Loterija #1
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Loterija #1
TrussArBiss esi zeligs mans draugs ieredni, Lai tavs praat neklust alkatiigs, ziedo Emila Treilona beernu pansjonaatam kaadu kapeiku braal
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
SHL neizmanto citu programmu? Man tā šķiet, ka tā būtu tuvāk loterijas variantam. Jo tur ir bumbiņas un uz bumbiņām ir cipari A šeit ir faktiski, kurš vairāk nopērk, tas arī 99,9% vinnē
Kristz rakstīja:SHL neizmanto citu programmu? Man tā šķiet, ka tā būtu tuvāk loterijas variantam. Jo tur ir bumbiņas un uz bumbiņām ir cipari A šeit ir faktiski, kurš vairāk nopērk, tas arī 99,9% vinnē
Ir, ir cita progr. Un jā, katrai bumbiņai ir numurs un patiešām jebkura var būt, tikai citiem vairāk, bet te jo vairāk, jo lielāka iespēja
Ty, profitz, ez Money, ez lajf.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Tad te tiešām būs tā, ka miljonāri vāks naudu.. nav vērc.The Dream rakstīja:Kristz rakstīja:SHL neizmanto citu programmu? Man tā šķiet, ka tā būtu tuvāk loterijas variantam. Jo tur ir bumbiņas un uz bumbiņām ir cipari A šeit ir faktiski, kurš vairāk nopērk, tas arī 99,9% vinnē
Ir, ir cita progr. Un jā, katrai bumbiņai ir numurs un patiešām jebkura var būt, tikai citiem vairāk, bet te jo vairāk, jo lielāka iespēja
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2