Labas dienas!
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
Labas dienas!
Sveiki mani sauc Lauris Bahmanis, dzīvoju es Priekuļos.
Man ir 17 gadi, es neesmu iedomīgs cilvēks, bet gan draudzīgs un ātri spēju iepazīt cilvēkus, jo esmu atvērts pret visiem. Bet viena īpašība manī ir slikta, kā cilvēks izturas pret mani, tā es izturos pret viņu un man tajā brīdī ir pilnīgi vienalga. Lielākā dzīves aizraušanās ir hokejs pagaidām nespēlēju vēl nevienā klubā bet septembrī meklēšu klubu kur spēlēt un attīstīties. Otra lielākā aizraušanās ir jaunsardze, tā tiešām palīdz uzlabot veselību un fizisko formu, jo visu laiku ir jākustas un jārūda ķermenis visādām dzīves situācijām.
Mācos es Cēsu Profesionālajā Vidusskolā 2.kursā par mēbeļu galdnieku. Es vienozīmīgi nebūšu tas par ko mācos, jo mans sapnis ir spēlēt hokeju sākot ar Dāniju vai Vāciju un sisties uz augšu cik vien spēšu, bet ja tas neizdosies, tad es došos uz armiju un aizstāvēšu savu dzimto valsti.
Man ir 17 gadi, es neesmu iedomīgs cilvēks, bet gan draudzīgs un ātri spēju iepazīt cilvēkus, jo esmu atvērts pret visiem. Bet viena īpašība manī ir slikta, kā cilvēks izturas pret mani, tā es izturos pret viņu un man tajā brīdī ir pilnīgi vienalga. Lielākā dzīves aizraušanās ir hokejs pagaidām nespēlēju vēl nevienā klubā bet septembrī meklēšu klubu kur spēlēt un attīstīties. Otra lielākā aizraušanās ir jaunsardze, tā tiešām palīdz uzlabot veselību un fizisko formu, jo visu laiku ir jākustas un jārūda ķermenis visādām dzīves situācijām.
Mācos es Cēsu Profesionālajā Vidusskolā 2.kursā par mēbeļu galdnieku. Es vienozīmīgi nebūšu tas par ko mācos, jo mans sapnis ir spēlēt hokeju sākot ar Dāniju vai Vāciju un sisties uz augšu cik vien spēšu, bet ja tas neizdosies, tad es došos uz armiju un aizstāvēšu savu dzimto valsti.
bahmaniis- Postu skaits : 16
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Cēsis
Re: Labas dienas!
Eu, čau Lauri! Varēji jau stādīties priekšā kā Skudra. Es esmu "mazais" no JS.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Ouu, vēlviens topošais zemītis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Esi sveicināts!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Similar topics
» Dienas joks /teiciens.
» EHCC - 1. dienas preses konference
» Kuldīgas Milžu jubilejas dienas apskats.
» Sandija Siliņa dzimšanas dienas ballīte !!!
» Treniņš Kuldīgā!Ko Milži dara pēdējās dienās?
» EHCC - 1. dienas preses konference
» Kuldīgas Milžu jubilejas dienas apskats.
» Sandija Siliņa dzimšanas dienas ballīte !!!
» Treniņš Kuldīgā!Ko Milži dara pēdējās dienās?
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1