Krauze par Lāčplēša Kausa, LSHL sapni
Lapa 1 no 1 • Share
Krauze par Lāčplēša Kausa, LSHL sapni
Boom Krauze apakaļ
Kā pagāja vasara?
Vairāk veseļojos, nekā baudīju brīvdienas. Uzreiz pēc sezonas veicu plecu operāciju, un pēc tam sākās atveseļošanās process. Baigi atpūsties nemaz nesanāca. Ar draudzeni gan izbraucām nelielā atvaļinājumā ārpus Latvijas, taču lielākoties arī vasaras laikā domāju, lai ar plecu viss būtu kārtībā. Nu jau pāris nedēļas arī slidoju, esmu sācis gatavoties jaunajai sezonai.
Vai Wheat„Kings” klubs katram spēlētājam dod kādu sagatavošanās plānu arī vasarai, vai paļaujas uz katru individuāli?
Dod, bet es visu mūžu esmu gatavojies pēc sava plāna. Man ir treneris – kurš mani uztur laba forma, pie kura eju, lai būtu gatavs pirmssezonas treniņnometnei. Programmu trenažieru zālei man veido Janis karkls. Neesmu vairs nekāds mazais bērns, pieredze gadu laikā ir iekrājusies, pats labi zinu, kas man vajadzīgs, kas nē. Uz ledus pirmo reizi kāpu jau pagājušajā nedēļā (jūlija pats sākums).
Kas ir tas īpašais Canadas nometnē, kur Kings komanda ierasti aizvada pirmssezonas treniņus? Katru gadu dzirdu vienu un to pašu – smagi, grūti…
Tas ir kūrorts (smejas). Šī ir tā reize, kad stāstīt ir viens, bet izjust uz savas ādas pavisam kas cits. Var par to runāt un stāstīt divas, trīs, piecas reizes, bet vajag vienreiz izdzīvot, un tikai tad sapratīsi. Labākie skrējēji, iespējams, smiesies un teiks, ko viņš tur čīkst, kad pateikšu, kādu gabalus mēs skrienam, ko darām svaros un kādus vēl vingrinājumus izpildām. Arī sadzīve ir visai interesanta, lai gan no tās tu redzi ļoti maz, jo lielāko daļu laika guli pēc smagiem treniņiem, lai atjaunotu spēkus nākamajai dienai.
Kā ar slodzēm sezonas laikā?
Skaidrs, ka tās ir ne tādas kā pirms sezonas. Pamats tiek ielikts Canada, bet kad sākas sezona sportiskā forma tiek uzturēta. Jā, darbs ar svariem tāpat ir paliels, bet tas lielākoties ir pēc atgriešanās no tā sauktajām izlašu pauzēm. Trīs, četras dienas pēc tām treniņi ir pa divām reizēm dienā. Par slodzēm kopumā gan es nesūdzos. (smejās)
Kā izjūti savu ārzemnieka statusu?
Skaidrs, ka no manis tiek gaidīts vairāk, nekā no lielākās daļas vietējo spēlētāju, bet tas ir tikai normāli. No manis netiek gaidītas tikai piespēles un rezultativitātes punkti, bet gan gūti vārti. Reiz uzvarējām ar 8:1, bet spēlējām slikti, vadība uzreiz bija klāt un „draudzīgi” izskaidroja, ka tā spēlēt nedrīkst. Es pilnībā saprotu, ka spēlēju Canada, kur no komandas tiek prasīts un gaidīts ļoti daudz
Kā sadzīviski jūties Canada?
Īstenībā pat ļoti labi, jau kopš pirmās sezonas. Pirms došanās uz turieni biju dzirdējis, ka Canada ir tāda un šitāda, bet realitātē viss ir daudz labāk. Esmu kopā ar draudzeni, dzīvojam pašā pilsētas centrā, sievai ir ko darīt.
Kā uztvēri Jēkabs Jansons pievienošanos komandai?
Forši! Ne tikai sadzīviski ir foršāk, bet arī komanda ieguva ļoti labu spēlētāju. Es viņu pazīstu ļoti sen, foršs čalis, viss kārtībā. Dzīvojam netālu, sievas daudz kontaktējas, arī mums ir jautrāk.
Kā ar LSHL Draftu sapni? Tas joprojām ir dzīvs? Interese no klubiem Latvija ir?
Tagad spēlešu 1 sezonu JHL ,un tad jau redzes kā bus ar to LSHL drfatu. Ir protams iespeja ,ka spēlesu tur bez drafta . Un tagad bus, smags darbs jaiegulda JHL sezona. Lai man butu kads labs piedavajums no LSHL .
Līdz cik gadiem pats plāno spēlēt hokeju?
Līdz kādiem 65 gribētos (smejas). Ja nopietni, tad viss atkarīgs no veselības.
Klau, nu tad nākamreiz tiekamies, kad tu uz Rīgu būsi atvedis Lāčplēša Kausa?
Mēgināsu
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Re: Krauze par Lāčplēša Kausa, LSHL sapni
Lielisks darbs !
Kāds, kuram hokejs pavisam svešs varētu padomāt, ka tā ir actually īsta intervija ar īstu hokejistu
Kāds, kuram hokejs pavisam svešs varētu padomāt, ka tā ir actually īsta intervija ar īstu hokejistu
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Jēkab? Ko tu te dari :s
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Es spelesu JHL nakos sezonuLSHL kristians rakstīja:Jēkab? Ko tu te dari :s
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Wtf tu nemaz nepazīsti manu drauguSeguin#91 rakstīja:Es spelesu JHL nakos sezonuLSHL kristians rakstīja:Jēkab? Ko tu te dari :s
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Lapa 1 no 1