Jogurtaa 06/28
Lapa 1 no 1 • Share
Re: Jogurtaa 06/28
Pirmais ideja laba, pie izpildījuma rodas sajūta, ka kkas trūkst.
Otrs baigi smuks.
Par trešo gan nav nekā laba koteikt, pļok, pļok brušīņš, brušiņš un kaut kas pa virsu.
Otrs baigi smuks.
Par trešo gan nav nekā laba koteikt, pļok, pļok brušīņš, brušiņš un kaut kas pa virsu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Vienmēr esmu gatava sagaidīt no tevis labākus darbus, jo acīmredzams, ka tev ir liela pieredze šajā visā
Katrs sigus veido pēc saviem kritērijiem un tas, kas man liekas "normāls" citiem tāds var nelikties.
Katrs sigus veido pēc saviem kritērijiem un tas, kas man liekas "normāls" citiem tāds var nelikties.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Jogurtaa rakstīja:Vienmēr esmu gatava sagaidīt no tevis labākus darbus, jo acīmredzams, ka tev ir liela pieredze šajā visā
Kritiku gan nemāki uzklausīt..
Es uzklausu kritiku no cilvēkiem, kuru pašu darbus esmu redzējusi nevis no tādiem, kuri paši citus kritizē, bet savus darbus nekur nepublicē Ģirts, Valts, Heskey, Hulkman, Gorlab kritizētu, tad ar prieku uzklausu ko saka un pielaboju nākotnē.
*atvainojos, esi publicējis, bet nu tomēr, man tavi darbi nešķiet saistoši tāpēc kritiku no tādiem, kuri paši, manuprāt, neveido labas grafikas, es neuzklausu. ;D
*atvainojos, esi publicējis, bet nu tomēr, man tavi darbi nešķiet saistoši tāpēc kritiku no tādiem, kuri paši, manuprāt, neveido labas grafikas, es neuzklausu. ;D
ok, whatevs. Veiksmi meitēn. Atvainojos, ka iejaucos tavā topikā, vairāk noteikti tā nedarīšu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tu droši vari postot kur vēlies, es tikai gluži tā pat kā tu, izpaudu savu viedokli. Nevajag jau te sprēgāt uzreiz ;D
Man varētu bildi kādu
rebox- Ivo Subban #76 (D)
- Postu skaits : 227
Lapa 1 no 1