VIP lietotāji.
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Vai vajag ieviest šo VIP?
Re: VIP lietotāji.
LSHL kļūs par ''pay 2 win''?
Es pret, fondu vākšana tika veikta iepriekš, pa irl naudu varēja pirkt lshl naudu, vai kas tāds.
Domāju ka šis būtu lieki.
Es pret, fondu vākšana tika veikta iepriekš, pa irl naudu varēja pirkt lshl naudu, vai kas tāds.
Domāju ka šis būtu lieki.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Maus rakstīja:Pasaki man lūdzu, cik lshl cilvēki skatās tiešraides? Un cik atkārtojumus?Atte Anrikainen rakstīja:Viegli uzvarēti nav, jā, bet vai tur var vērot tiešraides?Maus rakstīja:Unikāla iespēja redzēt, ka tavs spēlētājs 1v1 met no zilās līnijas. Yeah, about that.Atte Anrikainen rakstīja:Citi grib to STHS, tāpēc tā uzrakstīju.
Personīgi es uzskatu, ka nevajag to STHS, jo tu tikai vari redzēt statistiku un pašu rezultātu.
Bet simulējot uz NHL09 un palaižot vēl Twitch, tad tā ir unikāla iespēja redzēt spēli tiešraidē. Iespēja redzēt pašam kā spēlē tavs spēlētājs un tava komanda.
Trenerim arī ir jāredz tiešraides, lai varētu samainīt maiņas vai taktikas, ja kaut kas neiet pareizi kā ir bijis paredzēts pēc plāna.
STHS ir ļoti labi uzskriptots simulātors, ar saviem knifiņiem. Tur tik vienkārši nav uzvarēt kā LSHL.
NHL ir tik fucking easy uzvarēt, bez nekādām priekšzināšanām es pacēlu JHL kausu, come on.
Vajag labāko simulatoru? No EA tas ir NHL '94, lucu. Atstrādātākā spēlē hokeja , nevis izskata ziņā.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Nevajag muldēt, ka trenerim ir svarīga tiešraide vai skatīties spēles.
Ar Zemgali bez taktikām un ne reizi neatverot twitch pacēlu NK. Nu es vienreiz aizsūtiju taktikas, tas arī viss.
Esmu 100% drošs, ka STHS tāda haļava nav iespējama.
Ar Zemgali bez taktikām un ne reizi neatverot twitch pacēlu NK. Nu es vienreiz aizsūtiju taktikas, tas arī viss.
Viesis- Viesis
rieksts rakstīja:Nevajag muldēt, ka trenerim ir svarīga tiešraide vai skatīties spēles.
Kāpēc ar pat seksuāli transmisīvo projektu dzirdu tikai jūsu forumā? Nekur citur par tādu nerunā. Halkoznije talanti-programmētāji uzkodēja un tas arī viss.
Liekat tos mīnusus un pārējās lietiņas, bet, ja ar NHL ir iesākts, tad arī jāturpina. Es piemēram, skatos visu laiku ierakstus, ja spēli neredzu, zinu, ka Vairogs arī. Daudzi skatās atkārtojumus, jo visi nevar uz LIVE tikt. Tik pat labi, dienā aizņemts un vakarā uzzina, ka spēle bijusi,- tad arī skatās. Nu tās tikai manas domas, bet esmu par NHL.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
aumicc83 rakstīja:Liekat tos mīnusus un pārējās lietiņas, bet, ja ar NHL ir iesākts, tad arī jāturpina. Es piemēram, skatos visu laiku ierakstus, ja spēli neredzu, zinu, ka Vairogs arī. Daudzi skatās atkārtojumus, jo visi nevar uz LIVE tikt. Tik pat labi, dienā aizņemts un vakarā uzzina, ka spēle bijusi,- tad arī skatās. Nu tās tikai manas domas, bet esmu par NHL.
lol, ja jau tu lūdz
Viesis- Viesis
STHS dēļ man besī SHL. kamēr nav nekas labāks par STHS izdomāts jāpaliek pie NHL. Pietiktu arī ar normālu teksta tiešraidi, bet pat to tas sūda STHS nevar nodrošināt.
Runājot par ierosinājumu, iekrītu te daudzu viedoklim. Nahren vajag? jau tagad ir ispēja ziedot LSHL bez visiem VIP lietotājiem un saņemt bonusus.
http://www.lshl.lv/t3938-ziedojumi#59995
Tākā PRET.
