Mareks Kraucis vēlas lauzt līgumu ar Jekabils "Strelniekiem"
Lapa 1 no 1 • Share
Mareks Kraucis vēlas lauzt līgumu ar Jekabils "Strelniekiem"
Esmu bēdīgs bet šads ir iznākums
Es Mareks Kraucis (LW) vēlos lauzt līgumu ar "Strelniekiem" Gaidu atbildi no Valdes
Es Mareks Kraucis (LW) vēlos lauzt līgumu ar "Strelniekiem" Gaidu atbildi no Valdes
markizo123- Mareks Kraucis #22
- Postu skaits : 102
Vecums : 33
Re: Mareks Kraucis vēlas lauzt līgumu ar Jekabils "Strelniekiem"
Manuprāt, nav izstrādāti noteikumi par to, ka spēlētājs vēlas lauzt līgumu. Tā kā vienojies ar savu ĢM.
Tagad katrs, kurš vēlēsies lauzt līgumu, šādi rakstīs?
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Nē, tikai dumjie.Rūdis Siliņš rakstīja:Tagad katrs, kurš vēlēsies lauzt līgumu, šādi rakstīs?
Viesis- Viesis
Kas te notiek? Viens ieraksts un uzreiz otram arī vajag laust līgumu? Tas viss nav jādara šādi, tas viss jādara pa PM.
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Nedomāju, ka valde īsti var iejaukties šādās situācijās. Komandai pieder tiesības uz tevi un līga to nespēj mainīt. Ja viņi vēlas, tad viņi tevi var vienkārši nosēdināt uz soliņa.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Skipper rakstīja:Nedomāju, ka valde īsti var iejaukties šādās situācijās. Komandai pieder tiesības uz tevi un līga to nespēj mainīt. Ja viņi vēlas, tad viņi tevi var vienkārši nosēdināt uz soliņa.
Labāk neiesaki šito variantu, kāds izdomās, ka tā arī jādara un aktīvais tiks zaudēts.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nav ne jausmas kpc. šāds pavērsiens. Ja tas ir sakarā ar spēles laiku tad teikšu tev tā. Nu nav līgā komandas kura tev dotu spēlēt 2 maiņās. Ja ar k-ko citu tad lūdzu stāsti kas uz sirds. Bet nu jā, varēji jau man vai Sandim taču uzrakstīt.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Piekrītu, ka zaudēt aktīvo nav patīkami, bet līga arī nevar izdabāt katram, kuram iegribas pamainīt komandu. Ja reiz ir piekritis līgumam, tad lai pats domā kā tikt tālāk.Valdis rakstīja:Skipper rakstīja:Nedomāju, ka valde īsti var iejaukties šādās situācijās. Komandai pieder tiesības uz tevi un līga to nespēj mainīt. Ja viņi vēlas, tad viņi tevi var vienkārši nosēdināt uz soliņa.
Labāk neiesaki šito variantu, kāds izdomās, ka tā arī jādara un aktīvais tiks zaudēts.
Pie tam Strēlniekiem nesēž rupekļi pie stūres. Tīri forši cilvēki un iekšējās problēmas var risināt privāti, nevis jaukt līgu iekšā.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Nu wtf? Vēl viens tāds pats, abiem nav vienāda ip?
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
viņš jau man rakstīja un es arī atbildēju arī ar paskaidrojumu, ka viņam jākļūst labākam, lai varētu dabūt vairāk spēles minūtes.. nu tā tas te notiek Par trade arī tevi nedomāju nekur tradot, turklāt citur tu pat sastāvā netiktu, nesaprotu tavu domu gājienu, Marek.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481
Es velētos lai mani liek tad 4 maiņa ,bet ne tā ka ir ka esmu sastāva ar 0 MinūtemSumbrs rakstīja:Nav ne jausmas kpc. šāds pavērsiens. Ja tas ir sakarā ar spēles laiku tad teikšu tev tā. Nu nav līgā komandas kura tev dotu spēlēt 2 maiņās. Ja ar k-ko citu tad lūdzu stāsti kas uz sirds. Bet nu jā, varēji jau man vai Sandim taču uzrakstīt.
markizo123- Mareks Kraucis #22
- Postu skaits : 102
Vecums : 33
markizo123 rakstīja:Es velētos lai mani liek tad 4 maiņa ,bet ne tā ka ir ka esmu sastāva ar 0 MinūtemSumbrs rakstīja:Nav ne jausmas kpc. šāds pavērsiens. Ja tas ir sakarā ar spēles laiku tad teikšu tev tā. Nu nav līgā komandas kura tev dotu spēlēt 2 maiņās. Ja ar k-ko citu tad lūdzu stāsti kas uz sirds. Bet nu jā, varēji jau man vai Sandim taču uzrakstīt.
to jau es tev arī rakstīju skype, šosezon iespēlēšu tevi vairāk 3/4 maiņā. Tu man neatbildēji. Kad mans spēlētājs vairs nebūs(šī pēdējā sezona) tad tiksi pie vadošajām lomām.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481
Similar topics
» Gustavs Gudļevskis vēlas lauzt līgumu ar Tamperes "Wolves"
» [S7] LW - Mareks Kraucis
» J.Kraucis atrod jaunu darbavietu!
» Meteors izlemj lauzt līgumu ar
» Jēkabpils vienojas ar draftētajiem strēlniekiem
» [S7] LW - Mareks Kraucis
» J.Kraucis atrod jaunu darbavietu!