SIMULETAJU IEGROZOSANA
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: SIMULETAJU IEGROZOSANA
vairog, visur Tu atrodi atbildi, bet tomēr... Jums ir nokomplektēts pilns sastāvs ķipa, ja?
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Vairog, tu neesi kaut kāds paranoiķis/sazvērestību teoriju piekritējs?
Viesis- Viesis
Viedais rakstīja:Paldies.The_Mazais. rakstīja:
Jāapsveic Mārtiņš kuram ir izdevies savākt lielisku sastāvu. Nesen dzirdēju ka līga grib paplašināties, bet to nevar darīt ja visas komandas nav tādas kā Fatsharks.
Vēl nav perfektais sastāvs pat man, ir trūkumi, defu ar īrēm šosezon izdevās nokomplektēt 6 cilvēku apmērā, bet uzbrukumā joprojām ir robi, nākamsezon gan varētu būt pirmā fully nokomplektētā komanda LSHL ever.
Es gribēju jau teikt, ka S2 Trieciens, bet tad mums trūka rezerves GK.... tā kā par šo titulu var vēl cīnīties.
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Ew Čubi, kā iet Impotentijam?bukss rakstīja:Turpinam offtopic. Kads sāksies PO, kaut kā ievilkusies tā sezona.SIMOJAM PĒDĒJO JHL SPĒLI
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Un tu vienmēr atrodi vissīkāko spraudziņu ,kur iemest kādu komentāru ! Saprotu tevi !aumicc83 rakstīja:vairog, visur Tu atrodi atbildi, bet tomēr... Jums ir nokomplektēts pilns sastāvs ķipa, ja?
Prieks ,ka vienaldzīgi nepaej garām - citādi mums te būtu garlaicīga diskusija !
Par sastāvu neko nezinu , pirmā sezona ,kad pat neesmu atvēris sastāva lapu !
Pirmā sezona ,kad neesmu redzējis nevienu spēli - izņemot kādas 2 pārbaudes spēles !
Pirmā sezona ,kad izvairos no diskusijām un labi ,ja te ienāku reizi dienā palasīt jaunumus , citreiz pat reizi 2-3 dienās ! (Līdz šim vismaz pāris stundas dienā šeit pavadīju !) Bet tagad man ir daudz alternatīvu - visam nepietiek laika - izvēlos patīkamākās !
Pilnībā uzticos Denisam , viņam labi sanāk !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Un kā vēl !chubijzs rakstīja:Vairog, tu neesi kaut kāds paranoiķis/sazvērestību teoriju piekritējs?
Sazvērestības ir it visur - no tumšiem gaiteņiem līdz zemākajiem slāņiem !
Iesaku visiem aiziet uz ekrānu pārbaudīt ķermeņus ,vai neesat jau nočipoti , lai gan teorētiski jūs tādi jau esat - neatejat no mobīlajām ierīcēm pat vannas laikā ! Jūs var izsekot visas dienas garumā , visa jūsu dzīve ir uz plaukstas - un jūs paši vēl piepalīdzat !
Es papētot soc.tīklus , secinu ,ka cilvēki ir inficēti - cik stulbam ir jābūt cilvēkam ,lai kaut tajos pašos draugos liktu sava bērna bildes un lielītos cik viņš smukiņš - tu uzreiz kļūsti ievainojams !
Savā profilā tu šādi parādi savas vājības un ikvienam ienaidniekam pat vairs nav jāpiepūlas meklēt info par tevi , tu pats viņiem palīdzi !
Dieva nav , baznīcas ir sektas ,kurās mājo nelabais (jau gadsimtiem ilgi) , baznīca ir pārvaldes mehānisms , jo tikai tā var kontrolēt lielas masas ! Ticība ļauj iebrukt pie kaimiņa un nogalēt to - ļoti daudz var iemācīties no tādiem paraugiem !
Ticu ,ka varēja būt tāds apdāvinātais ,kā tas Jesus , viņš varēja būt parasts mūsdienu ekstrasenss , dziednieks ,burvis - bet neizglītotā tauta ,jau izsenis tic visam ,ko tiem iebaro un viņus ir viegli nozombēt !
Lūk mūsdienās varat mierīgi pārliecināties , cik vienkārši var tikt iecelti svēto kārtā - Jānis Pāvils 2 un vēl čupiņa izredzēto !
Atstiep kājas - un tevi iecels svētajos ! Pēc pāris gadsimtiem tumsonīgā tauta lasīs par tādu svēto ,kura dzīve protams līdz tam laikam tiks izpušķota vēstures grāmatās !
Vēstures kā tādas mums nav un nebūs - tur ir viens vienīgs safabricējums - kādi 5-10% paņemti reāli fakti un viss pārējais ir tīra izdoma , piefantazēts klāt kā kuram patīk ! Tā teikt ,viena tante teica , cita kaut ko pārveidoja un padeva tālāk !
NLO eksistē , pilns visums ar kaimiņiem , tik cilvēkam patīk domāt ,ka visumā viņš ir vienīgais ! Arī mūsu cilvēki nav vietējie !
Es jums nemaz nestāstīšu par ļaunumu , jums pašiem tas jāierauga !
Sveiciens no Antikrista , viņš jau ir ieradies !
Ai ,nu labi ,ko es te dzesēšu muti , labāk jāiet sievai piezvanīt !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:
Ai ,nu labi ,ko es te dzesēšu muti , labāk jāiet sievai piezvanīt !
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2