Runājot par ierosinājumu, iekrītu te daudzu viedoklim. Nahren vajag? jau tagad ir ispēja ziedot LSHL bez visiem VIP lietotājiem un saņemt bonusus.
Tākā PRET.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Kāpēc atdalīt parastos LSHL ļautiņus no kkādiem "augstākā kārtā"? Nu nav tas vajadzīgs...
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481
Jau pirmajās diskusijās (kad es parādījos) teicu, ka STHS būtu daudz patīkamāks kaut ar parastu teksta tiešraidi, kāda ir kaut vai PPM. Uzreiz redzēt galaiznākumu ir viens, bet sekot līdzi dzīvajā notikumiem ir daudz pievilcīgāk un ieintriğējošāk, pat ja neredzi spēlētājus vizuāli. Kaut kas līdzīgs, kā kādreiz sekoju līdzi Dinamo spēlēm braucot mašīnā, klausoties radio SWH, vai tagad sekoju pāris NBA spēlēm caur aplikāciju androīdā.bukss rakstīja:STHS dēļ man besī SHL. kamēr nav nekas labāks par STHS izdomāts jāpaliek pie NHL. Pietiktu arī ar normālu teksta tiešraidi, bet pat to tas sūda STHS nevar nodrošināt.
Tākā PRET.
Viesis- Viesis
Neaktīvais čoms ar grib ko teikt !
Padomājiet vienu lietu , cik iepriekš ir izskanējis , cik saprotu ,ka tas STHS iet tikai uz viena kompja !
Ja tas ,kuram būtu jāsimo un viņš netiek pie kompja kādu laiku , vai vienkārši ar kompi kas notiek (nodeg vai vēl sazin kas) !
Kā šobrīd Laura gadījumā ... paliktu STHS statistiku mīļi gaidot sezonas vidū ! Un ja vēl kompis nav saremontējams ,tad iesāktā sezona pazaudēta !
Bet tagad vienam kas nobeidzas, ir kas turpina viņa darbu ! Simo cits !
Padomājiet vienu lietu , cik iepriekš ir izskanējis , cik saprotu ,ka tas STHS iet tikai uz viena kompja !
Ja tas ,kuram būtu jāsimo un viņš netiek pie kompja kādu laiku , vai vienkārši ar kompi kas notiek (nodeg vai vēl sazin kas) !
Kā šobrīd Laura gadījumā ... paliktu STHS statistiku mīļi gaidot sezonas vidū ! Un ja vēl kompis nav saremontējams ,tad iesāktā sezona pazaudēta !
Bet tagad vienam kas nobeidzas, ir kas turpina viņa darbu ! Simo cits !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Ko var ņemties ar kkāda sūda sths? Tu tak nesaproti, kā tavs spēlētājs spēlē, ko vajag uzlabo u.t.t., ja Tu pats ierakstā vai LIVE neredzi viņa sniegumu, kkāds murgs... Jo spēlētāja sniekums nav atkarīgs tikai no viņa iegūtajiem punktiem.
Par tēmu PRET, atdalīsim cilvēkus tik šādi un citi būs apbižodi or something un aizies...
Par tēmu PRET, atdalīsim cilvēkus tik šādi un citi būs apbižodi or something un aizies...
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Pēc STHS statistikas var vairāk pateikt par sniegumu nekā no NHL09 ieraksta. piem. NHL ierakstā tu nevari izsekot cik reizes vienu čali ietriec bortā vai nones. Cik katram ir bloķēti metieni, uzvarēti FO utt. GM ir daudz labāks pārskats par to, ko katrs ir darījis uz laukuma. Vienīgais saistošais iekš NHL ir tikai vizuālais un LIVE translēšana, citos komponentos STHS ir saturīgāks, par to vispār nav vērts diskutēt un punkts.needleSs rakstīja:Ko var ņemties ar kkāda sūda sths? Tu tak nesaproti, kā tavs spēlētājs spēlē, ko vajag uzlabo u.t.t., ja Tu pats ierakstā vai LIVE neredzi viņa sniegumu, kkāds murgs... Jo spēlētāja sniekums nav atkarīgs tikai no viņa iegūtajiem punktiem.
