s6 Pre-Season TPU
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Treniņi
Lapa 1 no 1 • Share
s6 Pre-Season TPU
Sveiki, klāt jauns TPU. Var pildīt tikai vienu no dotajiem. Par darbu zagšanu draud sods.
Rakstiskais uzdevums
Jums ir jāuztaisa maza intervija, kurā tiktu intervēts jūsu jaunais talants, pirms drafta vai arī, ja pildāt pēc drafta, tad varat iekļaut iespaidus par komandu. Domāju, ka visu jau esmu pateicis, un uz priekšu. Izpaudieties.
Vērtēšanas tabula
<200 vārdiem = 2TP
220-370 = 3TP
400+ = 4TP
Papildus vēl 1-3 TP par kvalitāti
Grafiskais uzdevums
Jums ir jāuztaisa sev parakstiņš, šoreiz nedošu neko traku. Jāiekļauj kāda spēlētāja renderis, vārds un uzvārds. Ja taisāt šo pēc drafta, tad jāiekļauj arī komandas logo.
Vērtēšanas tabula
Par uzdevuma pareizu izpildi 1-3TP
Par ieguldīto darbu, kvalitāti 1-4TP
TERMIŅŠ
Pirmā pārbaudes spēle.
TP ieguvēji
Matthew McWell - 2TP + 3TP = 5TP
DoubleD - 3TP + 1TP = 4TP
Ruusitis - 3TP + 2TP = 5TP
skajrims - 3TP + 3TP = 6TP
Seguin#91 - 3TP + 4TP = 7TP
Dronix1996 - 2TP + 1TP = 3TP
Changinieks - 3TP + 2TP = 5TP
ariss07 - 3TP + 1TP = 4TP
Limis - 3TP + 1TP = 4TP
brisingr21 - 3TP + 1TP = 4TP
Cuukdelfiins - 3TP + 1TP = 4TP
Blondais - 3TP + 3TP = 6TP
Rakstiskais uzdevums
Jums ir jāuztaisa maza intervija, kurā tiktu intervēts jūsu jaunais talants, pirms drafta vai arī, ja pildāt pēc drafta, tad varat iekļaut iespaidus par komandu. Domāju, ka visu jau esmu pateicis, un uz priekšu. Izpaudieties.
Vērtēšanas tabula
<200 vārdiem = 2TP
220-370 = 3TP
400+ = 4TP
Papildus vēl 1-3 TP par kvalitāti
Grafiskais uzdevums
Jums ir jāuztaisa sev parakstiņš, šoreiz nedošu neko traku. Jāiekļauj kāda spēlētāja renderis, vārds un uzvārds. Ja taisāt šo pēc drafta, tad jāiekļauj arī komandas logo.
Vērtēšanas tabula
Par uzdevuma pareizu izpildi 1-3TP
Par ieguldīto darbu, kvalitāti 1-4TP
TERMIŅŠ
Pirmā pārbaudes spēle.
TP ieguvēji
Matthew McWell - 2TP + 3TP = 5TP
DoubleD - 3TP + 1TP = 4TP
Ruusitis - 3TP + 2TP = 5TP
skajrims - 3TP + 3TP = 6TP
Seguin#91 - 3TP + 4TP = 7TP
Dronix1996 - 2TP + 1TP = 3TP
Changinieks - 3TP + 2TP = 5TP
ariss07 - 3TP + 1TP = 4TP
Limis - 3TP + 1TP = 4TP
brisingr21 - 3TP + 1TP = 4TP
Cuukdelfiins - 3TP + 1TP = 4TP
Blondais - 3TP + 3TP = 6TP
Re: s6 Pre-Season TPU
Šajā vakarā, es, Gvido Banāns, esmu noķēris uz nelielu interviju vienu skaļākajiem pieteikumiem JHL draftam - Metjū Makvelu, kurš pašlaik trenējas individuāli pie personīgā trenera un atrādas komandu skautiem. Aizvadījis smagu 2 stundu garu treniņu viņš piekrita atbildēt uz pāris intreģējošiem jautājumiem.
"Brieži" ar mani visvairāk runā un viņi ļoti grib mani iegūt," stāstīja Makvels. "Tomēr viņiem ir ļoti augsta izvēle, pati augstākā - pirmā un nav zināms vai es tikšu tik augstu. Pats vairs neko nevaru ietekmēt."
Hokejists atzina, ka pirms drafta viņš ir nobijies un satraukts, bet kopumā priecīgs.
Tāpat hokejists pastāstīja, ka viņam galvenais ir palīdzēt komandas biedriem gūt vārtus nevis pašam iemest,sevi uzskatot par darba rūķi tieši aizsardzības līnijā. Savukārt par savu hokeja elku viņš uzskata LSHL hokejistu Krišu Labsvārdu "Mana tehnika nekad nav bijusi labākā, tomēr es to noveļu uz to, ka svarīgākais ir strādāt. Tāpat man parasti svarīgākais ir domāt par piespēli nevis mest vārtus," teica Makvels. "Pats vēlētos Kriša Labsvārda īpašības. Man patīk viņa spēles stils un spēka izmantošana."
