēs sākām iepazīties, mazie uzdeva jautājumus, un uz jautājumiem, kurus es nesapratu, es atbildēju ar frāzi `i don`t know`. Daudzi no viņiem man prasīja, kādā komandā es spēlēju, cik vārtus gūstu un cik man maksā. Nu visi jautājumi tādi, kas interesē maziem bērniem. Lai gan Anglijā hokejs nav tik iecienīts, kā futbols, aktivitāte, tomēr bija no mazo puses. Ap 10-00, mazie bija izsmēluši laikam savu jautājumo, un es uzslēju vārtus un plastmasas vārtsargu. Mazajiem bija jātrāpa vārtos,- visi, kas trāpīja, dabūja manas komandas uzlīmi!
Kopā bija ap 60 bērniem, tapēc mešana pa vārtiem aizņēma nedaudz laiku. Sapratām, ka šis pasākums ieilgs, tapēc atvērām piepūšamās atrakcijas, autogrāfu sniegšanas un selfiju stendus un visu pārējo kopā, nevis atsevišķi, kā bija plānots. Pēc autogrāfiem nāca daudz bērnu, ap pusi noteikti, pārējie lēkāja pa atrakcijām un beigās uz selfiju atnāca. Lai nu kā, bija jauki pavadīts laiks Londonas parkā ar atraktīviem skolniekiem. Uzreiz, kad biju mājās iekritu gultā, un aizmigu, gandrīz pat lidmanīšu uz Latviju nokavēju. Svarīgs notikums Latvijā bija,- Oslo centās sadabūt man maiņu uz Pumām, bet sarunāja ar Fatsharks. Nav jau slikti ar Fatsharkos, bet nākamsezon, gan jau viss var mainīties,- varu kļūt vēl par FA, un gaidīt jaunu līgumu, bet tad jau redzēs. Lai nu, kā, sagaidīju maiņu, iepazinos ar jaunajiem komandas biedriem, nu vismaz dažiem, un, tad jau uz Spāniju. Jā, 5 dienas pa Spāniju. Apstaigāšu visus muzejus, satikšu varbūt, kādu slavenību, un varbūt arī atpūtīšos. Pēc tam, kad atbraukšu, plāns, ir vienu dienu atpūsties pa riktīgo un tad, jau pa taisno uz draftu, skatīties, kā sokas maniem audzēkņiem, galvenokārt: Patrikam Pelmenim, Tyleram Newsackam, Kristapam Limam, Antonijam Guinjeram, Spančijam Valim un citiem.
585 vārdi.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Poisoniic- Alex Sloth #11 (RW) /Skauts/
- Postu skaits : 227
Vecums : 33
Atjaunots!
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Atjaunots, pildam vēl!
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
:Bebri2:
Sezona beigusies, LSHL S11 drafts aizvadīts Vetspils Fatsharks zīmē. Protams sarūgtinājums par JHL sezonu, jo play-off mums Ogres Bebru komandai beidzās diezgan ātri. Protams, mērķis bija viens – izcīnīt kausu, bet nu ir tā kā ir. Galvenais bija sevi parādīt no labākās puses un tikt augstu draftētam LSHL.
Starpsezona ir sākusies un protams viss sagriezās kājām gaisā! Cerēts bija pēc drafta atgriezties uz vēl vienu sezonu JHL, lai Ogres Bebru sastāvā aizvadītu otro sezonu, lai vēl labāk sagatavotos savai pirmajai LSHL sezonai! Bet diemžēl JHL vairs nebūs un līdz ar to uz laiku beidz eksistēt Ogres Bebri! :Bebri2: Lai miers ar Jums!
Drafta diena pienāca ātri! Bija dažādi varianti dzirdēti un prognozēs arī grozijos pa pirmo kārtu! Neslēpšu ka pats biju pārliecināts ka tikšu augstu draftēts, jo interesi izrādija gan Fatsharks, gan Plēsoņas ar saviem ausgtajiem pikiem! Un tad tas notika - LSHL pirmās kārtas otrā izvēle! Tagad pilnvērtīgi varu sevi saukt par Fatsharkieti! Vēl lielāks prieks ka komandā nonāca parējie čomi no Bebriem un arī mans mentors un skolotājs ar šeit ir! Kurš tas ir??? Miniet! Nākotne izskatās spoža!
Galvenie uzdevumi šosezon Jūs prasāt??? Atgūt titulu protams!!! Daudz trenēties un iegūt pirmā vārtsarga vietu komandā!
Tagad vairāk par iejušanos komandā un treniņiem. Esam paņēmuši garāku kopā būšanas periodu. Bija vairāki puiši, kuri gatavojās uzreiz pēc sezonas beigām! Kā nekā daudziem no mums priekšā bija drafts.
