Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: Fatsharks vienojas ar pēdējo aizsardzības papildinājumu
un šito pat varu apstiprināt.Viedais rakstīja:Lūdzu bez apvainojumiem, nevienam neesmu neko piedāvājis pirms atļautā laika.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Sumbrs rakstīja:The Dream rakstīja:+
Nesen Viedais borēja chubijam, ka Kane esot aktīvs un līgums esot jāapstiprina. Uz šo darījumu tas neattiecas?
Pag pag, skaties šurp. Tu rakstīji ka viņš tev uz PM neatbild un skype neapstiprina, bet sanāk ka ar Viedo čato vienā laidā ja reiz ķip līgums sarunāts. Kungs(Viedais) dara kā vēlas.
Laikam ka tā sanāk..
Jūs mazie pipļaki man Crawfords teica, ka ir viņa aģents un līdz ar to arī piekritu, kautgan tāpat labi zināju, ka Kane`am pašam ir jāapstiprina līgumu. \
Bļeģ dirst varētu, ja es nahuj pat ieceltu savā sastāvā jau un ieliktu pie savas komandas uzmestu mīksto Vlateram, kā budžetu menedžerim un visu nahuj pats saliktu pa plauktiņiem.
Cik var kunksēt, zaebal sīkās vafeles jau.
Kāmēr Kane pats neapstiprinās, tikmēr viņš pie mums nenonāks, jo pats ar viņu arī neesmu kontaktējies un nevienā brīdī nahuj neesmu teicis, ka esmu to darījis.
Bļeģ dirst varētu, ja es nahuj pat ieceltu savā sastāvā jau un ieliktu pie savas komandas uzmestu mīksto Vlateram, kā budžetu menedžerim un visu nahuj pats saliktu pa plauktiņiem.
Kāmēr Kane pats neapstiprinās, tikmēr viņš pie mums nenonāks, jo pats ar viņu arī neesmu kontaktējies un nevienā brīdī nahuj neesmu teicis, ka esmu to darījis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Apstiprināts Curtis, bet par Kane vērsies pie Dymo.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Viedais rakstīja:Jūs mazie pipļaki man Crawfords teica, ka ir viņa aģents un līdz ar to arī piekritu, kautgan tāpat labi zināju, ka Kane`am pašam ir jāapstiprina līgumu. \
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Fatsharks vienojas par pēdējo darījumu pirms pārbaudes spēlēm.
» Fatsharks vienojas ar Wildcats
» Fatsharks vienojas ar brīvo aģentu
» Fatsharks vienojas ar diviem papildinājumiem no JHL
» Fatsharks vienojas ar vēl vienu brīvo aģentu!
» Fatsharks vienojas ar Wildcats
» Fatsharks vienojas ar brīvo aģentu
» Fatsharks vienojas ar diviem papildinājumiem no JHL
» Fatsharks vienojas ar vēl vienu brīvo aģentu!
Lapa 3 no 3