TP Banka.
Lapa 1 no 1 • Share
Jā/Nē?
TP Banka.
Pirmo reizi ienāca ideja galvā, pašam šķiet pārāk grūta, taču ļauju spriest Jums. Sāksim ar to, ka runa ir par TP, kuri tiek ievietoti bankā.
Es domāju, ka sezonas beigās varētu izveidot postu, kurā ir jāieraksta, cik TP nodos bankā un kurus nevarēs izņemt no bankas līdz pat sezonas beigām, tādējādi, TP skaits pieaugs sezonas beigās par 5% vai 10%. Protams, tur vajadzētu kārtīgi izdomāt utt., taču mana doma puslīdz tāda, atbildam aptaujā un ierakstam savas domas lejā!
Es domāju, ka sezonas beigās varētu izveidot postu, kurā ir jāieraksta, cik TP nodos bankā un kurus nevarēs izņemt no bankas līdz pat sezonas beigām, tādējādi, TP skaits pieaugs sezonas beigās par 5% vai 10%. Protams, tur vajadzētu kārtīgi izdomāt utt., taču mana doma puslīdz tāda, atbildam aptaujā un ierakstam savas domas lejā!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Re: TP Banka.
regresiju tas diži neietekmētu, nu iespējams pirmajā regresijas sezonā. bet nejau otrajā un uz priekšu, jo tie procenti no TP kļūst lielāki.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Tie ir TP par brīvu, jeb pilnīgi par nekā nedarīšanu. Es vispār nesaprotu kāpēc visi ierosinājumi kas parādās ir tikai par to kādā veidā atvieglot TP iegušānu par nekā nedarīšanu. Tad jau te drīz visi spēlētāji būs ar 1000+ nevis tikai tie kuri tiešām iegulda darbu TP iegūšanā.
Neatbalstīšu nevienu ierosinājumu kurš palīdzēs iegūt TP par neko. Ja gribi TP tad kaut ko dari, nevis noliec bankā un gaidi kad paši no sevis nāks pie tevis.
Neatbalstīšu nevienu ierosinājumu kurš palīdzēs iegūt TP par neko. Ja gribi TP tad kaut ko dari, nevis noliec bankā un gaidi kad paši no sevis nāks pie tevis.
beidzot es sapratu ko Aumis domāja, paldies Laurika saprātīgā valodā izskaidroji. Esmu pret.laaceens10 rakstīja:Tie ir TP par brīvu, jeb pilnīgi par nekā nedarīšanu. Es vispār nesaprotu kāpēc visi ierosinājumi kas parādās ir tikai par to kādā veidā atvieglot TP iegušānu par nekā nedarīšanu. Tad jau te drīz visi spēlētāji būs ar 1000+ nevis tikai tie kuri tiešām iegulda darbu TP iegūšanā.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Man arī nepatīk, kaut kā ir jāpagrūtina šo parādi, nevis jāatvieglo..
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Pret
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es tikai pasviedu ideju. Neesmu tīri pats par, ja arī, kas tāds notiktu, tad vajadzētu pārdomāti!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Pret
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Mums nevajag dzirdēt katru bezjēdzīgo ideju, kurai pat nav jēgas un pie tam tikai apgrūtinātu sistēmu.
Pēdējā laikā ir bijušas tieši tādas idejas.
Derētu vispirms apdomāt iemelsu un iegūtu labumu kādam ierosinājumam, pirms kaut kas tiek ierosināts.
Pēdējā laikā ir bijušas tieši tādas idejas.
Derētu vispirms apdomāt iemelsu un iegūtu labumu kādam ierosinājumam, pirms kaut kas tiek ierosināts.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Similar topics
» Regresija un TP banka
» Regresija un TP banka
» Izmaiņas bankā
» Regresija, TP banka un NPC bonuss [Noteikumi]
» LSHL banka (pēc nosaukuma nesapratīsiet)!
» Regresija un TP banka
» Izmaiņas bankā
» Regresija, TP banka un NPC bonuss [Noteikumi]
» LSHL banka (pēc nosaukuma nesapratīsiet)!
Lapa 1 no 1