Atsevišķa Trade Block istaba
Lapa 1 no 1 • Share
Atbalsti?
Atsevišķa Trade Block istaba
Iedomājos, ja mums ir skauti, tad varētu izveidot atsevišķu TB slēgto istabu, kur būtu GM, TA un skauti, tad skauti varētu arī izlūkot maiņā izliktos spēlētājus, ne tikai jaunos priekš drafta.
Tā pat tuvojošo FA tirgus pieejamo spēlētāju topikus varētu veidot tur, lai visa skautošanas info būtu aptuveni vienā vietā.
Pie šī ir jāpiedomā, lai skauta amatu padarītu nozīmīgāku, jo pašlaik to izmanto vairāk kā papildus naudas avotu kādam spēlētājam, nevis kā reālu amatu.
Tā pat tuvojošo FA tirgus pieejamo spēlētāju topikus varētu veidot tur, lai visa skautošanas info būtu aptuveni vienā vietā.
Pie šī ir jāpiedomā, lai skauta amatu padarītu nozīmīgāku, jo pašlaik to izmanto vairāk kā papildus naudas avotu kādam spēlētājam, nevis kā reālu amatu.
Viesis- Viesis
Re: Atsevišķa Trade Block istaba
Laba doma
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Ideja laba!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Ideja nav pilnīga, uz ātro uzmetu. Vairāk izveidoju topiku, lai veidotos diskusija un kāds vēl piemestu savas idejas šim.
Viesis- Viesis
Jā, tas tiešām padarītu skauta darbu nozīmīgāku.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Es jau esmu atradis pielietojumu savam skautam. ĢM vaina kārtējo reizi, ka padara amatu nevajadzīgu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Līgas pirmsākumos biju Trieciena skauts un tiešām amata bija nozīme + vismaz Trieciena rindās par to pat bija konkurence, jo arī kaut kas bija jādara..
Es runāju par skauta iespēju paplašināšanu. Visi zin, ka skauts var vērot jaunos priekš drafta, arī pats patriecu mazdrusciņ savu skautu uz draftu, bet viņam nav tāda iespēja sekot līdzi maiņā izliktajiem spēlētājiem.Viedais rakstīja:Es jau esmu atradis pielietojumu savam skautam. ĢM vaina kārtējo reizi, ka padara amatu nevajadzīgu.
Protams, varbūt tu, izmantojot savas privilēğijas, savu skautu esi ielicis GM telpā, bet citiem tādas iespējas nav. No offence. Tāds minējums tikai tāpēc, ka tu neatklāj, kā to savu skautu izmanto. Redzi, neko citu, kā rookie skautošanu viņi pašlaik izdarīt nevar, bez VIP biļetēm. Saki ka var GM vai TA pateikt viņiem par maiņā izliktajiem spēlētājiem? Ja skauts pats to darītu, tad GM būtu viens pienākums mazāk un varētu koncentrēties uz ko citu.
Te jau arī paceļas jautājums par komandas vadības sadarbību, pienākumu pildīšanu. Līga varētu veikt kontroles, piemēram, komandu GM, TA un skautiem būtu jāatrāda sezonas laikā izdarītais, jāatskaitās ar padarītajiem darbiem, skautam kāds report jāuztaisa vai kas tamlīdzīgs, un ja nav nekas darīts, tad līgai būtu jābrīdina ierēdnis. Ja pēc brīdinājuma nekas nelabojas, tad pat jāatlaiž attiecīgais skauts, TA vai pat GM bez iespējas atgriezties amatā uz noteiktu laiku. Tad nevarētu pa blatu dot kādam amata naudu un atsijātos pārāk mazaktīvie komandu vadītāji.
Kārtējais murgs no telefona, rīt varbūt izklāstīšu garāk un saprotamāk.
Viesis- Viesis
Šitā laba doma, vienīgi kas izvērtēs vai pietiekami ir darīts? Ja to dara valde, tad var sākties sarunāšana, tu atbalsti mani, bet es tevi, admini brīžiem buksē.Slinkais Čubis rakstīja:
Te jau arī paceļas jautājums par komandas vadības sadarbību, pienākumu pildīšanu. Līga varētu veikt kontroles, piemēram, komandu GM, TA un skautiem būtu jāatrāda sezonas laikā izdarītais, jāatskaitās ar padarītajiem darbiem, skautam kāds report jāuztaisa vai kas tamlīdzīgs, un ja nav nekas darīts, tad līgai būtu jābrīdina ierēdnis. Ja pēc brīdinājuma nekas nelabojas, tad pat jāatlaiž attiecīgais skauts, TA vai pat GM bez iespējas atgriezties amatā uz noteiktu laiku. Tad nevarētu pa blatu dot kādam amata naudu un atsijātos pārāk mazaktīvie komandu vadītāji.
Kārtējais murgs no telefona, rīt varbūt izklāstīšu garāk un saprotamāk.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Sāk iet runas par līgas valdes samazināšanu, ja nebūs tur GM tikai formalitātes pēc, bet aktīvi lietotāji, kam ir interese aktivitātes celšanā, tad ar sarunāšanu nebūs problēmas.
Viesis- Viesis
Dažu komandu vadībai tur noteikti nav vajadzība! Plēsoņas, piemēram!
The Dream rakstīja:Dažu komandu vadībai tur noteikti nav vajadzība! Plēsoņas, piemēram!
Ģirts tur nekad neko neraksta/nebalso!
Ja tava balss skaitās arī kā Plēsoņu, tad tas ir dīvaini. Tev ir Knights balss, Admina balss + Pleesonju?
Ja tava balss skaitās arī kā Plēsoņu, tad tas ir dīvaini. Tev ir Knights balss, Admina balss + Pleesonju?
The Number 1 rakstīja:Adminam nav nevienas balss.
Veidotāja* balss + Plēsoņu balss + Knights balss. 1/4 no visām balsīm!
Veidotājam arī nav balss. Knights komandai balss ir tikai likumos kas saistīti ar JHL. No tiem likumiem, kuri tika pieņemti šajā starpsezonā tikai 1 vienā bija man divas balsis. Pārējos vainu bija tikai Plēsoņas, vai tikai Knights. Un Plēsoņu balsi tpt es izmantoju tikai 2 gadījumos.
Pārāk maza aktivitāte, iet uz valdi, tur vismaz par to izlems. Slēgts.
Lapa 1 no 1