ĢM spēlētāji
Lapa 1 no 1 • Share
Vajag?
ĢM spēlētāji
Es te tā iedomājos, kāpēc gan ĢM spēlētājs nevarētu spēlēt citur? Ierosinu atļaut arī tam tā teikti izbaudīt citu komandu iekšējo pasauli.
Nesaku uzreiz, ka šis jāpieņem, ierosinājums paliek ierosinājums, izlieciet savas domas.
Nesaku uzreiz, ka šis jāpieņem, ierosinājums paliek ierosinājums, izlieciet savas domas.
Re: ĢM spēlētāji
Vienalga, par.
Pats gan apšaubu ka kādreiz izmantošu šādu iespēju, tomēr man patīk izvēles brīvība itin visā.
Varbūt kāds GM, kad komandai taisa rebuildu, pat izmantotu šādu iespēju, kādēļ gan neaizmanīt sevi uz 1 sezonu pret 1st piku?
Pats gan apšaubu ka kādreiz izmantošu šādu iespēju, tomēr man patīk izvēles brīvība itin visā.
Varbūt kāds GM, kad komandai taisa rebuildu, pat izmantotu šādu iespēju, kādēļ gan neaizmanīt sevi uz 1 sezonu pret 1st piku?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Par, jo šito jau es pats sen biju izdomājis, ka vajag, bet nebiju uzrakstījis.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Jājautā vēlreiz, vai ir kas to darīs un vai ir vērts šo pieņemt. Kāda jēga pieņemt kādu ierosinājumu, ja neviens viņu neizmantos? Te ir kāds GM, kurš labāk ies spēlēt uz citu komandu, nevis palīdzēs savējai?
Viesis- Viesis
Atzīsties, tu gribi spēlēt Fatsharkos un būt krutais.Kristz rakstīja:Ja nu kādreiz kāds tāds gadās
Jūs tā jau netiekat galā ar noteikumu sakārtošanu un vēl bezjēdzīgus gribat ieviest klāt. Kur loģika?
Viesis- Viesis
Nu tad kāpēc tu ko šādu ierosini? 10 sezonu laikā neviens GM nav gribējis citur spēlēt, kāpēc lai tagad gribētu? Ja būs kāds gadījums, tad lai pats ierosina un līdz tam laikam nav jēga nemaz ieviest.Kristz rakstīja:Kāpēc uzreiz Fatsharks, es tāpat vēl 5-6 sezonas Meteorā spēlēšu
Viesis- Viesis
Esmu vienmēr uzskatījis, ka lietotājs un spēlētājs ir 2 dažādas lietas, pagaidām esmu par kādiem 40% par...
Apspriedīšos Reini par šo jautājumu!
Apspriedīšos Reini par šo jautājumu!
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Similar topics
» TOP 10 JHL s4 spēlētāji.
» LSHL spēlētāji NHL
» Neaktīvie spēlētāji
» LSHL TOP20 spēlētāji
» Spēlētāji atbild uz 21 jautājumu