Aizeju.
Lapa 1 no 1 • Share
Aizeju.
Es aizeju no LSHL un vispār no virtuālās dzīves. Lūdzu mani atbrīvot no GFX menedžera amata. Veči, atvainojos, real life liek.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Re: Aizeju.
Tad gāju prom pats nezinot kpc. Tagad dzīve ir mainījusies. Nesaku, ka kaut kad nebūs vēlme, vai iespēja. Bet zinot to, kā ir tagad, nespēšu būt kaut nedaudz aktīvs vismaz 9 mēnešus. Tālāk redzēs. Kā būs. Bet šaubos.The Dream rakstīja:Lol. Jau 2 reizes biji aizgājis no LSHL. Deram, ka atgriezīsies!
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Lai veicas !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Last visit 28.jūl.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
9 mēneši... Ja esmu pareizi sapratis, tad jāapsveic tevi laikam. Apsveicū!!!Seriijs19 rakstīja:Tad gāju prom pats nezinot kpc. Tagad dzīve ir mainījusies. Nesaku, ka kaut kad nebūs vēlme, vai iespēja. Bet zinot to, kā ir tagad, nespēšu būt kaut nedaudz aktīvs vismaz 9 mēnešus. Tālāk redzēs. Kā būs. Bet šaubos.The Dream rakstīja:Lol. Jau 2 reizes biji aizgājis no LSHL. Deram, ka atgriezīsies!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
laaceens30 rakstīja:9 mēneši... Ja esmu pareizi sapratis, tad jāapsveic tevi laikam. Apsveicū!!!Seriijs19 rakstīja:Tad gāju prom pats nezinot kpc. Tagad dzīve ir mainījusies. Nesaku, ka kaut kad nebūs vēlme, vai iespēja. Bet zinot to, kā ir tagad, nespēšu būt kaut nedaudz aktīvs vismaz 9 mēnešus. Tālāk redzēs. Kā būs. Bet šaubos.The Dream rakstīja:Lol. Jau 2 reizes biji aizgājis no LSHL. Deram, ka atgriezīsies!
Pat es par to nebiju iedomājies.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Lapa 1 no 1