Lietotāja vārds > Spēlētāja vārds
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Jā/Nē
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: Lietotāja vārds > Spēlētāja vārds
Tu sīkā skabarga pakaļā, es bleedi neliku par adminu, to izlēma manas prombūtnes laikā. Otrkārt, kad vairogs tika pasludināts par adminu? Gluži tāpat, kā es, sīku darbiņu veikšanai bija pieeja adminu panelim, nekad nedz viņš, nedz es neesam bijuši admini. Tiklīdz viņš sāka savu vienīgo sīko "ADMINA" darbu nepildīt, tā tika noņemts ACP, jo viņam tas vairs nebija vajadzīgs, cik man zināms. Tāpat ir ar bleedi cik sapratu, es nogalē biju Saldū vispār bez PC un neta, doing my shit un Lauris ar Snikeru izlēma bleedim dot pieejas, jo viņam bija 3 brīvdienas, kuras pats piedāvāja izmantot sakārtojot nepieciešamās lietas, lai starpsezona neievilktos vēl garāka, tu vēl viņam bļeģ ute vari paldies pateikt, jo mēs 3 vēl to šobaltdien nebūtu iespējams izdarījuši.The Dream rakstīja:Whoresbane rakstīja:Es nezinu īsti, bet šķiet, ka tēmē uz mani. Kuru es esmu izmetis?The Dream rakstīja:Jup, citus metam ārā no admina posteņa un paši arī aizejam..
Nelabvēļi un pretinieki ārā - vairogs
Savējie un pareizi iekšā - bleedis
gg wp
Vai arī kļūdos un viņš vēl kaut ko darīja, ārpus ranku koriģēšanas?
Kāds man tur nelabvēlis, vai pretinieks ir vairogs? Es vispār ne sūda par viņu nezinu, kā arī mani tas pat neinteresē.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
TrussArBiss rakstīja:The Dream rakstīja:Komandas biedri kaujās.. Lmao
gg wp plesonjas
un nee, es pret! Ir forums un ir nhl..
ggwp birkav, mēs uz joku ggwp lel.
Joks esi Tu!
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Sakārtotībai arī ir savas robežas. Būs nē.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Powrish rakstīja:TrussArBiss rakstīja:The Dream rakstīja:Komandas biedri kaujās.. Lmao
gg wp plesonjas
un nee, es pret! Ir forums un ir nhl..
ggwp birkav, mēs uz joku ggwp lel.
Joks esi Tu!
Tava mamma gan nav joks, nopietna sieviete!
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Aizgāja asās diskusijas.
Padodied man kāds popkornu!
Padodied man kāds popkornu!
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Lielāku idiotu par birkavu šajā līgā neatrast. Vienmēr viss slikti, viss nepareizi, vienmēr viņam taisnība utt. Pats gan saulstariņš.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
KingKunta rakstīja:Lielāku idiotu par birkavu šajā līgā neatrast. Vienmēr viss slikti, viss nepareizi, vienmēr viņam taisnība utt. Pats gan saulstariņš.
Tagad vairs nav jēgas, jo lietotāji tāpat turpinās dēvēt lietotājus viņu ierastajos nikos, tāpēc jau Snikeru nepārstās saukt par Snikeru! Varbūt kādu pārskatamību jau dos, bet jā, nezinu vai nāks par labu... Tāpēc es par nē!
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481
Es pazīstamākos saucu vārdos Artūrs, Krišs, Lauris. Nu Vairogs un Viedais gan man paliks Vairogs un Viedais
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
a vaitad vairogu nesauc vairogs? es ta vsmz domaj.Skipper rakstīja:Es pazīstamākos saucu vārdos Artūrs, Krišs, Lauris. Nu Vairogs un Viedais gan man paliks Vairogs un Viedais
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Esmu Te pavisam nesen, bet jau redzu standarta forumu problēmas. Tie kas bieži vien vispār neko dara uzbrūk, bet tie kas dara skaidrojas, kaut nebūtu tas jādara. Pašam ir bijusi spilgta pieredze forumu darbībā. Es teiktu, ka bez šīm nevajadzīgām apsaukšanām varētu iztikt, jo varu pat daļēji derēt, ka lielākie runātāji un aprunātāji, paši negribētu nonākt tādā situācijā kā pašlaik ir nonācis Viedais!
Btw, runājot par tēmu, par īstajiem vārdiem, tas nav slikti, bet prieks, ka vismaz zem bildes uzreiz ir nhl spēlētāju vārdi un tas mazlietiņ palīdz!
Rlavins!
Btw, runājot par tēmu, par īstajiem vārdiem, tas nav slikti, bet prieks, ka vismaz zem bildes uzreiz ir nhl spēlētāju vārdi un tas mazlietiņ palīdz!
Rlavins!
Rlavins- Ingus Pētersons #2 (D)
- Postu skaits : 133
Dzīvesvieta : Vecpiebalga
KingKunta rakstīja:Lielāku idiotu par birkavu šajā līgā neatrast. Vienmēr viss slikti, viss nepareizi, vienmēr viņam taisnība utt. Pats gan saulstariņš.
es reti kad tev piekrītu
Viesis- Viesis
Kā tu uzminēji ?TrussArBiss rakstīja:a vaitad vairogu nesauc vairogs? es ta vsmz domaj.Skipper rakstīja:Es pazīstamākos saucu vārdos Artūrs, Krišs, Lauris. Nu Vairogs un Viedais gan man paliks Vairogs un Viedais
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Kaut vai arī vairāk lietotāji ir pateikuši nē, tāpat daži ir izdomājuši ka viņiem pohuj. Stulbums, nekas vairāk.
Lol da faq? Lietotāj vārdus visu laiku ir varējuši mainīt tie, kas grib? Stulbums tikko no tevis izbira, kur tad bija stulbums, kad to darija Grigorjevs, Crawford, Snickers, Krauze, Vlaters, Pakito, chubzijs, Kristz, Barsovs un gan jau vēl kāds, kuru neatcerējos?
Sharki solidarizējas, kāda tev tur daļa? Klusē un priecājies, ka tev tas nav obligāts pasākums.
Sharki solidarizējas, kāda tev tur daļa? Klusē un priecājies, ka tev tas nav obligāts pasākums.
Iepriekšējās bija kļičkas, a tagad spēlētēja vārdi. Manuprāt, tas uztaisa vēl lielāku bardaku.
Pilnīgi pie dirsas un ja kāds gribētu tad varētu sākt dēvēt tieši tā "Pilnīgi pie dirsas", ja vien kāds admins neatraidītu, jo noteikumu par to nekādu nav un arī nevajadzētu būt, protams izņemot augstākminēto + immature language.
Patiesībā, apgaismošu tevi, tev tas pilnīgi neko nemaina.
Patiesībā, apgaismošu tevi, tev tas pilnīgi neko nemaina.
Pietiek, ideja noraidīa no vairākuma, bet tas nenozīme, ka tāpat to nevar darīt.
Tēma slēgta.
Tēma slēgta.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Tavs spēlētāja vārds
» Vārds Uzvārds treniņi [Piemērs]
» Spēlētāja svars.
» Spēlētāja Ceļvedis