Windows 10
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Windows 10
vairogs rakstīja:Tad viss kārtībā !
Bet vienalga turpināšu sapņot par septīto ! Tas nekas ,ka sēžu pašlaik pie xp !
Nu tu jau ar savu akmens laikmeta datoru vari to atļauties
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Nu neiet man tāpat vien, kaut kas ir palīdzējis Intaram, viņam arī sākumā neesot gājis, tad kkas kko izdarījis un tad aizgāja, tikai pats neko neatceras Atsaucies tas cilvēk
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
vis kārtībāvairogs rakstīja:P*rn* negļuko ? Bilde neraustās ?Matthew McWell rakstīja:Pats tikko kā ieinstalēju, pirmie iespaidi visai labi, viss lido! Redzēsim kā ar simošanu...
Zināšanai uz priekšdienām !
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Meklējam šo cilvēku, lūdzu atsaucamies! (ja gribat lshl noturēt pie dzīvības)Matthew McWell rakstīja:Nu neiet man tāpat vien, kaut kas ir palīdzējis Intaram, viņam arī sākumā neesot gājis, tad kkas kko izdarījis un tad aizgāja, tikai pats neko neatceras Atsaucies tas cilvēk
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
kas pa mesliem ,kapeec tik kusli kusli ,viss leeni leeeni peec jAUDIGA sezonas starta viss apklusis ,nekas nenotiek
Kā jau teicu, ja Tu spēsi man sataisīt nhl09 lai iet ar rosteri uz win10, tad viss ies ātri.dymo rakstīja:kas pa mesliem ,kapeec tik kusli kusli ,viss leeni leeeni peec jAUDIGA sezonas starta viss apklusis ,nekas nenotiek
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Jūs zinat mani, sataisat man driverus un S11 būs beigusies uz pusi ātrāk kā šī sezona.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
aumicc83 rakstīja:Jūs zinat mani, sataisat man driverus un S11 būs beigusies uz pusi ātrāk kā šī sezona.
Paarinstalee PC problema atrisinaata
tomylv- Thomas Ledainis #83 (LW)
- Postu skaits : 78
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Jelgava
Sparrow. rakstīja:Tiem, kuriem ir legāls Windows 7 vai Windows 8/8.1 , tiem ir iespēja Windows 10 iegūt bezmaksas un to varēs darīt gadu, pēc gada tādas iespējas nebūs un W10 atliks pirkt par naudiņu.
Sasmējos par tiem diviem vardiņiem. 90% ir nelegals w7 Naudiņu? Tā pat varēs novilk pirātisko Man kkā pie dirsas, kāds windows virsū kamēr viss man rukā.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Dzīvesvieta : Liepāja
Hell rakstīja:Sparrow. rakstīja:Tiem, kuriem ir legāls Windows 7 vai Windows 8/8.1 , tiem ir iespēja Windows 10 iegūt bezmaksas un to varēs darīt gadu, pēc gada tādas iespējas nebūs un W10 atliks pirkt par naudiņu.
Sasmējos par tiem diviem vardiņiem. 90% ir nelegals w7 Naudiņu? Tā pat varēs novilk pirātisko Man kkā pie dirsas, kāds windows virsū kamēr viss man rukā.
es no nelegāla win7 dabūju win10 .. ko nu?
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
bleedis rakstīja:Hell rakstīja:Sparrow. rakstīja:Tiem, kuriem ir legāls Windows 7 vai Windows 8/8.1 , tiem ir iespēja Windows 10 iegūt bezmaksas un to varēs darīt gadu, pēc gada tādas iespējas nebūs un W10 atliks pirkt par naudiņu.
es no nelegāla win7 dabūju win10 .. ko nu?
Man jau ar uz nelegalo visu laiku piedāva. Tagad tu esi legalizets pirāts.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Dzīvesvieta : Liepāja
Pirāti paliks pirāti. Pilna Google par to tēmu.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Lietoju W10. Jau ilgu laiku. Sākumā kā testētājs biju, tagad Windows 10 PRO. Esmu apmierināts, strādā ātri. Izskats simpātisks. Viss iet. NHL, Visas programmas, spēles, bez problēmām.
Lietošu viņu arī turpmāk un netaisos sev likt kkādu no zemākām versijām.
Lietošu viņu arī turpmāk un netaisos sev likt kkādu no zemākām versijām.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2