Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu - Page 3 Empty Re: Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu

Post by Soviig Sestdiena Maijs 16, 2015 4:38 pm

Viedais rakstīja:Lūdzu bez apvainojumiem, nevienam neesmu neko piedāvājis pirms atļautā laika.
un šito pat varu apstiprināt.  Dry
Soviig
Soviig
Guncha Pillers #1 (D)
Guncha Pillers #1 (D)

Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši

Atpakaļ uz augšu Go down

Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu - Page 3 Empty Re: Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu

Post by Remi Sestdiena Maijs 16, 2015 4:53 pm

Sumbrs rakstīja:
The Dream rakstīja:+

Nesen Viedais borēja chubijam, ka Kane esot aktīvs un līgums esot jāapstiprina. Uz šo darījumu tas neattiecas?

Pag pag, skaties šurp. Tu rakstīji ka viņš tev uz PM neatbild un skype neapstiprina, bet sanāk ka ar Viedo čato vienā laidā ja reiz ķip līgums sarunāts. Kungs(Viedais) dara kā vēlas.

Laikam ka tā sanāk..

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Sestdiena Maijs 16, 2015 5:08 pm

Jūs mazie pipļaki man Crawfords teica, ka ir viņa aģents un līdz ar to arī piekritu, kautgan tāpat labi zināju, ka Kane`am pašam ir jāapstiprina līgumu. \

Bļeģ dirst varētu, ja es nahuj pat ieceltu savā sastāvā jau un ieliktu pie savas komandas uzmestu mīksto Vlateram, kā budžetu menedžerim un visu nahuj pats saliktu pa plauktiņiem.

Cik var kunksēt, zaebal sīkās vafeles jau.

Kāmēr Kane pats neapstiprinās, tikmēr viņš pie mums nenonāks, jo pats ar viņu arī neesmu kontaktējies un nevienā brīdī nahuj neesmu teicis, ka esmu to darījis.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Matthew McWell Sestdiena Maijs 16, 2015 5:09 pm

Apstiprināts Curtis, bet par Kane vērsies pie Dymo.
Matthew McWell
Matthew McWell
Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
Matthew McWell (D) #31 /ĢM/

Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by bleedis Sestdiena Maijs 16, 2015 5:13 pm

Viedais rakstīja:Jūs mazie pipļaki man Crawfords teica, ka ir viņa aģents un līdz ar to arī piekritu, kautgan tāpat labi zināju, ka Kane`am pašam ir jāapstiprina līgumu. \

Bļeģ dirst varētu, ja es nahuj pat ieceltu savā sastāvā jau un ieliktu pie savas komandas uzmestu mīksto Vlateram, kā budžetu menedžerim un visu nahuj pats saliktu pa plauktiņiem.

Cik var kunksēt, zaebal sīkās vafeles jau.

Kāmēr Kane pats neapstiprinās, tikmēr viņš pie mums nenonāks, jo pats ar viņu arī neesmu kontaktējies un nevienā brīdī nahuj neesmu teicis, ka esmu to darījis.

Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu - Page 3 55232029
bleedis
bleedis
Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
Gordie Sloth #13 (LW) /TA/

Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics