S9 Headeris - balsošana!!!! #DAUDZNAUDAS
Lapa 3 no 4 • Share
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Kurš ir labākais darbs?
Re: S9 Headeris - balsošana!!!! #DAUDZNAUDAS
Tu gadījumā neesi sists? 18/21 un pateikts viss, ok.MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
+2 cilvēki nenobalsoja par vēlamo darbu.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Nu iespēja ka citi balsos pa tavu ir 50 pret 50TrussArBiss rakstīja:Tu gadījumā neesi sists? 18/21 un pateikts viss, ok.MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
MKrauze11 rakstīja:Nu iespēja ka citi balsos pa tavu ir 50 pret 50TrussArBiss rakstīja:Tu gadījumā neesi sists? 18/21 un pateikts viss, ok.MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
ir 18/21, ja 2 kas nejauši par 2. nebūtu nobalsojuši, būtu 20/19, + martinslo ar ntajiem acc jau paspējis, man jau pohuj, liekat kaut 2. #RIPjaunieLietotāji
Kāds sakars ?NR2 ir smuks un vel jauns ,bet kapec vaig izsmantot to pāsu vairākas sezonas ?TrussArBiss rakstīja:MKrauze11 rakstīja:Nu iespēja ka citi balsos pa tavu ir 50 pret 50TrussArBiss rakstīja:Tu gadījumā neesi sists? 18/21 un pateikts viss, ok.MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
ir 18/21, ja 2 kas nejauši par 2. nebūtu nobalsojuši, būtu 20/19, + martinslo ar ntajiem acc jau paspējis, man jau pohuj, liekat kaut 2. #RIPjaunieLietotāji
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Dzīvesvieta : Talsi
KvalitāteMKrauze11 rakstīja:Kāds sakars ?NR2 ir smuks un vel jauns ,bet kapec vaig izsmantot to pāsu vairākas sezonas ?TrussArBiss rakstīja:MKrauze11 rakstīja:Nu iespēja ka citi balsos pa tavu ir 50 pret 50TrussArBiss rakstīja:Tu gadījumā neesi sists? 18/21 un pateikts viss, ok.MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Gena arī nav balsojis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
protams ka 3
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Paldies! Nomainīju balsi, skats uzreiz labāks!
Viesis- Viesis
KingKunta rakstīja:Es laikam pirmo reizi piekritīšu Jogurtas teiktajam.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
25/18 ver de h8ers nou?MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
27/16*TrussArBiss rakstīja:25/18 ver de h8ers nou?MKrauze11 rakstīja:šiet jau balsojuma ir pateikts viss
#kkpd, es kad reģistrējos nemaz uz hederi neskatījos Bļa jūs tiešām domājat ka ja labs hederis tad jauni pavilksies ? un ja slikts tad nemaz nenāks ? Te vietā ir teiciens "Neskati vīru pēc cepures" + tīrais mārketinga triks, smuks iepakojums a ja iekšā sūds tad arī nekas nebūs. Šeit es nesaku ka LSHL ir sūds, es to tikai kā piemēru.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Un kāpēc visu par sūdu jāpataisa, ja kaut mazu stūrīti var smuku uztaisīt?
P.S. Es sataisīju feikus un sabalsoju trešo. #yolo #banomani #iepermani
P.S. Es sataisīju feikus un sabalsoju trešo. #yolo #banomani #iepermani
Foruma izskats daudz ko izsaka. Citi nemaz nepamēğina piereğistrēties neizteksmīga foruma dēļ.Sumbrs rakstīja:#kkpd, es kad reģistrējos nemaz uz hederi neskatījos Bļa jūs tiešām domājat ka ja labs hederis tad jauni pavilksies ? un ja slikts tad nemaz nenāks ? Te vietā ir teiciens "Neskati vīru pēc cepures" + tīrais mārketinga triks, smuks iepakojums a ja iekšā sūds tad arī nekas nebūs. Šeit es nesaku ka LSHL ir sūds, es to tikai kā piemēru.
Viesis- Viesis
Nē, nē, lietotāji arī var sataisīt feikus un balsot, varu pamācīt.The Dream rakstīja:Admins... Smh
tas jau paliek par traku neapnīk?Whoresbane rakstīja:Nē, nē, lietotāji arī var sataisīt feikus un balsot, varu pamācīt.The Dream rakstīja:Admins... Smh
Jomajo, cik īsa piere jauniešiem forumu lietās.
Slinkais Čubis rakstīja:Foruma izskats daudz ko izsaka. Citi nemaz nepamēğina piereğistrēties neizteksmīga foruma dēļ.Sumbrs rakstīja:#kkpd, es kad reģistrējos nemaz uz hederi neskatījos Bļa jūs tiešām domājat ka ja labs hederis tad jauni pavilksies ? un ja slikts tad nemaz nenāks ? Te vietā ir teiciens "Neskati vīru pēc cepures" + tīrais mārketinga triks, smuks iepakojums a ja iekšā sūds tad arī nekas nebūs. Šeit es nesaku ka LSHL ir sūds, es to tikai kā piemēru.
tad viena bilde=foruma izskats ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Sumbrs rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:Foruma izskats daudz ko izsaka. Citi nemaz nepamēğina piereğistrēties neizteksmīga foruma dēļ.Sumbrs rakstīja:#kkpd, es kad reģistrējos nemaz uz hederi neskatījos Bļa jūs tiešām domājat ka ja labs hederis tad jauni pavilksies ? un ja slikts tad nemaz nenāks ? Te vietā ir teiciens "Neskati vīru pēc cepures" + tīrais mārketinga triks, smuks iepakojums a ja iekšā sūds tad arī nekas nebūs. Šeit es nesaku ka LSHL ir sūds, es to tikai kā piemēru.
Bilde+bilde+bilde+bilde+bilde+kategoriju izkārtojums+bilde+bilde=foruma izskats
Nevienam nepatiktu uzturēties nesakārtotā forumā. Hederis ir viena daļa no šī foruma "sakārtotības". Glīts hederis > neglīs hederis.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Whoresbane rakstīja:Sumbrs rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:Foruma izskats daudz ko izsaka. Citi nemaz nepamēğina piereğistrēties neizteksmīga foruma dēļ.Sumbrs rakstīja:#kkpd, es kad reģistrējos nemaz uz hederi neskatījos Bļa jūs tiešām domājat ka ja labs hederis tad jauni pavilksies ? un ja slikts tad nemaz nenāks ? Te vietā ir teiciens "Neskati vīru pēc cepures" + tīrais mārketinga triks, smuks iepakojums a ja iekšā sūds tad arī nekas nebūs. Šeit es nesaku ka LSHL ir sūds, es to tikai kā piemēru.
Bilde+bilde+bilde+bilde+bilde+kategoriju izkārtojums+bilde+bilde=foruma izskats
nu bet te jau cepās par 1 bildi + nav jau tā ka 2nd hederis 1-10 vērtējumā būtu vērtējams ar 1 a 3rd hederis ar 10
un vēlreiz saku man #kkpd par hederi, neaizstāvu te 2nd. vnk. iesaistos diskusijā.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» S8 Headeris - konkurss!!!! #DAUDZNAUDAS
» S9 Headeris - konkurss!!!! #DAUDZNAUDAS
» S11 Headeris - konkurss!!!! #DAUDZNAUDAS
» S8 Headeris - BALSOŠANA!
» S3 Headeris
» S9 Headeris - konkurss!!!! #DAUDZNAUDAS