LSHL :: S9 :: PO :: GM6 Wolves @ Plēsoņas
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL :: S9 :: PO :: GM6 Wolves @ Plēsoņas
ak mums ir 300tp k, man tuvu 900, Alenam 900, Laurim ap 700, O'Neill 500, Johnson 700... es zinu ka tu vienkārši meklē vietu un veidu kā izkratīt sirdi
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Es pat jūsu komandu nepieminēju , es tak zinu jūsu zvaigznes !truseens69 rakstīja:ak mums ir 300tp k, man tuvu 900, Alenam 900, Laurim ap 700, O'Neill 500, Johnson 700... es zinu ka tu vienkārši meklē vietu un veidu kā izkratīt sirdi
Es vispārīgi runāju , jau pieredze tāda pēdējās sezonās sakrājusies !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:nebūtu tie setingi ,kas pēdējās sezonās dod priekšroku mazkačātajiem spēlētājiem , bet būtu vecie labie ,tad sērija sen būtu beigusies ,bet šie vienkārši nomāc vēlmi trenēties un domāt par jaunas zvaigznes veidošanu , jo tagad ikviens var būt zvaigzne ar maz ieguldītu laiku treniņos ! 3 musketieri rullē !Kristz rakstīja:nebūtu randoms jūs PlayOff iespējams netiktu, jo tad spēlētāji nogurtu tas tik minējums.vairogs rakstīja:Es nenoniecinu pretinieku spēlētājus un nekas nav sakāpis nevienā vietiņā - varbūt tikai adrenalīns !Soviig rakstīja:omg, vilkiem ir reāli sakāpis.. vairog, tu domā, ka Kalebs ir pats labākais iemetienos? fuck no, tev pretī iespējams, ka ir Valdmanis, kurš arī ir ahujenns... vienmēr vilki nedominēs. (paši vai tad neesat teikuši, ka nhl ir randoms?) lol
Vienkārši baigi durās acīs ,kad visu sezonu kopējos iemetienos ar visiem bijām +/- vienādi vai nedaudz pārāki un pēkšņi tikai ~10-13 iemetieni spēlē un pretiniekam turpat 2x vairāk ...
Jā , dēļ randoma izstājāmies pagājušajā PO un notiek kas līdzīgs arī tagad !
Tad spicākās komandas par kaut ko reāli cīnījās ,bet tagad tev problēmas kaut vai tajā pašā PO tikt (pirmgadnieki izgriež pogas) !
Kas tie par brīnuma settingiem? Cik apvaicājos, tad tikai tādi, kas liek spēlētājiem nogurt, nekas vairāk. Vai arī tomēr, kaut kas tur ir? Padalies ar info.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Ir ir !
Secret info !
Nevar konkurentiem atklāt !
Secret info !
Nevar konkurentiem atklāt !
Tukša runāšana no tavas puses, vairog.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Lai nu kurš būtu to teicis !
Ķipa nē? Pēkšņi sāc pļūtīt par kaut kādiem mainītajiem settingiem, bet kad pieprasa konkrētāk izteikties aizbildinies ar ''secret info''.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
vairogs rakstīja:Tad spicākās komandas par kaut ko reāli cīnījās ,bet tagad tev problēmas kaut vai tajā pašā PO tikt (pirmgadnieki izgriež pogas) !
[/b]
Tu tagad Wolves mēģini pieskaitīt pie spicākajām komandām?
Nezinu vai komanda ar 3 aizsargiem, 6 uzbrucējiem (Vai cik jums tur viņu ir) ir uzskatāma par spicāko komandu, ja pat sastāvu nevar nokomplektēt.
laaceens10 rakstīja:vairogs rakstīja:Tad spicākās komandas par kaut ko reāli cīnījās ,bet tagad tev problēmas kaut vai tajā pašā PO tikt (pirmgadnieki izgriež pogas) !
[/b]
Nezinu vai komanda ar 3 aizsargiem, 6 uzbrucējiem (Vai cik jums tur viņu ir) ir uzskatāma par spicāko komandu, ja pat sastāvu nevar nokomplektēt.
9 sezonas playoff. Divi kausi. Divi 1000TP spēlētāji, Dymo 900, Jarnkrok 700, Karlsen 700, Radko 500, Martinez 500, Kovalchuk 500
The Dream rakstīja:laaceens10 rakstīja:vairogs rakstīja:Tad spicākās komandas par kaut ko reāli cīnījās ,bet tagad tev problēmas kaut vai tajā pašā PO tikt (pirmgadnieki izgriež pogas) !
