Statistika
Lapa 1 no 1 • Share
Atbalsti?
Statistika
Iedomājos, ka varētu uztaisīt jaunu amatu, nezinu kā to nosaukt, varbūt ''regulārais statistikas atjaunotājs''.
Tad nu tā, doma tāda, ka varētu augšā, pie tabulām, vai arī sānā, kā tas ir citos forumos, ielikt tabulas.
Manuāli atjaunojot spēlētāju statistiku, bet, protams, tikai Spēļu skaitu, vārtus, piespēles un punktus kopā, neko vairāk.
Tam vajadzētu kādu, kas sekotu līdz katrai spēlei un no statistikas faila vienkārši pieskaitītu klāt. Tad atrisinātos statistikas nebūšanas problēma. Vismaz mēs zinātu, kurš ir LSHL/JHL rezultatīvākais. Manis pēc, pašā sākumā to varu uzņemties es, bet tā kā esmu apkrāvies ar daudz darbiem, kas man jāizdara, tad labāk būtu, ka ar šo ņemas kāds cits. Tam jābūt aktīvam lietotājam, kurš nekļūdās. Cerams domu sapratāt, un domāju, ka neko vairāk par to, ko nosaucu nevajag, pārējo mēs uzzinātu tad, kad publicētu lielos status.
Tad nu tā, doma tāda, ka varētu augšā, pie tabulām, vai arī sānā, kā tas ir citos forumos, ielikt tabulas.
Manuāli atjaunojot spēlētāju statistiku, bet, protams, tikai Spēļu skaitu, vārtus, piespēles un punktus kopā, neko vairāk.
Tam vajadzētu kādu, kas sekotu līdz katrai spēlei un no statistikas faila vienkārši pieskaitītu klāt. Tad atrisinātos statistikas nebūšanas problēma. Vismaz mēs zinātu, kurš ir LSHL/JHL rezultatīvākais. Manis pēc, pašā sākumā to varu uzņemties es, bet tā kā esmu apkrāvies ar daudz darbiem, kas man jāizdara, tad labāk būtu, ka ar šo ņemas kāds cits. Tam jābūt aktīvam lietotājam, kurš nekļūdās. Cerams domu sapratāt, un domāju, ka neko vairāk par to, ko nosaucu nevajag, pārējo mēs uzzinātu tad, kad publicētu lielos status.
Re: Statistika
Neviens to nedarīs, sorry. Ideja patibpar sevi nav slikta, bet pamatā te dirsēji vien nolasījušies.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nūū, bet diezgan pagrūti būtu ar šito, jo tur jau tad vajaga zināt visu spēlētāju statistiku, un ja manuāli atjauno, baigais čakars.
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Šo vajag sākt no S10.Rūdis Siliņš rakstīja:Nūū, bet diezgan pagrūti būtu ar šito, jo tur jau tad vajaga zināt visu spēlētāju statistiku, un ja manuāli atjauno, baigais čakars.
Ja no paša sākuma sāks, tad nav tik grūti, vienkārši sezonas sākumā jāsaraksta excelī visi spēlētāji, klāt, protams, komandas un tad jau pa vienai spēlei sākt. Vienīgi ar vārtsargiem būs grūti, tos laikam nevajag..
Kristz rakstīja:Vienīgi ar vārtsargiem būs grūti, tos laikam nevajag..
Grūti? Procenti un GAA, nekas īpašs.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
tie ir jārēķina, bet uz excel var automātiski rēķināšanu uzlikt kā es to ar saviem statiem, kas parakstā, daru.nickname33 rakstīja:Kristz rakstīja:Vienīgi ar vārtsargiem būs grūti, tos laikam nevajag..
Grūti? Procenti un GAA, nekas īpašs.
Ideja laba , bet tajā sānā tikai admini var labot ...
Neesmu testējis - tā kā nav ne jausmas !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
nu jā, bet vienu reizi ieliek to excel live un labojot failā tur izlabosies automātiski, kā tas ir ar tabulām tagadvairogs rakstīja:Ideja laba , bet tajā sānā tikai admini var labot ...
Varbūt vispirms atjaunojam šīs sezonas statistiku?
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
DoUbLeD rakstīja:Varbūt vispirms atjaunojam šīs sezonas statistiku?
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Ideja ļoti laba!
Bet varbūt to var uzticēt komandu GM? Katrs komandas GM saviem spēlētājiem taisa šos, jo viņi tomēr seko līdzi spēlēm un nebūs tik grūti iemest aci statistikā.
Bet varbūt to var uzticēt komandu GM? Katrs komandas GM saviem spēlētājiem taisa šos, jo viņi tomēr seko līdzi spēlēm un nebūs tik grūti iemest aci statistikā.
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Ja uzradīsies kāds negodīgāks GM un savējiem vairāk pieskaitīs sasniegumus nekā cik reāli ir !needleSs rakstīja:Ideja ļoti laba!
vairogs rakstīja:Ja uzradīsies kāds negodīgāks GM un savējiem vairāk pieskaitīs sasniegumus nekā cik reāli ir !needleSs rakstīja:Ideja ļoti laba!
Ar to tomēr varētu pazaudēt savu amatu, ja viņu pieķer.
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Pēc tam attaisnosies ,ka netīšām pieskaitījies !
Vienkārši piedāvājat lielu attalgojumu grūtam darbam un tad, kad notiek pieteikšanās, tad arī izvērtējat kandidātu aktivitāti.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Dzīvesvieta : Ineši
Esmu ar mieru, dod naudu un let's go ar S10 sāk.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Oskars rakstīja:Esmu ar mieru, dod naudu un let's go ar S10 sāk.
Tu pat reizēm nevari uztaisīt Twitter TP saņemšanu. Es neko sliktu nesaku, bet uzskatu, ka vajadzētu ļaut pelnīt naudiņu, kādam citam, jo, kā nekā nav te visi bagāti, turklāt amats Tev jau ir!
Iespējams ka manu ideju izmantos Lauris
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
11-0
Pieņemts un slēgts ibim !
Pieņemts un slēgts ibim !
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
kad es to neesmu izdarījis?aumicc83 rakstīja:Oskars rakstīja:Esmu ar mieru, dod naudu un let's go ar S10 sāk.
Tu pat reizēm nevari uztaisīt Twitter TP saņemšanu. Es neko sliktu nesaku, bet uzskatu, ka vajadzētu ļaut pelnīt naudiņu, kādam citam, jo, kā nekā nav te visi bagāti, turklāt amats Tev jau ir!
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Oskars rakstīja:kad es to neesmu izdarījis?aumicc83 rakstīja:Oskars rakstīja:Esmu ar mieru, dod naudu un let's go ar S10 sāk.
Fuj, neesi apkopojis, uztaisiijis esi! Sheit: http://www.lshl.lv/t1270p100-tp-sanemeji#105632 !
Un domaaju, ka vajadzeetu priekshroku vispirms taadiem, kam nav amatu!
Aumeister, bija vienu brīdi miers no tevis, tagad atkal sāc lekties un krist uz nerviem.aumicc83 rakstīja:Oskars rakstīja:kad es to neesmu izdarījis?aumicc83 rakstīja:Oskars rakstīja:Esmu ar mieru, dod naudu un let's go ar S10 sāk.
Fuj, neesi apkopojis, uztaisiijis esi! Sheit: http://www.lshl.lv/t1270p100-tp-sanemeji#105632 !
Un domaaju, ka vajadzeetu priekshroku vispirms taadiem, kam nav amatu!
keep calm and go to the sandbox
Lapa 1 no 1