VW polo tests
Lapa 1 no 1 • Share
VW polo tests
Šodien es nolēmu paņemt nomā VW polo un pārbaudīt vai tajā var salikt hokeja aprīkojumus,vai var ērti pabraukt vārtsarga aprīkojumā, un uztaisīt daudzas citas pārbaudes.
Vadāmība ir ļoti jauka ja nav novilkti cimdi tad ieskriesiet stabā.
Katram hokejistam un es neesmu izņēmums dažreiz aizmirstas novilkt slidas ja jūs braucat ļoti agresīvi un jums kājās ir slidas tad pēc pirmajiem simts kilometriem pedāļi un laiviņa būs pārvērtušis gumijas salātos
Es ar Komandas lielākajiem vīriem -, Niko, Haraldu un Mikko bijām devušies izbraucienā mums ļoti nepatika šīs mašīnas zemais jumts tādēļ mēs izlēmām to nogriezt.
Šīs automāšīnas bagāžnieks bija pilnīgi nekam nederīgs es tur varēju knapi salikt kājsargus.
Mēs atklājām vel dažas nepilnības šai mašīnai, kuras izdomājām nogriezt.
Tad kad es biju visus savedis mājās sapratu ka nu ir ziepes, man tūlīt būs jānodod māšīna atpakāļ īres punktā, bet viņa visa ir izjaukta, par laimi kaimiņu Koļans to ātri sataisīja, es to aizvedu uz īres punktu un neviens pat nesaprata kas ar šo mašīnu ir bijis darīts.
Kopsavilkums mašīna ir ļoti laba jāatceras tikai dažas lietas ko ar to nedarīt, un tāda ir jāpērk tikai augumā mazākajiem hokejistiem.
Vadāmība ir ļoti jauka ja nav novilkti cimdi tad ieskriesiet stabā.
Katram hokejistam un es neesmu izņēmums dažreiz aizmirstas novilkt slidas ja jūs braucat ļoti agresīvi un jums kājās ir slidas tad pēc pirmajiem simts kilometriem pedāļi un laiviņa būs pārvērtušis gumijas salātos
Es ar Komandas lielākajiem vīriem -, Niko, Haraldu un Mikko bijām devušies izbraucienā mums ļoti nepatika šīs mašīnas zemais jumts tādēļ mēs izlēmām to nogriezt.
Šīs automāšīnas bagāžnieks bija pilnīgi nekam nederīgs es tur varēju knapi salikt kājsargus.
Mēs atklājām vel dažas nepilnības šai mašīnai, kuras izdomājām nogriezt.
Tad kad es biju visus savedis mājās sapratu ka nu ir ziepes, man tūlīt būs jānodod māšīna atpakāļ īres punktā, bet viņa visa ir izjaukta, par laimi kaimiņu Koļans to ātri sataisīja, es to aizvedu uz īres punktu un neviens pat nesaprata kas ar šo mašīnu ir bijis darīts.
Kopsavilkums mašīna ir ļoti laba jāatceras tikai dažas lietas ko ar to nedarīt, un tāda ir jāpērk tikai augumā mazākajiem hokejistiem.
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Re: VW polo tests
Nu ja es mēģinu būt 100 % oriģināls.KRisTiNs rakstīja:Labs, kaut kas nebijis!
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Tiešām labs orģināls raksts. Piekrītu Kristam par kaut ko jaunu nedzirdētu.
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Orģināli un patīk varēja būt tik bik garāks
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
ir ok
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725