Pasaku vakars Trieciennometnē
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Pasaku vakars Trieciennometnē
rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Hahaha, kādam joprojām sāp par to, ka gribēja atņemt komandu.
bet nu visam ir savi iemesli.. cigarete bez uguns nedeg
Pirmais vajag padomāt par to, KĀPĒC notika tik liela heitošana.. Ja jau būtu bijuši aktīvi, tad jau chill uz draftiem vajag ierasties, lol.
Pāris postus augstāk minēju, ka sakritība ar reāliem notikumiem ir nejaušība.
Laikam tiešām intelekta līmenis LSHL krities, un tādēļ pret mums tik daudz negāciju?
edit: Ļoti atvainojos, ja atbildes uz šo topiku nelasīji, tad esmu tev uzbraucis bez iemesla un ņemu vārdus atpakaļ.
Beidz huiņu dzīt, vienkārši samierinies ar to , ka paši esat vainīgi pie heita. Varbūt laiks mainīties?
Tā nav hujņa, bet gan gramatiski labāks un saturīgāks raksts par to kuru spētu uzrakstīt visi aktīvie media publicētāji sapulcēti vienā telpā uz nedēļu.
Kad beigsies dažu zaļo (varbūt tikai viena?) provokatīvā un pretīgā rīcība pret visiem komandas dalībniekiem, tad varbūt arī mēs apsvērsim ideju mainīties. Tikmēr mēs esam tādi kā esam, un neko sliktu vai pretlikumīgu (ja nu vienīgi, tiek izdomāts likums, kas aizliedz arī rakstīt pasakas?) vēl neesam nodarījuši.
Jūs neierodaties uz draftu un čakarējaties ar taktikām. Tas ir slikti. ;o
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
rieksts rakstīja:Man Sharks nesimpatizē citu iemeslu dēļ. Es pat nezināju, ka jums ir divi kausi, kaut kad padzirdēju, ka jūs to vienu paņēmāt.
Nezināji, jo Trieciens dzīvo savā pasaulē. Par forumu neinteresējas.
Gaili, neviens Wild Cats neheitoja tik ļoti kā jūs, kad viņi izcīnīja divus kausus pēc kārtas.Soviig rakstīja:chubijzs rakstīja:Bet jums nav laiks mainīties? Trieciens nav heitotākā komanda līgā, jūs tak esat.Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Hahaha, kādam joprojām sāp par to, ka gribēja atņemt komandu.
Pirmais vajag padomāt par to, KĀPĒC notika tik liela heitošana.. Ja jau būtu bijuši aktīvi, tad jau chill uz draftiem vajag ierasties, lol.
Laikam tiešām intelekta līmenis LSHL krities, un tādēļ pret mums tik daudz negāciju?
edit: Ļoti atvainojos, ja atbildes uz šo topiku nelasīji, tad esmu tev uzbraucis bez iemesla un ņemu vārdus atpakaļ.
Beidz huiņu dzīt, vienkārši samierinies ar to , ka paši esat vainīgi pie heita. Varbūt laiks mainīties?
Triecienu heito, jo neaktīva vadība.
Fatsharks heito, jo divkārtējie čempioni. (Lebrona un Heat situācija)
Wolves heito, jo 60min bija + besī, ka neaktīva komanda ar kaut kādu vecu veci pie vadības..
Ir liela atšķirība, gaili.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Gaili, neviens Wild Cats neheitoja tik ļoti kā jūs, kad viņi izcīnīja divus kausus pēc kārtas.Soviig rakstīja:chubijzs rakstīja:Bet jums nav laiks mainīties? Trieciens nav heitotākā komanda līgā, jūs tak esat.Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Hahaha, kādam joprojām sāp par to, ka gribēja atņemt komandu.
Triecienu heito, jo neaktīva vadība.
Fatsharks heito, jo divkārtējie čempioni. (Lebrona un Heat situācija)
Wolves heito, jo 60min bija + besī, ka neaktīva komanda ar kaut kādu vecu veci pie vadības..
Ir liela atšķirība, gaili.
Wild Cats laikos līgā bija mazāk purnu, mazāk aktivitātes, gaili.
Gaiļu bars bļe.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Gaili, Wild Cats laikos taisni uzplauka aktivitāte. Tagad pēdējās nedēļās tikai parādās lielāka aktivitāte. Kad jūs pirmo kausu izcīnījāt te bija diez gan pamiris.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Gaili, Wild Cats laikos taisni uzplauka aktivitāte. Tagad pēdējās nedēļās tikai parādās lielāka aktivitāte. Kad jūs pirmo kausu izcīnījāt te bija diez gan pamiris.
