Klaudija Šīfera bērnība.

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Klaudija Šīfera bērnība. Empty Klaudija Šīfera bērnība.

Post by Zivtiņa Trešdiena Jūnijs 03, 2015 3:10 pm

Hokeju spēlēt mani pamudināja vecākais brālis. Pirmo reizi uz ledus uzkāpu 5 gadu vecumā. Kopš tās reizes man hokejs ir iepaticies tik ļoti, ka sameklēju daudz informācijas par LSHL, un pats iesaistos tajā.
Kad pirmo reizi uzkāpu uz ledus, bija Decembris. Es slidoju, slidoju, tad paklupu, kaut kur pa vidu lidoju, un pēc tam ar dibenu izdauzīju ledū caurumu. 6. gadu vecumā apmeklēju hokeju Tukumā. 7. gadu vecumā pametu... Nākamajos gados pa ziemu tika lauztas rokas, kājas, pirksti... Bet brālis tikai mācija taktikas un paņēmienus. Pašlaik hīts ir LSHL un viss ap to. Katrs skaisti , kā pa margarīnu, ieslidinātais gols. Katrs savējo komandas biedru atbalsts... Pirmā komanda, kurā es spēlēju bija Piebalgas Lauvas. Visi komandas biedri bija tik forši, saprotoši mīļi, ka man radās zēniskas jūtas pret visiem!Pedolācis Pašlaik, Saldus meteorā, mans liktenis, nauda un dzīve ir pakļauta viņiem. Iknedēļas atgādinājums par treniņu izpildīšanu, tie čati mūsu starpā. Pagājušo gadu pa ziemu mans brālis man mācija taktikas, un dēļ viņa es ieslīdēju ālņģī. Bet viņš- tā vietā, lai man alīdzētu tikt ārā, atpakaļgaitā slidojot ietriecās kokā... Karma... Tagad sēžu, un drukāu šo rakstu tā vietā, lai skatītos dubultspēli pret Lūšiem un Plēsoņām. Kāds nu gan es esmu... Cool
Meteors skatoties spēles, interesanti ir cept vafeles, jo tad tu visu savu stresu novadi kuļot vafeļu mīklu. Tu jau vari arī kult kaut ko citu, bet tad tu pārāk aizrausies... Very Happy
Kā man patīk rakstīt. (patiesībā šis ir tikai pats sākumiņš, jo manas smadzenes nopietni kūp rakstot šo, un es labāk pašlaik kapātu CS...)
Mana bērnība bija... Bija... bija... bija... Ziniet ko? Es laikam tagad beigšu, jo mani pelmeņi piedegs, un man reāli šis topiks ir iznācis kā sviests... Very Happy
Zivtiņa
Zivtiņa
Klaudijs Šīferis #69 (C)
Klaudijs Šīferis #69 (C)

Postu skaits : 100
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Jaunpils

Atpakaļ uz augšu Go down

Klaudija Šīfera bērnība. Empty Re: Klaudija Šīfera bērnība.

Post by Kristz Trešdiena Jūnijs 03, 2015 3:24 pm

I Like    Laughing
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Trešdiena Jūnijs 03, 2015 3:25 pm

I Like
Šis labs Laughing
aumicc83
aumicc83
Reinis Aumeisters (LW) #81
Reinis Aumeisters (LW) #81

Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by bukss Otrdiena Jūnijs 09, 2015 10:20 pm

2TP
bukss
bukss
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/

Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics