Tagad zini, kur mani treidot.
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Tagad zini, kur mani treidot.
chubijzs rakstīja:
Ej dirst? Mums ar Intaru ir liela aktivitāte, mums ir ļoti labi. Tik saliedēta komanda nevienam nav, jūsu slēgtajā tikai visi Viedo nodirš un Millers stāsta dzerstiņu stāstus. No love.
Ej pirst! Saliedēta un aktīva komanda ar 2 aktīvajiem. Pats noticēji, ko uzrakstīji?
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Jā. Wolves telpās virmo prieks, saticība un sadarbība, kamēr jūsu telpās virmo alus un pērkamo dirsu dvaka.nickname33 rakstīja:chubijzs rakstīja:
Ej dirst? Mums ar Intaru ir liela aktivitāte, mums ir ļoti labi. Tik saliedēta komanda nevienam nav, jūsu slēgtajā tikai visi Viedo nodirš un Millers stāsta dzerstiņu stāstus. No love.
Ej pirst! Saliedēta un aktīva komanda ar 2 aktīvajiem. Pats noticēji, ko uzrakstīji?
Viesis- Viesis
nickname33 rakstīja:chubijzs rakstīja:
domāju, ka jā.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Kristz rakstīja:A man pohuj
nedari ta
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Domāju, ka labi zini, kas notika ar pēdējo lietotāju, kas to pateica.Kristz rakstīja:A man pohuj
Viesis- Viesis
Double post tāpat bija. Pārlasi noteikumus ex-admin.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
chubijzs rakstīja:
Jā. Wolves telpās virmo prieks, saticība un sadarbība, kamēr jūsu telpās virmo alus un pērkamo dirsu dvaka.
Kad tu veici Kovalchuka maiņu, tad tu teici, ka nemocīsi viņu šajā "ghost town". Kāds prieks var būt, ja tu atrodies "spoku pilsētā"?
Un esi labs moderators, nobano Kristu. Domāju, ka nekas sevišķs nenotiks, tā pat Meteors gandrīz ir miris.
ffs, are you serious?nickname33 rakstīja:chubijzs rakstīja:
Jā. Wolves telpās virmo prieks, saticība un sadarbība, kamēr jūsu telpās virmo alus un pērkamo dirsu dvaka.
Kad tu veici Kovalchuka maiņu, tad tu teici, ka nemocīsi viņu šajā "ghost town". Kāds prieks var būt, ja tu atrodies "spoku pilsētā"?
Un esi labs moderators, nobano Kristu. Domāju, ka nekas sevišķs nenotiks, tā pat Meteors gandrīz ir miris.
Viesis- Viesis
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» S1 LEV (tagad Ledlauži) KALENDĀRS UN REZULTĀTI!
» It kā jūs mani nezinātu.
» Mani referāļi!
» S1 Maskavas LEV (tagad Ledgrauži) Drafta rezultāti ;)
» S1 Maskavas LEV (tagad Ledlauži) parakstītie līgumi!
» It kā jūs mani nezinātu.
» Mani referāļi!
» S1 Maskavas LEV (tagad Ledgrauži) Drafta rezultāti ;)
» S1 Maskavas LEV (tagad Ledlauži) parakstītie līgumi!
Lapa 2 no 2