Trash'o'vision jeb Eirovīzija
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: Trash'o'vision jeb Eirovīzija
Maus rakstīja:Kok in, ieraksti šo SHL, dabūsi baigi foršo mācību.
labāk par Krievu pedarasiem..
Virtuāla zobu pazaudēšana guaranteed.The Dream rakstīja:Maus rakstīja:Kok in, ieraksti šo SHL, dabūsi baigi foršo mācību.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Virtuāla zobu pazaudēšana guaranteed.The Dream rakstīja:Maus rakstīja:Kok in, ieraksti šo SHL, dabūsi baigi foršo mācību.
Virtuālais slaktiņš - CHECK.
Es jebal. Cik ilgi jūs vēl cepsieties, katram ir savs viedoklis... Mācies pieņemt, nevis dirst virsū nahren...
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Birka viedoklis neatkarībā no situācijas vienmēr būs pareizais.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Pirmo reizi iekļuva finālā , jo iepriekšējās vietas un fināli bij ,kad nebij izdomāti tie pusfināli !Jogurtaa rakstīja:Aminata pagaidām 6.vietā.
Katru reizi iekļūstot finālā LV ir laba vieta
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Krievieti neizsvilpa uzstāšanās laikā ?
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Pēc uzvarētāja paziņošanas es sapratu, kāpēc virsraksta pirmais vārds precīzi atspoguļo visu šo pasākumu. Nē nu, kāpēc ne beļģi? Pēdējā uzvara viņiem bija 29 gadu atpakaļ. Es vēl vairāk teikšu - Aminatai bija daudz reižu labāka dziesma, nekā šīm zviedram (kaut kāds garlaicīgs pus-plaģiāts). Tā bija pirmā reize pēc 5 gadu pārtraukuma, kad es pilnībā apskatījos šo pasākumu...laikam nāksies vēl 5 gadus laist šo cirku.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Es domāju, ka par viņu balsoja, jo visus piesaistīja tie specefekti, jo tie bija iespaidīgi. Protams, tā ir tikai MANAS domas un jums nav jāpiekrīt, bet priekšnesums bija atstrādāts!nickname33 rakstīja:Pēc uzvarētāja paziņošanas es sapratu, kāpēc virsraksta pirmais vārds precīzi atspoguļo visu šo pasākumu. Nē nu, kāpēc ne beļģi? Pēdējā uzvara viņiem bija 29 gadu atpakaļ. Es vēl vairāk teikšu - Aminatai bija daudz reižu labāka dziesma, nekā šīm zviedram (kaut kāds garlaicīgs pus-plaģiāts). Tā bija pirmā reize pēc 5 gadu pārtraukuma, kad es pilnībā apskatījos šo pasākumu...laikam nāksies vēl 5 gadus laist šo cirku.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Vairog, tu kaut ko nejauc? Šī bij 4.reize ..... Rekur apsties!vairogs rakstīja:Pirmo reizi iekļuva finālā , jo iepriekšējās vietas un fināli bij ,kad nebij izdomāti tie pusfināli !Jogurtaa rakstīja:Aminata pagaidām 6.vietā.
Katru reizi iekļūstot finālā LV ir laba vieta
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Tev te var piekrist, bet nu bez tā neiztikt, ja vēlies uzvarēt, zviedram jau arī ļoti daudz izvilka tieši šovs...matiss.kokins rakstīja:Es domāju, ka par viņu balsoja, jo visus piesaistīja tie specefekti, jo tie bija iespaidīgi. Protams, tā ir tikai MANAS domas un jums nav jāpiekrīt, bet priekšnesums bija atstrādāts!nickname33 rakstīja:Pēc uzvarētāja paziņošanas es sapratu, kāpēc virsraksta pirmais vārds precīzi atspoguļo visu šo pasākumu. Nē nu, kāpēc ne beļģi? Pēdējā uzvara viņiem bija 29 gadu atpakaļ. Es vēl vairāk teikšu - Aminatai bija daudz reižu labāka dziesma, nekā šīm zviedram (kaut kāds garlaicīgs pus-plaģiāts). Tā bija pirmā reize pēc 5 gadu pārtraukuma, kad es pilnībā apskatījos šo pasākumu...laikam nāksies vēl 5 gadus laist šo cirku.
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Ja skatās pēc tā kā nobalsoja žūrijas, tad Zviedram bija masīvs pārsvars jau tikai no žūrijas balsojuma, bet LV bija otrajā vietā žūrijas balsojumā (krievi uzreiz aiz mums).
Un es intereses pēc uzmetu aci Lietuvas fināla balsošanas detalizētiem rezultātiem. Lietuvas žūrija nogremdēja krievieti tik tālu, ka skatītāju balsojums neko vairs nemainīja Žūrija ielike viņu 20.vietā, bet skatītāji 3. un rezultātā 11.vieta un tieši aiz punktiem. *btw Polija arī parādīja mugurkaulu*
Un es intereses pēc uzmetu aci Lietuvas fināla balsošanas detalizētiem rezultātiem. Lietuvas žūrija nogremdēja krievieti tik tālu, ka skatītāju balsojums neko vairs nemainīja Žūrija ielike viņu 20.vietā, bet skatītāji 3. un rezultātā 11.vieta un tieši aiz punktiem. *btw Polija arī parādīja mugurkaulu*
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 3 no 3