Sods Coyote
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Sods Coyote
Man nav vajadzības nevienam dirsā līst, jo pašam sava komanda ir. Ak jā tev taču vairs nav Laikam tādēļ īpašās dienas sākas.Coyote rakstīja:Well played, mazāk drukā vairāk dari.. Aizej paskrien, dzirdēju tev liekais svars.Maus rakstīja:Tikai tad, kad uzdirš Kristam, Pēterim tiek iedots štrāfs. Well played Krist, well played.Pelnīti, jā.. bet tava komanda sūkā un tu nevari tur neko padarīt. #sadstoryMatthew McWell rakstīja:Pareiz ir, cik ta var uz galvas kāpt, pelnīti. Varēja vienīgi to sodu iedot pirms mūsu spēles pret šarkiemBeidzot es sapratu kāds pajobaks tu esi, deniss pidarlov.DoUbLeD rakstīja:Beidzot tiek piebremzēta šī indivīda visatļautībaAizej paspēlē cs:go, padzirdēju, ka tā ir vienīgā vieta, kur tu savā dzīvē vari izpausties.rieksts rakstīja:Liels smaids šodien ieejot LSHL.
Starp citu kā jūs nesaprotat, viņš grib lai viņu ieliek cietumā, tas ir vienīgais veids kā viņš var kļūt par to tumsnējo gangstu par ko viņš te izliekas.Par tevi tagad var padomāt to pašu. lien dziļāk triecienam & co, tālu tiksi.bukss rakstīja:Domāju ka neesi tāds pakaļskrējējs, jebšu ..... līdējs. Nevienu neaizvainoju, nav neviens rupjš vārds.rebox rakstīja:Tad dod man arī sodu !Kristz rakstīja:Ko daru ?Un par tevi neizteikšos, man vnk žēl tevis.Intarusu rakstīja:Beidzot viņš ir,dabūjis sodu!!!
cya tītariņi un pārējie trieciena dirsā līdēji.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Koijotiņš sāļš kā melnā jūra. Loving every minute of this.
Arī, get your facts right, es lolā tikai māku izpausties, cs es nespēlēju tik daudz.
Arī, get your facts right, es lolā tikai māku izpausties, cs es nespēlēju tik daudz.
Viesis- Viesis
Ķip notēloja kruto, tak jebkurš var "uzdirst" jebkuram tajā momentā, kad viņa ēra LSHL jau ir beigusies. Ar šiem uzdirsieniem tu tikai kļuvi vēl stulbāks un idiotiskāks mūsu acīs, ta ka jā šie tavi uzdirsieni bija lieki.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Man patīk rieksta spoileris parakstā
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Miller you will be next
tak liec mani mierā, tītar
Es tevi lieku mierā..
Šie 2 multeņu tēli kaut ko atgādina
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Cirks, nav jau tā ka viņu nepamatoti soda...
Tagad visi dirsālīdēji cels paniku, chill.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Powrish rakstīja:Cirks, nav jau tā ka viņu nepamatoti soda...
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Go on a rage rampage - CHECK
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Kristz rakstīja:Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Miller you will be next
Es tevi lieku mierā..
tu man reāli draudus izteici.. ķip tagad admins, dzīve izdevusies
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
nē skaudība nav laba lietaSoviig rakstīja:Kristz rakstīja:Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Miller you will be next
Es tevi lieku mierā..
Kristz rakstīja:nē skaudība nav laba lietaSoviig rakstīja:Kristz rakstīja:Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Miller you will be next
Es tevi lieku mierā..
man pohuj, es to uztvēru kā draudus..
tu arī būsi nākamais, kurš dabūs iekšās.. gaidi, tītariņ! gan jau drīz
ajh labi ir.. :|Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:nē skaudība nav laba lietaSoviig rakstīja:Kristz rakstīja:Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Miller you will be next
Es tevi lieku mierā..
man pohuj, es to uztvēru kā draudus..
tu arī būsi nākamais, kurš dabūs iekšās.. gaidi, tītariņ! gan jau drīz
neko sliktu neizdarīju, bija pelnījis ;S
DoUbLeD rakstīja:Man patīk rieksta spoileris parakstā
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Nav smuki šitā. Beidziet drqugi, lūdzu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Kapēc jūs to darāt kāda jega tam mēs esam vīsi vienādi nu ne izkāpa bet iekšā mēs varbūt esam savejie un citi pretinieki bet vai tā ir jādara šeit te nav nekāds karš bet gan hokejs ,hokeja tā neviens nedara ja nu vienīgi treneri sastrīdas ar pretinieku komandas treneri tad varbūt. ...
Drīz mēs lshl iznīcinās im dēļ šī te vien mums nav neviena jauna lietotāja dēļ šī kurš šeit grib reģistrēties un tikai strīdēties es sapratīšu ja man liks mīnusus utt
Drīz mēs lshl iznīcinās im dēļ šī te vien mums nav neviena jauna lietotāja dēļ šī kurš šeit grib reģistrēties un tikai strīdēties es sapratīšu ja man liks mīnusus utt
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
LSHL kristians rakstīja:Kapēc jūs to darāt kāda jega tam mēs esam vīsi vienādi nu ne izkāpa bet iekšā mēs varbūt esam savejie un citi pretinieki bet vai tā ir jādara šeit te nav nekāds karš bet gan hokejs ,hokeja tā neviens nedara ja nu vienīgi treneri sastrīdas ar pretinieku komandas treneri tad varbūt. ...
iesaku vairāk nerakstīt tās emocionālās runas, nesanāk.
Soviig rakstīja:LSHL kristians rakstīja:Kapēc jūs to darāt kāda jega tam mēs esam vīsi vienādi nu ne izkāpa bet iekšā mēs varbūt esam savejie un citi pretinieki bet vai tā ir jādara šeit te nav nekāds karš bet gan hokejs ,hokeja tā neviens nedara ja nu vienīgi treneri sastrīdas ar pretinieku komandas treneri tad varbūt. ...
iesaku vairāk nerakstīt tās emocionālās runas, nesanāk.
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
rt if u cri evritimLSHL kristians rakstīja:Kapēc jūs to darāt kāda jega tam mēs esam vīsi vienādi nu ne izkāpa bet iekšā mēs varbūt esam savejie un citi pretinieki bet vai tā ir jādara šeit te nav nekāds karš bet gan hokejs ,hokeja tā neviens nedara ja nu vienīgi treneri sastrīdas ar pretinieku komandas treneri tad varbūt. ...
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2