"Pats esmu nokrauts ar intervijām,pirmsdrafta process nogurdina, šonedēļ man bija ap 10 intervijām,taču man tas patīk" atzina hokejists.
"Brieži" ar mani visvairāk runā un viņi ļoti grib mani iegūt," stāstīja Makvels. "Tomēr viņiem ir ļoti augsta izvēle, pati augstākā - pirmā un nav zināms vai es tikšu tik augstu. Pats vairs neko nevaru ietekmēt."
Hokejists atzina, ka pirms drafta viņš ir nobijies un satraukts, bet kopumā priecīgs.
Tāpat hokejists pastāstīja, ka viņam galvenais ir palīdzēt komandas biedriem gūt vārtus nevis pašam iemest,sevi uzskatot par darba rūķi tieši aizsardzības līnijā. Savukārt par savu hokeja elku viņš uzskata LSHL hokejistu Krišu Labsvārdu "Mana tehnika nekad nav bijusi labākā, tomēr es to noveļu uz to, ka svarīgākais ir strādāt. Tāpat man parasti svarīgākais ir domāt par piespēli nevis mest vārtus," teica Makvels. "Pats vēlētos Kriša Labsvārda īpašības. Man patīk viņa spēles stils un spēka izmantošana."
"Pats esmu nokrauts ar intervijām,pirmsdrafta process nogurdina, šonedēļ man bija ap 10 intervijām,taču man tas patīk" atzina hokejists.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Esiet sveicināti hokeja draugi!šodien vakarā notiks JHL drafta ceremōnija un šodien esam atnākuši uz vienu no hokeja hallēm paņemt interviju pie viena no šā gada drafta prospektiem - Andra Jakušāna kurš pašlaik trenējās individuāli pēc speciālas programmas 2 reizes diena pec kā var spriest ka Andris ļōti nopietni gatavojas sezonai.Pēc treniņa Andris piekrita atbildēt uz pāris jautājumiem.
Visu vasaru cītīgi trenējos izdariju visu kas bija manos spēkos lai mani pamana skauti.Kopš bērnības bija sapnis nonākt LSHL.Šovakar mans sapnis var piepildīties pašlaik esmu runājis ar divām komandam vislielāko interesi izrāda Briežu komanda bet kā būs tā būs visu kas atkarīgs no manis es izdariju.
Tāpat mes prasījam Andri sevi raksturot
Es esmu komandas spēlētajs ar labu meistarību un nūjas tehniku varu gut pats un palīdzēt komandas bideriem gū vartus es spēlēju komandas interesēs kad nepieciešams aizsavu komandas biedrus un smagi strādaju laukumā un arpus tā.
Visu vasaru cītīgi trenējos izdariju visu kas bija manos spēkos lai mani pamana skauti.Kopš bērnības bija sapnis nonākt LSHL.Šovakar mans sapnis var piepildīties pašlaik esmu runājis ar divām komandam vislielāko interesi izrāda Briežu komanda bet kā būs tā būs visu kas atkarīgs no manis es izdariju.
Tāpat mes prasījam Andri sevi raksturot
Es esmu komandas spēlētajs ar labu meistarību un nūjas tehniku varu gut pats un palīdzēt komandas bideriem gū vartus es spēlēju komandas interesēs kad nepieciešams aizsavu komandas biedrus un smagi strādaju laukumā un arpus tā.
Dronix1996- Andris Jakušāns (LW) #29
- Postu skaits : 52
Vecums : 28
Changinieks- Kyrie Campbell (C) #19
- Postu skaits : 73
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Limbaži
brisingr21- Patriks Pelmenis (C) #21
- Postu skaits : 150
Dzīvesvieta : Visur, kur var gulēt
Cuukdelfiins- Simon Sieben (RW) #16
- Postu skaits : 19
Dzīvesvieta : Saldus
es tagad kaut ko nesaprotu kāpēc tev ir šeit posts ar tādu bildi, bet pašam Limam ir savādāka bilde postāSnickers rakstīja:Limis rakstīja:http://prntscr.com/7yayjt
Kristz rakstīja:es tagad kaut ko nesaprotu kāpēc tev ir šeit posts ar tādu bildi, bet pašam Limam ir savādāka bilde postāSnickers rakstīja:Limis rakstīja:http://prntscr.com/7yayjt
Es izlaboju!
Limis- Kristaps Lima #18 (GK)
- Postu skaits : 89
Similar topics
» JHL s3 [Pre-Season] TPU
» LSHL S11 PRE-SEASON TPU #2
» LSHL S6 Pre-Season TPU 2
» LSHL S6 Pre-Season TPU
» LSHL S10 PRE-SEASON TPU #1
» LSHL S11 PRE-SEASON TPU #2
» LSHL S6 Pre-Season TPU 2
» LSHL S6 Pre-Season TPU