Tamperes paziņojums
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Tamperes paziņojums
Savulaik Tamperē ir spēlējušas daudzi izcili spēlētāji, daži no tiem spēlē vēl tur, kā Kaleb Anderson, Deniss Daņilovs, Gabriel Martinez, citi ir teikuši ardievu hokejam, kā Intars Barsovs, bet jautājums, kādēļ šodien mēs esam šeit?
Līgā kādu laiku nav bijis neviens vēsturisks notikums, taču beidzot mēs atkal tādu esam sagaidījuši un ar lielu lepnumu varu paziņot, ka pirmo reizi līgas vēsturē tiks iemūžināts spēlētāja numurs, tas nozīmē, ka tajā komandā uz ledus neviens vairs ar to numuru neizies un pirmo reizi kāds iekļūs komandas Slavas Zālē un to izdarīs neviens cits kā slavenais un vēsturiskākais līgas klubs - Tamperes Wolwes.
Esmu ļoti priecīgs paziņot, ka TAMPERES WOLVES iemūžina Intara Barsova #1 un Intars Barsovs ir officiāli uzņemts Tamperes Wolves komandas slavas zālē!!!
Intars vienmēr ir bijis labs komandas biedrs Tamperes komandā jau sākot no pirmajām sezonām! Barsovs Tamperei ir palīdzējis izcīnīt divus Triju Zvaigžņu Kausus, lai gan Intars nevienu balvu tajās sezonās neieguva, es uzskatu, ka Tampere bez viņa kausu nebūtu ieguvuši. Manās acīs Barsovs ir viens no līgas nenovērtētākajamiem spēlētājiem, jo savas karjeras laikā viņš nav izcīnijis nevienu individuālo balvu. Lai gan Intars bija devies prom no komandas, viņš vienmēr bija gatavs steigties palīgā, ja Wolves bija vārtusargu problēmas, bija problēmas ar zvaigžņu slimību, taču vēl tā laika galvenais treneris vairogs bija runājis ar Intaru un viss atkal nonāca pareizajās sliedēs! Viņš bija ļoti svarīgs spēlētājs priekš Wolves gan uz ledus, gan komandas LR. Barsovs Wolves laikā vienmēr bija viens no komandas līderiem un esmu pārliecināts, ka Wolves nebūtu tā pati komanda bez Intara! Atcerēsimies Intaru un viņa 4 kausus, jo ne visiem tie ir tik daudz!
PS. Palūgšu rostera veidotājiem no Teemu Smulander noņemt #1 un nomainīt viņa krekla numuru uz #32. Paldies
Līgā kādu laiku nav bijis neviens vēsturisks notikums, taču beidzot mēs atkal tādu esam sagaidījuši un ar lielu lepnumu varu paziņot, ka pirmo reizi līgas vēsturē tiks iemūžināts spēlētāja numurs, tas nozīmē, ka tajā komandā uz ledus neviens vairs ar to numuru neizies un pirmo reizi kāds iekļūs komandas Slavas Zālē un to izdarīs neviens cits kā slavenais un vēsturiskākais līgas klubs - Tamperes Wolwes.
Esmu ļoti priecīgs paziņot, ka TAMPERES WOLVES iemūžina Intara Barsova #1 un Intars Barsovs ir officiāli uzņemts Tamperes Wolves komandas slavas zālē!!!
Intars vienmēr ir bijis labs komandas biedrs Tamperes komandā jau sākot no pirmajām sezonām! Barsovs Tamperei ir palīdzējis izcīnīt divus Triju Zvaigžņu Kausus, lai gan Intars nevienu balvu tajās sezonās neieguva, es uzskatu, ka Tampere bez viņa kausu nebūtu ieguvuši. Manās acīs Barsovs ir viens no līgas nenovērtētākajamiem spēlētājiem, jo savas karjeras laikā viņš nav izcīnijis nevienu individuālo balvu. Lai gan Intars bija devies prom no komandas, viņš vienmēr bija gatavs steigties palīgā, ja Wolves bija vārtusargu problēmas, bija problēmas ar zvaigžņu slimību, taču vēl tā laika galvenais treneris vairogs bija runājis ar Intaru un viss atkal nonāca pareizajās sliedēs! Viņš bija ļoti svarīgs spēlētājs priekš Wolves gan uz ledus, gan komandas LR. Barsovs Wolves laikā vienmēr bija viens no komandas līderiem un esmu pārliecināts, ka Wolves nebūtu tā pati komanda bez Intara! Atcerēsimies Intaru un viņa 4 kausus, jo ne visiem tie ir tik daudz!
PS. Palūgšu rostera veidotājiem no Teemu Smulander noņemt #1 un nomainīt viņa krekla numuru uz #32. Paldies
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Re: Tamperes paziņojums
Tu apvienosies ar kādu, iezveidosi jaunu crew (Mkay, tas jau ir bijis... ;( )Man vairs nav ideju...
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viņam cita laika zona.Tominsh19 rakstīja:16:50...
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Dzīvesvieta : Ineši
Tam ir jābūt media... Tas būs vismaz 400-500 paziņojums un par to vēlos saņemt naudu..
Pārvietošu atpakaļ kad būs.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Šogad?
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
KingKunta rakstīja:Būtu vnk taisijis topiku tad, kad arī kaut ko būtu uzrakstijis. pajobaks!
Vo vo!
Šitas te pajobaks, kuru pirms divām dienām vēl gribēji iegūt savā komandā caur darījumu..
gribēju tevi dabūt, lai visu sezonu nosēdinātu malā.The Dream rakstīja:KingKunta rakstīja:Būtu vnk taisijis topiku tad, kad arī kaut ko būtu uzrakstijis. pajobaks!
Vo vo!
Šitas te pajobaks, kuru pirms divām dienām vēl gribēji iegūt savā komandā caur darījumu..
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Viņš nepateica kuras dienas 16:30, nesaprotu, par ko jūs tā cepaties.
Viesis- Viesis
Chubizs says the truth.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Slinkais Čubis rakstīja:Viņš nepateica kuras dienas 16:30, nesaprotu, par ko jūs tā cepaties.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Godīgi, līdz šim ko tādu arī nebiju redzējis. Bravo!The Dream rakstīja:Hint: Līgā ne reizi kas tāds nav bijis.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Cik sezonas Intars nospēlēja Vilkos?
Bet nu jā, tie kausi liek viņa numuru iemūžināt.
Malači! Un apsveicu Intaru!
Bet nu jā, tie kausi liek viņa numuru iemūžināt.
Malači! Un apsveicu Intaru!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Ļoti labi izdomāts !
Pirms pāris sezonām gribēju vienu spēlētāju ielikt Indiāņu, bet tā arī man bij slinkums to darīt..
Pirms pāris sezonām gribēju vienu spēlētāju ielikt Indiāņu, bet tā arī man bij slinkums to darīt..
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2