www.BārnijsSloth.com
Lapa 1 no 1 • Share
www.BārnijsSloth.com
- Par mani:
- Will be soon maybeh.. :X
- Mani parametri:
- Vārds: Bārnijs
Uzvārds: Sloth
Tautība: Latvietis (1/4 kanādietis, 1/4 krievs, 1/4 amerikānis - tpfu, šis ir nenopietni, bet atstāšu)
Pozīcija: RW (Praktiski, nebūtu iebildumu spēlēt arī LW, ja ir lielāka nepieciešamība pēc tās pozīcijas)
Metiena puse: R
Formas numurs: 6
Garums(ft):6-3 ft
Svars(lbs):220 lbs
Novads: Kurzeme
Cik bieži kaujos: Dažreiz
- Manas prasmes:
- Speed:97
Acceleration:99
Agility:80
Deking:90
Balance:88
Puck Control:90
Endurance:91
Faceoffs:50
Passing:85
Slap Shot Power:88
Slap Shot Accur: 88
Wrist Shot Power:86
Wrist Shot Accur:90
Hero Rating:85
Aggressivness:80
Checking:80
Toughness:56
Penalty Resist:55
- Mani apbalvojumi:
- Komandas kurās esmu spēlējis:
- S4-S7
S8-retired
- Mana statistika:
- Mana galerija:
- 1.
- Presē:
- Tiku iekļauts LSHL spēlētāju TOP20.6. RW – Bārnijs Tuzis –
TP – 748
S4
Sesto vietu ieņem nu jau sarūsējušās un tolmetā nodotās, vienīgās Talsu Lokomatīves uzbrucējs Bārnijs Tuzis! Jau kopš pirmajiem soļiem LSHL, kas bija S4 sezonas vidū, Bārnijs kļuva par vienu no Lokomatīves komandas līderiem. Ar laiku šīs līdera dotības kļuva aizvien izteiktākas un, manuprāt, lielākoties viņa dēļ Lokomatīve S6 spēja aizcīnīties pat līdz Triju Zvaigžņu Kausa finālam. Regulārajā sezonā Tuzis guva 31 vārtus un atdeva 11 piespēles, tādējādi esot rezultatīvākais līgas spēlētājs, kas nav centrs, jeb, vienkāršāk sakot, piektais starp visiem. Play-off izvērtās pagalam neveiksmīgi, un es jūtu, kā Bārnijam smeldz krūtīs sāpe par to, ka es viņam šo te pašlaik atgādinu. Bauskas Lūši play-off otrajā kārtā vienkārši pārbrauca pāri Lokomatīvei (hjehjehjehjeh ), tādējādi četrās spēlēs Tuzis guva tikai vienus vārtus un atdeva tikai vienu rezultatīvu piespēli, iekrājot (ne)lietderības koeficientu -12. Iespējams arī šis bija viens no faktoriem, kādēļ Bārnijs šodien šokēja līgu un paziņoja par savas spilgtās karjeras beigām. Paliek tikai jautājums – kāda pēc divām sezonām izskatīsies, nu jau Ventspils „Fatsharks” komanda bez Bārnija Tuža? Dzīvosim redzēsim...[/center]
[center]
- https://twitter.com/AwesomenessOn
-
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 1 no 1