Slodzes mums ir ļoti plānotas. Katra izturība un spējas tiek individuāli uzraudzītas. Es varētu daudzus izcelt, bet lai tas paliek pie manis! Ne par vienu man nav īpašas sūdzības. Katrā ziņā, pagaidām viss ir kārtībā. Varu teikt tikai pozitīvas lietas. Tā attieksme, tā sportistu aura komandā komandā ir ļoti patīkama. Var redzēt, ka viņi patiešām cenšās no sirds. Šogad visi ir noskaņojušies un sastāvs ir savākts lieliski. Man personīgi sastāvs apmierina. Vilciens ripo uz priekšu, var uzņemt vēl lielāku ātrumu, un kardināla iejaukšanās nav nepieciešama uz doto brīdi. Protams, daudz jāstrādā, lai slīpētu nianses un pakāpeniski kļūtu vēl stiprāki. Labi saprotu, ka sezonas gaitā nebūs tikai uzvaras, bet galu galā play-off parādīs uz ko esam vērti.
Par Ventspili!
Starpsezona ir sākusies un protams viss sagriezās kājām gaisā! Cerēts bija pēc drafta atgriezties uz vēl vienu sezonu JHL, lai Ogres Bebru sastāvā aizvadītu otro sezonu, lai vēl labāk sagatavotos savai pirmajai LSHL sezonai! Bet diemžēl JHL vairs nebūs un līdz ar to uz laiku beidz eksistēt Ogres Bebri! :Bebri2: Lai miers ar Jums!
Drafta diena pienāca ātri! Bija dažādi varianti dzirdēti un prognozēs arī grozijos pa pirmo kārtu! Neslēpšu ka pats biju pārliecināts ka tikšu augstu draftēts, jo interesi izrādija gan Fatsharks, gan Plēsoņas ar saviem ausgtajiem pikiem! Un tad tas notika - LSHL pirmās kārtas otrā izvēle! Tagad pilnvērtīgi varu sevi saukt par Fatsharkieti! Vēl lielāks prieks ka komandā nonāca parējie čomi no Bebriem un arī mans mentors un skolotājs ar šeit ir! Kurš tas ir??? Miniet! Nākotne izskatās spoža!
Galvenie uzdevumi šosezon Jūs prasāt??? Atgūt titulu protams!!! Daudz trenēties un iegūt pirmā vārtsarga vietu komandā!
Tagad vairāk par iejušanos komandā un treniņiem. Esam paņēmuši garāku kopā būšanas periodu. Bija vairāki puiši, kuri gatavojās uzreiz pēc sezonas beigām! Kā nekā daudziem no mums priekšā bija drafts.
Slodzes mums ir ļoti plānotas. Katra izturība un spējas tiek individuāli uzraudzītas. Es varētu daudzus izcelt, bet lai tas paliek pie manis! Ne par vienu man nav īpašas sūdzības. Katrā ziņā, pagaidām viss ir kārtībā. Varu teikt tikai pozitīvas lietas. Tā attieksme, tā sportistu aura komandā komandā ir ļoti patīkama. Var redzēt, ka viņi patiešām cenšās no sirds. Šogad visi ir noskaņojušies un sastāvs ir savākts lieliski. Man personīgi sastāvs apmierina. Vilciens ripo uz priekšu, var uzņemt vēl lielāku ātrumu, un kardināla iejaukšanās nav nepieciešama uz doto brīdi. Protams, daudz jāstrādā, lai slīpētu nianses un pakāpeniski kļūtu vēl stiprāki. Labi saprotu, ka sezonas gaitā nebūs tikai uzvaras, bet galu galā play-off parādīs uz ko esam vērti.
Par Ventspili!
341 vārds
Limis- Kristaps Lima #18 (GK)
- Postu skaits : 89
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Atjaunots.
[img][/img]
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Atjaunots!
Nelielai ievērībai - rītdien būs pēdējā diena, kad šo pildīt, jo iznāks Pre-Season TPU #2 daļa. Cerams neesiet dusmīgi, veiksmi, ja kāds vēl pildīs.
Rīt līdz cikiem? Es neesmu vēl izpildījis, jo piektdien tikai tikšu mājās un šeit nav uz vietas photoshops.aumicc83 rakstīja:Atjaunots!Nelielai ievērībai - rītdien būs pēdējā diena, kad šo pildīt, jo iznāks Pre-Season TPU #2 daļa. Cerams neesiet dusmīgi, veiksmi, ja kāds vēl pildīs.
Viesis- Viesis
Tak taisi #2 un atstāj vnk abus pre season līdz sezonas sākumam vaļā, lai tautai ir ko darīt, huj zin cik ilgi vēl tā starpsezona ies anyway.
Kas teica, ka vienlaicīgi var būt tikai 1 TPU vaļā?
Kas teica, ka vienlaicīgi var būt tikai 1 TPU vaļā?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Šis un TPU #2 tātad būs vaļā līdz sezonai, vai varbūt 1-2 spēli ilgāk.
Atjaunots!
Atjaunots!
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics