Berķis par Lūšiem un WC
Lapa 1 no 1 • Share
Berķis par Lūšiem un WC
Eu, veči...Te nav topika ar krūšu GIFiem.. Es gribu atpakaļ.
Domāju, ka kādam Berķa aiziešana no Lūšiem bija negaidīts pavērsiens. Kā nu ne, Berķis jau kopš S4 bija viens no Lūšu līderiem, kā arī neapšaubāmi līgā pazīstamākais (un mīlētākais ) lūsis. Viņš ir piedalījies neskaitāmos labdarības pasākumos, ziedojis naudu bāreņiem un Maskavas Spartak, lai šie var uzspēlēt hokeju un vākties prom no Berķa pagraba. Šajos gados Toms pat laida klajā pats savas un Lūšu smaržas ar nosaukumu "Forgiveness".
Protams, šīs smaržas Berķim nesa lielus panākumus un peļņu, lai gan runā, ka vairāk kā 10'000 eksemplārus viens pats iegādājās bijušais LSHL aizsargs Aivars Pežonis, kas arī sedza lielāko daļu ienākumus.
Ko vēl Berķis iespēja Lūšos? Ja neskaita S4 prezidenta kausu, S7 TZK, S7 MVP, S7 labākā ĢM balvu, S8 labākā piespēļu devēja balvu, tad neko īpašu. Ar pēdējo iegūto balvu tika pārspēts rekords sezonas laikā savāktajām rezultatīvajām piespēlēm, kuru es uzskatu par vienu no lielākajiem panākumiem Toma karjerā. Lai gan nekādu statistiku neviens nav apkopojis, es pilnīgi droši varu apgalvot, ka Berķis ir Bauskas Lūšu visu laiku rezultatīvākais spēlētājs, un diez vai kāds tuvākajās 3-4 sezonās šajā rādītājā viņu apsteigs.
Jāsaka, šis bija jautrs gads (yup, Lūšos biju aptuveni gadu un divus mēnešus), kuru tik drīz vien neaizmirsīšu. Man ir liels prieks par Andri. Jūtu, ka esmu nodevis komandu pareizajās rokās. Tam čalim piemīt Lūša sirds un mute. Taisni tas, kas piemita Sandijam un Vītolam, pirms pie apvāršņa parādījos es. Andža, novēlu tev aizvest Lūšus uz nebijušiem augstumiem! Atceries - Lūši nav baltās lapas. Tikai spēcīgas personības ir cienīgas un spējīgas vilkt Bauskas Lūšu kreklu.
Bet nu es sapratu, ka ir laiks doties kur citur. Tā kā savu ieguldījumu Lūšu attīstībā un vēstures veidošanā es esmu ielicis, man radās vēlme meklēt piedzīvojumus. Un kur gan var būt labāks piedzīvojumu sākums, kā trade block? Tā nu visādi vēji un Kastiņa pirdieni mani aizpūta uz Oslo. Teikšu godīgi, sākums man nepatika. Nebiju gaidījis, ka man tā trūks Bauskas meitenes. Protams, biju tā nobijies, ka aizmirsu, Norvēģija tak ir blakus Zviedrijai. Un ko tas nozīmē? Seksīgas blondīnes pāri robežai.
Manuprāt, Artusam nav ne mazākās nojautas ar ko viņš ir sapinies. Pat es, būdams Lūšu ĢM, sevi nevarēju izturēt kā spēlētāju. Ko nez darīs cits ĢM, kurš nav es pats? Ierodoties Oslo, iečukstēju ausī Bartowam: "Mans izaicinājums šeit ir nokaitināt Artusu Grosbergu līdz viņa pacietības limitam." Gribētos uzskatīt, ka arī viņš mani paņēma kā izaicinājumu - savaldīs vai tomēr nē. Artuss, iegaumē - man ir tāds dīvains niķis pielipināt komandas biedriem dīvainas izdarības, kā vistu dedzināšanu un čigānu medīšanu. Dzīvosim un redzēsim, kurš nolūzīs pirmais.
Par nākotni pēc šīs un vēl vienas sezonas gan man nekas nav zināms. Tā būs tāda diez gan liela loterija. Kad pienāks īstais brīdis izlemt nākamo karjeras soli, viss būs atkarīgs no tā brīža noskaņojuma un alkohola reibuma.
Cya!
#MūžamLūsis
Viesis- Viesis
Re: Berķis par Lūšiem un WC
Jau atsūkāji bosam?
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Man dažs labs iečukstēja ausī ģērbtuvēs, ka tu biji vienīgais, kurš patiešām atsūkāja Grosbergam. Tas iesvētībās bija domāts kā joks, bet tu jau nekad nelaid garām izdevību pazelēt kādu sardeli.Thomas Miller rakstīja:Jau atsūkāji bosam?
Viesis- Viesis
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Jā , bet tas nebiju es un Millers pat to nenojauta , jo viņam bija aizsietas acis.. Mēs noalgojām par bamsli pie arēnas guļošu cilvēku..Slinkais Čubis rakstīja:Man dažs labs iečukstēja ausī ģērbtuvēs, ka tu biji vienīgais, kurš patiešām atsūkāja Grosbergam. Tas iesvētībās bija domāts kā joks, bet tu jau nekad nelaid garām izdevību pazelēt kādu sardeli.Thomas Miller rakstīja:Jau atsūkāji bosam?
Jap, viņam ir alibi. Es palīdzēju noalgot guļošo bamsli, kurš tēloja Grosbergu. Es gan nezinu kas notika pēc tam kad es aizgāju...₴пїcкєя₴LV rakstīja:Jā , bet tas nebiju es un Millers pat to nenojauta , jo viņam bija aizsietas acis.. Mēs noalgojām par bamsli pie arēnas guļošu cilvēku..Slinkais Čubis rakstīja:Man dažs labs iečukstēja ausī ģērbtuvēs, ka tu biji vienīgais, kurš patiešām atsūkāja Grosbergam. Tas iesvētībās bija domāts kā joks, bet tu jau nekad nelaid garām izdevību pazelēt kādu sardeli.Thomas Miller rakstīja:Jau atsūkāji bosam?
Piedod , Miller ! Negribējām to padarīt publisku ,bet pats vien esi vainīgs !
Bauskas meitenes jums nedabūt. Nu izņēmums ir Berķis, kurš laipni gaidīts ciemos₴пїcкєя₴LV rakstīja:Tu vari to labot..
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
bukss rakstīja:Bauskas meitenes jums nedabūt. Nu izņēmums ir Berķis, kurš laipni gaidīts ciemos₴пїcкєя₴LV rakstīja:Tu vari to labot..
Berķis ies meklēt Oslo meitenes.
Es pāri robežai pie zviedru blondīnēm.₴пїcкєя₴LV rakstīja:bukss rakstīja:Bauskas meitenes jums nedabūt. Nu izņēmums ir Berķis, kurš laipni gaidīts ciemos₴пїcкєя₴LV rakstīja:Tu vari to labot..
Berķis ies meklēt Oslo meitenes.
Viesis- Viesis
Paši esat vainīgi
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Berķi, kad būs tā rītdiena?
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Neverending stooooooooryyyyyy. *flying dick flies away*
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jeff Sloth rakstīja:Neverending stooooooooryyyyyy. *flying dick flies away*
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Ayyy, veči! Raksts ir gaisā. Gribēšu naudiņu par šo rakstu.
No TP, yes money?
Prieks, ka esi Oslo!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Sorry Čubi lai kā tevi apbrīnotu jādod tev TP jo nav sasniegts limits. Un man gribas palikt tam retajam muļķim kas ievēro noteikumus, nekā dažs labs.Slinkais Čubis rakstīja:Ayyy, veči! Raksts ir gaisā. Gribēšu naudiņu par šo rakstu.
Man likās, ka var izvēlēties, vienalga vai limits ir sasniegts.bukss rakstīja:Sorry Čubi lai kā tevi apbrīnotu jādod tev TP jo nav sasniegts limits. Un man gribas palikt tam retajam muļķim kas ievēro noteikumus, nekā dažs labs.Slinkais Čubis rakstīja:Ayyy, veči! Raksts ir gaisā. Gribēšu naudiņu par šo rakstu.
Viesis- Viesis
Amm varēja izvēlēties naudu, ja nemaldos.
Nu es visus noteikumus nezinu LSHL media, JHL laikam nevarēja. Un cik zinu izvēlēties varēja PČ media laikā.Jeff Sloth rakstīja:Amm varēja izvēlēties naudu, ja nemaldos.
Nevienam nav jāzin visi izņemot zaļos, pārejiem jāpārskata/jauzmeklē tie noteikumi kuri atbilst attiecīgo amatu pildīšanai, vai arī zaļajiem uzliekot statusu/ranku/grupu būtu jāiedod konkrēti linki, kur var iepazīties ar jauno amata aprakstu un pienākumiem.
Var izvēlēties. Sākumā tika paziņots ka JHL var izvēlēties, un pēc tam LSHL tika pieņemti tie paši vērtēšanas noteikumi, kas nozīmē ka arī izvēlēšanās iespēja iet līdzi uz LSHL.
473`000~450K
Similar topics
» [S4] C - Toms Berķis
» Toms Berķis beidz karjeru
» Toms Berķis a.k.a chubijzs, a.k.a beņķis, a.k.a kūsis
» Īre starp Vilkiem un Lūšiem :
» īre starp Ērgļiem un Lūšiem.