Gaili, pirmā kausa laikā es biju Wild Cats un tad bija weeed laiks, kad galvenais bija slavināt alkoholu un narkotikas. Tieši ar manu aiziešanu sākās heits, jo labs sastāvs. Hahahah. Es esmu vainīgs pie Sharks heita, daikt.
Man šķiet, ka cirks nemaz nav tik jautrs
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Tu esi līdzvainīgs pie Fatsharks heita, jā, gaili. Ja labu sastāvu mēra pēc muldēšanas, tad Fatsharks ir allstar team, krān.Soviig rakstīja:chubijzs rakstīja:Gaili, Wild Cats laikos taisni uzplauka aktivitāte. Tagad pēdējās nedēļās tikai parādās lielāka aktivitāte. Kad jūs pirmo kausu izcīnījāt te bija diez gan pamiris.
Gaili, pirmā kausa laikā es biju Wild Cats un tad bija weeed laiks, kad galvenais bija slavināt alkoholu un narkotikas. Tieši ar manu aiziešanu sākās heits, jo labs sastāvs. Hahahah. Es esmu vainīgs pie Sharks heita, daikt.
Viesis- Viesis
NHL09 ir randoms.
chubijzs rakstīja:ja labu sastāvu mēra pēc muldēšanas, tad Fatsharks ir allstar team, krān.
Viesis- Viesis
Nē, nē, ir jau labs sastāvs un tā, bet tie teksti, kas nāk no jums ārā.. Visu cieņu Siliņam, Treilonam un kam vēl tur, kas nepaliek tādi paši kā Gundars un Petjka.
Viesis- Viesis
Muldēšana ir atnesusi 2 kausus resnajiem. Nejaušība?
Atkal sākas bērnudārzs. Kāda razņica ko kāds par tevi domā un kā tevi nosauc internetā. Zīdaiņu bars.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
chubijzs rakstīja:Nē, nē, ir jau labs sastāvs un tā, bet tie teksti, kas nāk no jums ārā.. Visu cieņu Siliņam, Treilonam un kam vēl tur, kas nepaliek tādi paši kā Gundars un Petjka.
Es tev alu vairs nepirkšu, divlatniek!
Nē. Stulbums un dzīves netaisnīgums. Veči, karma nepastāv.Soviig rakstīja:Muldēšana ir atnesusi 2 kausus resnajiem. Nejaušība?
Viesis- Viesis
Pimpis, es tev pat uzsaucu un tu šitā man atmaksā.Soviig rakstīja:chubijzs rakstīja:Nē, nē, ir jau labs sastāvs un tā, bet tie teksti, kas nāk no jums ārā.. Visu cieņu Siliņam, Treilonam un kam vēl tur, kas nepaliek tādi paši kā Gundars un Petjka.
Es tev alu vairs nepirkšu, divlatniek!
Viesis- Viesis
bukss rakstīja:Atkal sākas bērnudārzs. Kāda razņica ko kāds par tevi domā un kā tevi nosauc internetā. Zīdaiņu bars.
Kaut kāds gaiļu bars.
Mēs tak ākstamies. Nuu, vismaz es šo neuztveru nopietni. Gundars gan, pat draud nepirkt aliņu, tā jau ir niknuma izpausme.nickname33 rakstīja:bukss rakstīja:Atkal sākas bērnudārzs. Kāda razņica ko kāds par tevi domā un kā tevi nosauc internetā. Zīdaiņu bars.
Kaut kāds gaiļu bars.
Viesis- Viesis
Tom, tu neesi vairs dzīvs.
Tu tikko saprati, ka ne tikai tu, bet visi ākstās? Pat Meteors.
Vai mēs vispār esam dzīvi? Vai šī ir realitāte? Un ja šī ir realitāte, tad kas tā realitāte vispār ir? Varbūt mēs visi neesam dzīvi.Soviig rakstīja:Tom, tu neesi vairs dzīvs.
Viesis- Viesis
BTW
nickname33 rakstīja:Un tad atnāca Nikbleimijs, kas visu laiku čīkstēja par šīs pasaules rand...veiksmes faktoru, tāpēc vins aizgāja no šis pasaules un ar šo gājeinu vinš sagrāva visu šo karaļvalsti pie vella. Un tad sākās jauna ēra...STS ēra. Paldies par uzmanību.
chubijzs rakstīja:Vai mēs vispār esam dzīvi? Vai šī ir realitāte? Un ja šī ir realitāte, tad kas tā realitāte vispār ir? Varbūt mēs visi neesam dzīvi.Soviig rakstīja:Tom, tu neesi vairs dzīvs.
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
labs stāsts, esi nopelnijis plusiņu
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3