[/b]
9 sezonas playoff. Divi kausi. Divi 1000TP spēlētāji, Dymo 900, Jarnkrok 700, Karlsen 700, Radko 500, Martinez 500, Kovalchuk 500
Nop
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Izrādās - Kāds spēj ātrāk par mani uzvilkties !Coyote rakstīja:Ķipa nē? Pēkšņi sāc pļūtīt par kaut kādiem mainītajiem settingiem, bet kad pieprasa konkrētāk izteikties aizbildinies ar ''secret info''.
2 kausi tika izicīnīti pirmajās 2 sezonās, kad visi speļētāji pēc spēka bija aptuveni vienādi, tāpēc lūdzu, tagad par grandiem jūs galīgi nevar saukt, jo 7 sezonas, ne sūda neesiet izcīnījuši!The Dream rakstīja:laaceens10 rakstīja:vairogs rakstīja:Tad spicākās komandas par kaut ko reāli cīnījās ,bet tagad tev problēmas kaut vai tajā pašā PO tikt (pirmgadnieki izgriež pogas) !
[/b]
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
The Dream rakstīja:laaceens10 rakstīja:vairogs rakstīja:Tad spicākās komandas par kaut ko reāli cīnījās ,bet tagad tev problēmas kaut vai tajā pašā PO tikt (pirmgadnieki izgriež pogas) !
[/b]
Labi ka viņi visi spēlē.. Un komandas vēsture neko neliecina par komandas "spicumu" šobrīd.
Turam turam aktivitāti !
Jūs mums neļāvāt visus laist laukumā , bij doma paņemt 3-0 sērijā un tad ar otro sastāvu uzspēlēt , bet jūs ar savu neatlaidību neļāvāt mums elpot , visu laiku uz pēdām mināt !
Jūs mums neļāvāt visus laist laukumā , bij doma paņemt 3-0 sērijā un tad ar otro sastāvu uzspēlēt , bet jūs ar savu neatlaidību neļāvāt mums elpot , visu laiku uz pēdām mināt !
Jarnkrok un Martinez starpcitu ir NPC, un Martinez Tu tāpat uz laukuma nelaid!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
truseens69 rakstīja:
kkā biju labākās domās par tevi, mazais.
Tavas domas par mani nevienam neinteresē. Arī man, Lielais trusis.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Visu sezonu spēlēja un iespējams atkal parādīsies pret parocīgāku pretinieku !aumicc83 rakstīja:Jarnkrok un Martinez starpcitu ir NPC, un Martinez Tu tāpat uz laukuma nelaid!
Nedrīkstam būt paredzami ...
Kristz rakstīja:Jarnkrok neskaiti, jo uz laukuma netiek
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Obligāti jālaiž laukumā?
Ne vienmēr visi tiek sastāvā! Un Kokin, pēc 2 kausiem esam vēl 2x bijuši finālā! Ko tad teiksi par komandām, kurām vispār nav kausi? Arī tavos saucamajos "vieglajos" laikos smh.
Ne vienmēr visi tiek sastāvā! Un Kokin, pēc 2 kausiem esam vēl 2x bijuši finālā! Ko tad teiksi par komandām, kurām vispār nav kausi? Arī tavos saucamajos "vieglajos" laikos smh.
Nevis esam, bet Wolves ir bijuši, tu tikai tur tagad esi
Kristz rakstīja:Nevis esam, bet Wolves ir bijuši, tu tikai tur tagad esi
Es jau neko, bet Martinez ilgus gadus bija Wolves 1 pāra aizsargs un spēlē tur jau 10 sezonas. Piebildīšu, ka arī kapteiņa asistents! Wolves slēgtajā istabā arī esmu no S1 un nejau vienkārši tāpat..
Ģimenes cilvēks ! Visu laiku bijis ar mums !Remi rakstīja:Kristz rakstīja:Nevis esam, bet Wolves ir bijuši, tu tikai tur tagad esi
Es jau neko, bet Martinez ilgus gadus bija Wolves 1 pāra aizsargs un spēlē tur jau 10 sezonas. Piebildīšu, ka arī kapteiņa asistents! Wolves slēgtajā istabā arī esmu no S1 un nejau vienkārši tāpat..
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S9 :: PO :: GM5 Plēsoņas @ Wolves
» LSHL :: S9 :: PO :: GM1 Plēsoņas @ Wolves
» LSHL :: S9 :: PO :: GM7 Plēsoņas @ Wolves
» LSHL :: S9 :: PO :: GM2 Plēsoņas @ Wolves
» LSHL :: S10 :: PO :: GM3 Plēsoņas @ Wolves
» LSHL :: S9 :: PO :: GM1 Plēsoņas @ Wolves