Iekš STS ir tas pbp, kuru izmanto, kad SHLieši paši taisa pbp. Ja būtu kāds programētājs, tad mierīgi varētu uztaisīt play-by-play programmu, kur to visu spēles protokolu ievada un tekstu pārveido dažādāk, saistošāk un var palaist dzīvajā, kā teksta tiešraidi. Vismaz ja šādu var dabūt gatavu, tad es atbalstītu pāreju. Tad arī būtu kāds knifs, kuru neizmantotu neviena cita līga un ar kuru mēs atšķirtos visā virtuālajā vidē. Parastu pāreju noteikti neatbalstītu. Tad lai labāk nav tā statistika, un ir vizuāls tēls ar tiešraidēm.
Viesis- Viesis
Paldies, ka mana vietā atbildēji uz to postu, jo gribēju sākt lamāties. Dažu cilvēku postošana bez vienkāršu faktu zināšanas ir vienkārši pretīga.
Es pagaidām esmu neitrāls, jo pilnībā piekrītu postotājam virs manis, vajag vismaz divas versijas un saistošas translācijas. NHL tikmēr vajag palikt.
Es pagaidām esmu neitrāls, jo pilnībā piekrītu postotājam virs manis, vajag vismaz divas versijas un saistošas translācijas. NHL tikmēr vajag palikt.
Viesis- Viesis
Lai paliek nhl09 tas ir normās nekā tas STHS cik interesanti neredzēt ne ko tavs spēlētājs dara neredzi ne viņa iemestos vārtus ne izsargāties nekā bet nhl 09 live vai atkārtojumā tu normāli visu redzi redzi ka tavs spēlētājs met iekšā ripas ka tu izties viss normāls Sths tu ko tādu redzi ne!
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Beidzat braukt citā tēmā..............
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Te neviens nebrauc citā tēmā.laaceens66 rakstīja:Beidzat braukt citā tēmā..............
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Patiesībā brauc, bet nu rezumā tāpat VIP nevajag, tēma slēgta.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nebrauc. Sāka runāt par vienu no opcijām, ko varētu iegādāties, ja šo ieviestu par rl naudu. Galīgi cita tēma nav, bet saistība ir.Valdis rakstīja:Patiesībā brauc, bet nu rezumā tāpat VIP nevajag, tēma slēgta.
Viesis- Viesis
Atbalstu to, ka pērc un vinnē (varbūt) ir pieejams tikai arkādēs un azartspēlēs, lotorejās. Cik saprotu, šī nav lotoreja.
----
Un tagad es uztaisīšu savu izklāstu par to, kāpēc visi domā, ka NHL 09.
NHL 09 kā simulators pilnīgi un galīgi nekam neder. Tas pat simulators, bet gan arkāde, kas piedāvā lietotājiem spēlēt savā starpā un iejusties nedaudz NHL vidē. Pilnīgi un galīgi to netaisīja ar uzsvaru uz CPU spēli, tāpēc tik daudz ir pieejami dažādi gameplayi interneta pasaulē, jo CPU spēlē vnk sucks. Nekādas spēlētāju domāšanas tur vispār nav. Metieni no zilās, kad 1on1, izslido 1on1, čalis aizslido aiz vārtiem un tikai tad met.. [retard altert] Vai arī kā manā laikā tas pierādījās, overtaima pēdējās minūtēs aizsargs savāc ripu un izmisīgi to cenšas iebīdīt savos vārtos vairākumā, kas arī izdevās..
TBN iezemieši jau kuru gadu maina savas tradīcijas un ir palikuši pie EHM. Bija viņiem reiz uz NHL 08, bet tas, protams, nosūkāja, pat tiešraižu nebija, tas tik ļoti sūkāja, kad to nomainīja NHL 04, kas jau nedaudz izskatījās pieklājīgāk. Senāk EA spēlēs taisīja tuvāk realitātei (īstajam hokejam), bet pēdējie EA Sports uz PC galīgi neiet krastā. Vairāk domāts pie dizaina, nevis "spēles gudrības", tieši tāpēc, ka uzsvars uz Online spēlēm nevis spēli pret CPU.
Būdams mazs, neinteresējoties par meitenēm, kuram mājās bija Pentium 2 dators ar 2 GB cieto disku un 64mb RAM, kad spēles varēja pārnēsāt disketēs, uzliku sev SEGA Genesis emulatoru un spēlēju tādas spēles kā NHL '93, NHL '96, NHL '97. Jāatzīst, ka tās vairāk aizrāva.. Vairāk atgādināja simulāciju, nevis arkādi.
