LSHL :: S9 :: PO :: GM4 Lūši @ Strēlnieki
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL :: S9 :: PO :: GM4 Lūši @ Strēlnieki
Krauze, lūdzu beidz. Atnāk uz piekakā forumu, kauns nav?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Jaa ! Ka man tagad tevi jāaicina uz manu dzimšanas dienu kūku ēst !The Dream rakstīja:vairogs rakstīja:Es pēc horoskopa esmu Strēlnieks !The Dream rakstīja:Mums un vēl dažiem ir iemesli atbalstīt Strēlniekus
Un ,ja reiz Strēlniekiem prasa ,tad jau Strēlnieks atbild !
Arī labi
Bet tu saprati par ko runāju
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Jaa ! Ka man tagad tevi jāaicina uz manu dzimšanas dienu kūku ēst !The Dream rakstīja:vairogs rakstīja:Es pēc horoskopa esmu Strēlnieks !The Dream rakstīja:Mums un vēl dažiem ir iemesli atbalstīt Strēlniekus
Arī labi
Es būtu uzmanīgāks, puikam tomēr ir stipri mazāk gadu kā tev un aicināšana satikties kaut kur nevienam citam nezinot kur nebūtu pieļaujama.
Lūdzu iztiksim bez šādām darbībām, pretēji es kā apzinīgs pilsonis un bērnu tiesību aizstāvis būšu spiests ziņot lietotāja vecākiem par potenciāliem draudiem viņu bērna veselībai.
Ar Ričarda Lakuča cieņu satraukts iedzīvotājs.
SATVERSME rakstīja:(2) Nepilngadīgā vervēšana, pārvadāšana, nodošana, slēpšana, izmitināšana vai saņemšana ekspluatācijas nolūkā atzīstama par cilvēku tirdzniecību arī tādā gadījumā, ja tā nav saistīta ar jebkuru šā panta pirmajā daļā minēto līdzekļu izmantošanu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viens nobēdājies ,ka nedabūs štopēt kūku vaigos ...Jeff Sloth rakstīja:vairogs rakstīja:Jaa ! Ka man tagad tevi jāaicina uz manu dzimšanas dienu kūku ēst !The Dream rakstīja:vairogs rakstīja:Es pēc horoskopa esmu Strēlnieks !The Dream rakstīja:Mums un vēl dažiem ir iemesli atbalstīt Strēlniekus
Arī labi
Es būtu uzmanīgāks, puikam tomēr ir stipri mazāk gadu kā tev un aicināšana satikties kaut kur nevienam citam nezinot kur nebūtu pieļaujama.
Lūdzu iztiksim bez šādām darbībām, pretēji es kā apzinīgs pilsonis un bērnu tiesību aizstāvis būšu spiests ziņot lietotājiem vecākiem par potenciāliem draudiem viņu bērna veselībai.
Ar Ričarda Lakuča cieņu satraukts iedzīvotājs.SATVERSME rakstīja:(2) Nepilngadīgā vervēšana, pārvadāšana, nodošana, slēpšana, izmitināšana vai saņemšana ekspluatācijas nolūkā atzīstama par cilvēku tirdzniecību arī tādā gadījumā, ja tā nav saistīta ar jebkuru šā panta pirmajā daļā minēto līdzekļu izmantošanu.
Būs arī tevi jāaicina !
Vaita viņam nav 19 Gadi ?Jeff Sloth rakstīja:vairogs rakstīja:Jaa ! Ka man tagad tevi jāaicina uz manu dzimšanas dienu kūku ēst !The Dream rakstīja:vairogs rakstīja:Es pēc horoskopa esmu Strēlnieks !The Dream rakstīja:Mums un vēl dažiem ir iemesli atbalstīt Strēlniekus
Arī labi
Lūdzu iztiksim bez šādām darbībām, pretēji es kā apzinīgs pilsonis un bērnu tiesību aizstāvis būšu spiests ziņot lietotāja vecākiem par potenciāliem draudiem viņu bērna veselībai.
Ar Ričarda Lakuča cieņu satraukts iedzīvotājs.SATVERSME rakstīja:(2) Nepilngadīgā vervēšana, pārvadāšana, nodošana, slēpšana, izmitināšana vai saņemšana ekspluatācijas nolūkā atzīstama par cilvēku tirdzniecību arī tādā gadījumā, ja tā nav saistīta ar jebkuru šā panta pirmajā daļā minēto līdzekļu izmantošanu.
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Seguin#91 rakstīja:
Vaita viņam nav 19 Gadi ?
Vairogs neaicināja tevi.