LSHL :: S9 :: GM101 Meteors @ Trieciens
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL :: S9 :: GM101 Meteors @ Trieciens
Skipper rakstīja:Biežāk vajag muti paturēt un nekomentēt katru postu. Varbūt aktivitāte pacelsies forumāCurtis Crawford rakstīja:Biežāk vajag spēles skatīties.Skipper rakstīja:2 gadu laikā nav bijis labāks pirms spēles noformējums. Malacis Krist!
Go Triecien!
Skipper, čist neesi skatījies spēles. Jā, Kristam sanāk labs noformējums, bet bleedim bija perfekts noformējums.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Ja nemaldos tad bleedis ar labo noformējumu izcēlās JHL spēlēs, tpc daudzi iespējams to ir palaiduši garām, jo ne visi skatījās JHL spēles.
Btw, ja kāds simo ar komentāriem, tad vēlams pirmajā postā arī pierakstīt ka ir bijusi ar komentiem, jo ierakstus es neskatos, LIVE arī neskatos, ja nav Plēsoņu spēle, kuras laikā esmu on, tāpēc ja tu nebūtu pierakstījis komentos ka komentēji tad nebūtu nemaz zinājis. Tāpēc paša labā turpmāk kkur pirmajā postā pieraksti ka esi komentājis. Šai spēlei gan jau atcerēšos bez pierakstīšanas.
Btw, ja kāds simo ar komentāriem, tad vēlams pirmajā postā arī pierakstīt ka ir bijusi ar komentiem, jo ierakstus es neskatos, LIVE arī neskatos, ja nav Plēsoņu spēle, kuras laikā esmu on, tāpēc ja tu nebūtu pierakstījis komentos ka komentēji tad nebūtu nemaz zinājis. Tāpēc paša labā turpmāk kkur pirmajā postā pieraksti ka esi komentājis. Šai spēlei gan jau atcerēšos bez pierakstīšanas.
Meteoram rodas divi komandas dzinēji.
Ollson un Kombains katrā spēlē, kaut punkts.
Ollson un Kombains katrā spēlē, kaut punkts.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S10 :: GM101 Meteors @ Strēlnieki
» LSHL :: S7 :: GM101 Indiāņi @ Trieciens
» LSHL:S9:GM17 Trieciens @ Meteors
» LSHL :: S9 :: GM45 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S10 :: PB :: GM6 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S7 :: GM101 Indiāņi @ Trieciens