Simotājiem.
Lapa 1 no 1 • Share
?
Simotājiem.
Respektīvi, ir tā. Taktikas ir jāiesūta 16h laikā utt. Varētu arī uztaisīt likumu, ka simotājiem spēle ir jāizsimo vismaz 24h laikā vai 30h laikā kopš paņemšanas. Man personīgi ļoti besī, ka daudzi paņem to spēli un fucking velk laiku un nesimo. Neesmu informēts par simotāju tiem laikiem, bet, manuprāt, viņiem nav nekādu likumu par to.
Sapratāt ideju, ja?
Sapratāt ideju, ja?
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Re: Simotājiem.
Ideju sapratu, bet man šķiet, ka nevajag ieviest. Personiski, es cenšos izsimot, taču neizsimoju JHL tik ātri, jo pēkšņi iekrita viena personiska darīšana, taču pēc tam ieeju un jau izsimots ( tā visticamāk būs, ja pieņems ). Es domāju šo nevajag ieviest!
PRET!
PRET!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
PRET
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
aumicc83 rakstīja:Ideju sapratu, bet man šķiet, ka nevajag ieviest. Personiski, es cenšos izsimot, taču neizsimoju JHL tik ātri, jo pēkšņi iekrita viena personiska darīšana, taču pēc tam ieeju un jau izsimots ( tā visticamāk būs, ja pieņems ). Es domāju šo nevajag ieviest!
PRET!
bet ir tādi simotāji, kuriem ir pilnīgi vienalga un viņi to spēli nesimo vairākas dienas.. kāpēc man ir jāgaida, ja kāds cits var paņemt un izsimot uzreiz pēc 24h. (ok, nevajag ieviest, bet vajag simulētājiem mazliet vairāk piedomāt pie spēļu simošanas.. ja esi paņēmis, tad izsimo pēc iespējas ātrāk, lai nav jāgaida tik ilgi..)
Ja godīgi es par, jo citi te diezgan ilgi ievelk stimulēšanu.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Par!
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Par 48h vēl var domāt, 20h stabili ir par maz. Pašam simojot ir visādi gadījies.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
pret ! (Jo netiku millllerismā pieņemts )
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Jeff Sloth rakstīja:Par 48h vēl var domāt, 20h stabili ir par maz. Pašam simojot ir visādi gadījies.
nu par to izlems admini.. bet nu jā, reālāk ir 48h.
Cik skatos, par nobalso tie, kuri nesimo, un, kuriem negadās ķibeles, bet no offence, nevienam, tikai diezgan pastulbi, domāju, ka nevajag, domas nemainu!
Tu jau nezini kas balso.aumicc83 rakstīja:Cik skatos, par nobalso tie, kuri nesimo, un, kuriem negadās ķibeles, bet no offence, nevienam, tikai diezgan pastulbi, domāju, ka nevajag, domas nemainu!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Cik skatos, tad tu parasti paņem 5 spēles uzreiz un tad tagad pretojies, ņem pa vienai spēlei un tad nebūs ne ķibeles, un nebūs jāpretojās.aumicc83 rakstīja:Cik skatos, par nobalso tie, kuri nesimo, un, kuriem negadās ķibeles, bet no offence, nevienam, tikai diezgan pastulbi, domāju, ka nevajag, domas nemainu!
Es personīgi piekrītu tam, un tas laiks varētu būt 36 - 48 stundas.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Piekrītu, bet par 24h. Nakuj tad man taktikas ir jāiesūta 16h laikā, bet spēli var simulēt kvai pēc 2 dienām ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Oskars rakstīja:Cik skatos, tad tu parasti paņem 5 spēles uzreiz un tad tagad pretojies, ņem pa vienai spēlei un tad nebūs ne ķibeles, un nebūs jāpretojās.aumicc83 rakstīja:Cik skatos, par nobalso tie, kuri nesimo, un, kuriem negadās ķibeles, bet no offence, nevienam, tikai diezgan pastulbi, domāju, ka nevajag, domas nemainu!
Es personīgi piekrītu tam, un tas laiks varētu būt 36 - 48 stundas.
Šosezon man maksimālais, ko esmu paņēmis vienā reizē ir 4 spēles no, kurām man 1 neļāva tāpat simot!
ye, vakag stimulet pussyKristz rakstīja:PAR !
Aumis jau sagrābjas un pats neatceras, ko stimulēt..
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Ja arī tiks pieņemts, tad 24h čista ir par maz. Reti kurš man atsūta taktikas 24h laikā, vienīgie, kas atsūta 24h laikā ir Sandis, Lauris, Millers, Bukšs un Artūrs, pārējiem man jāgaida ilgi un dikti, vienīgi Viedais vēl cenšas laicīgi ( paldies, Jums par to ). Un, ko es gribēju teikt: ja tagad būtu limits 24h laikā izsimot, tad LSHL ritētu jau s10 nē, tiešām, sezona iet ļoti ātri uz priekšu, bet cilvēki, dažs labs, to nenovērtē un vienalga, bet, ja būtu 24h limits šobrīd, tad sezona stabili būtu beigusies. Un, otrs jautājums: ja izslēgšanas spēlēs ir 24h jāgaida taktikas, un, patiešām, viņas nav, tad arī spēli ņems nost, vai es kaut ko nesaprotu?
24h pagaidi taktikas un stimulē, jo tad jau var šaut ar auto taktikām, tākā.aumicc83 rakstīja:Ja arī tiks pieņemts, tad 24h čista ir par maz. Reti kurš man atsūta taktikas 24h laikā, vienīgie, kas atsūta 24h laikā ir Sandis, Lauris, Millers, Bukšs un Artūrs, pārējiem man jāgaida ilgi un dikti, vienīgi Viedais vēl cenšas laicīgi ( paldies, Jums par to ). Un, ko es gribēju teikt: ja tagad būtu limits 24h laikā izsimot, tad LSHL ritētu jau s10 nē, tiešām, sezona iet ļoti ātri uz priekšu, bet cilvēki, dažs labs, to nenovērtē un vienalga, bet, ja būtu 24h limits šobrīd, tad sezona stabili būtu beigusies. Un, otrs jautājums: ja izslēgšanas spēlēs ir 24h jāgaida taktikas, un, patiešām, viņas nav, tad arī spēli ņems nost, vai es kaut ko nesaprotu?
vēl aizmirsi Zommers arī laicīgi cenšas un parasti ir laicīgi.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
tu mani piemirsi.. taktikas vienmēr no manis ir zibens ātrumā.aumicc83 rakstīja:Ja arī tiks pieņemts, tad 24h čista ir par maz. Reti kurš man atsūta taktikas 24h laikā, vienīgie, kas atsūta 24h laikā ir Sandis, Lauris, Millers, Bukšs un Artūrs, pārējiem man jāgaida ilgi un dikti, vienīgi Viedais vēl cenšas laicīgi ( paldies, Jums par to ). Un, ko es gribēju teikt: ja tagad būtu limits 24h laikā izsimot, tad LSHL ritētu jau s10 nē, tiešām, sezona iet ļoti ātri uz priekšu, bet cilvēki, dažs labs, to nenovērtē un vienalga, bet, ja būtu 24h limits šobrīd, tad sezona stabili būtu beigusies. Un, otrs jautājums: ja izslēgšanas spēlēs ir 24h jāgaida taktikas, un, patiešām, viņas nav, tad arī spēli ņems nost, vai es kaut ko nesaprotu?
un beidz nīdēt, pēc 16h vari simot, bez taktikām.
dirsiens..
Aumic baidās nenopelnīt lielo kāpstu.
PAR
PAR
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Lapa 1 no 1