UHL līga "piekabinās klāt" LSHL
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
UHL līga "piekabinās klāt" LSHL
Esmu ar mieru pārvākt visu, ko iesākām tur, uz šejieni.
Spēlētājus piespiest šeit spēlēt es nevaru, tā būs tikai un vienīgi viņu izvēle, bet pats, kamēr vēl neesmu nobanots varu kaut kā censties sadarboties ;D
Idejas, kuras varat smelties no mums:
* Visiem centriem faceoffs automātiski stāv, teiksim, uz 70, tas padarīs grūtāku ĢM centra izvēli un vērot iemetienus būs interesantāk, tā būs kā laimes spēle. Domāju, ka F'offs vispār nevajag pieteikumā, tas paliek kā defaultais lielums.
* Kaušļi. Pieteikumā cik bieži kaujies? arī nevajadzētu, bet labāk tas, pie kā atrodas rosteris pats sastāda cik bieži spēlētājs varētu kauties, skatoties uz Toughness un Aggression. Piemēram, 50 dos nekad, 60 reti, 70 dažreiz, 80+ vienmēr. Tas itkā atšķirs kaušļus no kapātājiem. Reāli, tas kurš nemāk kauties, to parasti nedara.
* Varat arī izdomāt kaut kādus fantasy trenerus, palīgus, kuri ietekmēs spēlētāja overall augšanu, treneru tirgus. Tāpat ar sponsoriem. Varu paskaidrot savu sistēmu, ja ir interese.
* Pirms sezonas varat rīkot jauno talantu nometnes.
* Playoffi live @xfire.
* Līgas bāze uz NHL06, addoni un rosteri viegli pārkonvertēt. Overalli aug lēnāk.
Es varu piedāvāt jums skaistāku logo - UHL, un kausa logo - Skrastiņa kauss. Piedāvāju 4 gatavas komandas, kurām viss gatavs - Tartu Huskies, Zurich Avalance, Jelgava Rangers, Spungenu Kombains. Varu palīdzēt simulēt, nesaku, ka katru 2., 3.spēli, bet dažas varu.
Būtu labi, ja mums atvēlētu 1 komandas vietu, bet cik saprotu, tad jau viss ir full. ;/
īsumā viss. ja rādīsies jaunas idejas, ziņošu.
Spēlētājus piespiest šeit spēlēt es nevaru, tā būs tikai un vienīgi viņu izvēle, bet pats, kamēr vēl neesmu nobanots varu kaut kā censties sadarboties ;D
Idejas, kuras varat smelties no mums:
* Visiem centriem faceoffs automātiski stāv, teiksim, uz 70, tas padarīs grūtāku ĢM centra izvēli un vērot iemetienus būs interesantāk, tā būs kā laimes spēle. Domāju, ka F'offs vispār nevajag pieteikumā, tas paliek kā defaultais lielums.
* Kaušļi. Pieteikumā cik bieži kaujies? arī nevajadzētu, bet labāk tas, pie kā atrodas rosteris pats sastāda cik bieži spēlētājs varētu kauties, skatoties uz Toughness un Aggression. Piemēram, 50 dos nekad, 60 reti, 70 dažreiz, 80+ vienmēr. Tas itkā atšķirs kaušļus no kapātājiem. Reāli, tas kurš nemāk kauties, to parasti nedara.
* Varat arī izdomāt kaut kādus fantasy trenerus, palīgus, kuri ietekmēs spēlētāja overall augšanu, treneru tirgus. Tāpat ar sponsoriem. Varu paskaidrot savu sistēmu, ja ir interese.
* Pirms sezonas varat rīkot jauno talantu nometnes.
* Playoffi live @xfire.
* Līgas bāze uz NHL06, addoni un rosteri viegli pārkonvertēt. Overalli aug lēnāk.
Es varu piedāvāt jums skaistāku logo - UHL, un kausa logo - Skrastiņa kauss. Piedāvāju 4 gatavas komandas, kurām viss gatavs - Tartu Huskies, Zurich Avalance, Jelgava Rangers, Spungenu Kombains. Varu palīdzēt simulēt, nesaku, ka katru 2., 3.spēli, bet dažas varu.
