Ivo Subban – izgāšanās?
Lapa 1 no 1 • Share
Ivo Subban – izgāšanās?
9. sezonas LSHL drafta 9. izvēle, Ivo Subban šosezon rāda ļoti švaku sniegumu, 15 spēlēs Ivo Subbanguvis vienus vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficentu -20. Vai tiešām atkārtosies izgāšanas gadījums (LSHL drafta pirmie numuri)?
Ivo Subban ir Rīgas izcelsmes Latviešu hokejists, kurš savas profesionālas hokejista gaitas uzsācis JHL klubā Piebalgas“Lauvas”. Pēc sezonas Latviešu jaunatnes hokeja līgā (JHL). Pēc pirmās sezonas Ivo Subban tika draftēts LSHL, ar 9 numuru otrajā kārtā uzbrucēju izvēlējās Oslo “Wild Cats” komanda.
Šo sezonu Ivo uzsācis ļoti nesekmīgi, drafta 9 numuram ar 3 punktiem 14 spēlēs ir par maz. OSLO “wild cats” galvenais treneris, Latviešu uzbrucēju pat nebija iekļāvis sastāvā uz pāris spēlēm, lai Ivo pārdomātu savu sniegumu. Tāpat, nesen izskanēja runas, ka “Wildcats” varētu aizmainīt Subban uz citu komandu, bet šī diena pienāca kad Ivo Subban aizmainīja uz Liepājas Plesoņam
Ivo Subban ir Rīgas izcelsmes Latviešu hokejists, kurš savas profesionālas hokejista gaitas uzsācis JHL klubā Piebalgas“Lauvas”. Pēc sezonas Latviešu jaunatnes hokeja līgā (JHL). Pēc pirmās sezonas Ivo Subban tika draftēts LSHL, ar 9 numuru otrajā kārtā uzbrucēju izvēlējās Oslo “Wild Cats” komanda.
Šo sezonu Ivo uzsācis ļoti nesekmīgi, drafta 9 numuram ar 3 punktiem 14 spēlēs ir par maz. OSLO “wild cats” galvenais treneris, Latviešu uzbrucēju pat nebija iekļāvis sastāvā uz pāris spēlēm, lai Ivo pārdomātu savu sniegumu. Tāpat, nesen izskanēja runas, ka “Wildcats” varētu aizmainīt Subban uz citu komandu, bet šī diena pienāca kad Ivo Subban aizmainīja uz Liepājas Plesoņam
Ivo subban#76 S10 Sezonu sāka Fatsharks
Ivo Subban, ka viņš ir nobriedis, pavadot 3 gadus Ventspils Fatsharks. Viņš ir trenežieru zāles žurka, kuram patīk strādāt pie sevis attīstības. Kamēr Subban var redzēt, kā spožu spēlētāju, kurš uzņemas daudzus riskus. “Sharks” galvenais treneris Mārtiņš Aka Viedais sacīja, ka viņam patīk uguns, kas hokejistā kvēlo laikā, kad Subban dara visu pareizi.
rebox- Ivo Subban #76 (D)
- Postu skaits : 227
Re: Ivo Subban – izgāšanās?
Ļoti labs raksts, gaidu, kad kāds uzrakstīs kritiku par citu spēlētāju nevis par savējo. Domāju, ka baigo dzirksteli varētu pašaut.
Man vienreiz bija ideja paēst no dažiem cilvēkiem, uztaisot kritizējošu rakstu, bet tā kā video neskatos un statistiku arī īsti nezinu, nebūtu man par ko rakstīt. :d
Man vienreiz bija ideja paēst no dažiem cilvēkiem, uztaisot kritizējošu rakstu, bet tā kā video neskatos un statistiku arī īsti nezinu, nebūtu man par ko rakstīt. :d
Viesis- Viesis
Gan jau būs kāda kritikarieksts rakstīja:Ļoti labs raksts, gaidu, kad kāds uzrakstīs kritiku par citu spēlētāju nevis par savējo. Domāju, ka baigo dzirksteli varētu pašaut.
rebox- Ivo Subban #76 (D)
- Postu skaits : 227
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Its only beggining. One more to go.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Un ko tu par šo gribi Naudu vai TP?
brisingr21- Patriks Pelmenis (C) #21
- Postu skaits : 150
Dzīvesvieta : Visur, kur var gulēt
Dod viņam tp..
Pamatā par katras nedēļas pirmajiem diviem rakstiem vari vnk piešķirt TP.. ja nav atsevišķas norādes par to, ka autors vēlas naudu.
Pamatā par katras nedēļas pirmajiem diviem rakstiem vari vnk piešķirt TP.. ja nav atsevišķas norādes par to, ka autors vēlas naudu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
brisingr21- Patriks Pelmenis (C) #21
- Postu skaits : 150
Dzīvesvieta : Visur, kur var gulēt
Similar topics
» [S9] D - Ivo Subban
» Ivo Subban #76 -D
» Ivo Subban TRENIŅI
» Ivo Subban preses konference
» Jogurtaa 05/31 (Aumeisters, Heskey, Gaļickis, Subban)
» Ivo Subban #76 -D
» Ivo Subban TRENIŅI
» Ivo Subban preses konference
» Jogurtaa 05/31 (Aumeisters, Heskey, Gaļickis, Subban)
Lapa 1 no 1