Par tiem SeksuāliTransmisīvajiem projektiem neesmu interesējies, bet dzirdēju, ka tur WOWW statistiku uzrāda.. Cik ilgi skatīsieties ciparos, vismaz finālus kāds gribēs redzēt arī vizuāli, nevis cipariski. Kāpēc ar to STS tik ilgi turās, tur, ārzemēs? - Tāpēc, ka viņi nav latvieši..
Bija arī kaut kāds Franchise Hockey Manager vai kaut kas tāds, tam bija arī vizuālais, vismaz no augšas rādīja kā skudriņas spēlē.
Ja kāds jautātu labākos simulatorus, es teiktu:
NHL '93, FHM, NHL 2004, NHL 2003, NHL 2006 (mazliet arkādiski, bet fun)..
Tas bija mns neitrālais viedoklis un monologs.
----
Un tagad es uztaisīšu savu izklāstu par to, kāpēc visi domā, ka NHL 09.
NHL 09 kā simulators pilnīgi un galīgi nekam neder. Tas pat simulators, bet gan arkāde, kas piedāvā lietotājiem spēlēt savā starpā un iejusties nedaudz NHL vidē. Pilnīgi un galīgi to netaisīja ar uzsvaru uz CPU spēli, tāpēc tik daudz ir pieejami dažādi gameplayi interneta pasaulē, jo CPU spēlē vnk sucks. Nekādas spēlētāju domāšanas tur vispār nav. Metieni no zilās, kad 1on1, izslido 1on1, čalis aizslido aiz vārtiem un tikai tad met.. [retard altert] Vai arī kā manā laikā tas pierādījās, overtaima pēdējās minūtēs aizsargs savāc ripu un izmisīgi to cenšas iebīdīt savos vārtos vairākumā, kas arī izdevās..
TBN iezemieši jau kuru gadu maina savas tradīcijas un ir palikuši pie EHM. Bija viņiem reiz uz NHL 08, bet tas, protams, nosūkāja, pat tiešraižu nebija, tas tik ļoti sūkāja, kad to nomainīja NHL 04, kas jau nedaudz izskatījās pieklājīgāk. Senāk EA spēlēs taisīja tuvāk realitātei (īstajam hokejam), bet pēdējie EA Sports uz PC galīgi neiet krastā. Vairāk domāts pie dizaina, nevis "spēles gudrības", tieši tāpēc, ka uzsvars uz Online spēlēm nevis spēli pret CPU.
Būdams mazs, neinteresējoties par meitenēm, kuram mājās bija Pentium 2 dators ar 2 GB cieto disku un 64mb RAM, kad spēles varēja pārnēsāt disketēs, uzliku sev SEGA Genesis emulatoru un spēlēju tādas spēles kā NHL '93, NHL '96, NHL '97. Jāatzīst, ka tās vairāk aizrāva.. Vairāk atgādināja simulāciju, nevis arkādi.
Par tiem SeksuāliTransmisīvajiem projektiem neesmu interesējies, bet dzirdēju, ka tur WOWW statistiku uzrāda.. Cik ilgi skatīsieties ciparos, vismaz finālus kāds gribēs redzēt arī vizuāli, nevis cipariski. Kāpēc ar to STS tik ilgi turās, tur, ārzemēs? - Tāpēc, ka viņi nav latvieši..
Bija arī kaut kāds Franchise Hockey Manager vai kaut kas tāds, tam bija arī vizuālais, vismaz no augšas rādīja kā skudriņas spēlē.
Ja kāds jautātu labākos simulatorus, es teiktu:
NHL '93, FHM, NHL 2004, NHL 2003, NHL 2006 (mazliet arkādiski, bet fun)..
Tas bija mns neitrālais viedoklis un monologs.
Valts rakstīja:Pilnībā piekrītu.
Tik, ko tu domāji pēdējā rindā ar FHM? Žurnālu?
Ar to viņš domāja pirmspēdējā rindkopā minēto simulātoru.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Kādreiz jau domāju par FHM, bet tur vajag pamatīgi izpētīt editošanas iespējas + tā pat kā EHM visi skili un atribūti pamatīgi atšķiras no NHL un STS, līdz ar to būtu jāpārtaisa visa treniņu sistēma kas ir čakars.
Viesis- Viesis
Nezinu vai pareizi sapratu un šīs nav pa tēmu ja jūs tik ļoti nevēlaties nhl 09 kāpēc tad jūs nepaņemt kādu no nhl 2k firmas spēlēm ja viņam ir uz datora !?
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3