Būtu labi, ja mums atvēlētu 1 komandas vietu, bet cik saprotu, tad jau viss ir full. ;/
īsumā viss. ja rādīsies jaunas idejas, ziņošu.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Re: UHL līga "piekabinās klāt" LSHL
Beidzot esi nācis pie prāta,no manis plus ceru priekulis acepts šo ideju,būs lv pamatīga spēcīga līga!Ar visiem adoniem un modiem! 6 komandas plus būs visi aktivitāte lielāka
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Domāju , ka ideja visā visumā ir laba , bet tikai neatbalstu :
Ideju par FO !
Un tas , ka līga būtu bāzēta un Nhl 06
Visā visumā ir ok;)
Ideju par FO !
Visā visumā ir ok;)
Nu nezinu, iemetienu ziņā C būtu vienlīdzīgi, bet pārējā spēlē atšķirtos.Snickers99 rakstīja:Domāju , ka ideja visā visumā ir laba , bet tikai neatbalstu :
Ideju par FO !
Visā visumā ir ok;)
Par 06, nezkāpēc, bet gameplays iet ļoti pie sirds. Vārtsargi vnk reāli, aizsargi arī daudzmaz.
- reālajā hokejā visi iemetēji ar nav vienlīdzīgi - kādam tas labāk padodas - citam nevisai !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Lūk šāda tava pieeja man patīk, nevis, kas mums būtu jālabo, bet ko vari piedāvāt, šo atbalstu
Par faceoffs piekrītu, patīk tā ideja, man nesen bija, kas līdzīgs padomā, tāpēc domāju, ka ideja ir laba, varbūt jāuzlabo tajā kaut kas, jo tā ir, ka katrs spēlētājs ir stiprāks vai vājāk, bet pamatā ideja man patīk.
Par 06 man vel joprojām nepārāk, bet pamatā lielāko daļu idejas ir labas.
Par faceoffs piekrītu, patīk tā ideja, man nesen bija, kas līdzīgs padomā, tāpēc domāju, ka ideja ir laba, varbūt jāuzlabo tajā kaut kas, jo tā ir, ka katrs spēlētājs ir stiprāks vai vājāk, bet pamatā ideja man patīk.
Par 06 man vel joprojām nepārāk, bet pamatā lielāko daļu idejas ir labas.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Varbūt arī mēs varētu nomierināties, un sākt no jauna? Ja gribam spēlet zem vienas līgas ?
Es domāju ka visi zin kāpēc sākās skandāls ;/
Es domāju ka visi zin kāpēc sākās skandāls ;/
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
O!
Labas idejas par faceoffs tikai un vienīgi piekrītu
Uz NHL06 gan īsti negribas pāriet tīri principiāli, bet, lai Lauris apskata to spēli un tad pats spriež. Ja tur tiešām ir labāks gameplay un vārtsargi reālāki kapēc gan ne?
Labas idejas par faceoffs tikai un vienīgi piekrītu
Uz NHL06 gan īsti negribas pāriet tīri principiāli, bet, lai Lauris apskata to spēli un tad pats spriež. Ja tur tiešām ir labāks gameplay un vārtsargi reālāki kapēc gan ne?
Viesis- Viesis
Šeit noteikti jāpaliek kā ir, jo ar jūsu sistēmu varbūt tā varēja, bet šeit viss pašam ir jātrenē, un spēlētājs pats izlems vai viņš gribēs labāk ātrāku spēlētāju, precīzāku, vai labāku iemetienos.* Visiem centriem faceoffs automātiski stāv, teiksim, uz 70, tas padarīs grūtāku ĢM centra izvēli un vērot iemetienus būs interesantāk, tā būs kā laimes spēle. Domāju, ka F'offs vispār nevajag pieteikumā, tas paliek kā defaultais lielums.
Šis varētu būt labs, tikai nezinu cik liela ir iespēja ka PC pret PC vispār kausies, jo šīs sezonas laikā tā arī nebija neviena kautiņa. Varbūt arī tas bija tāpēc ka toughness nevienam nebija pietiekami liels.* Kaušļi. Pieteikumā cik bieži kaujies? arī nevajadzētu, bet labāk tas, pie kā atrodas rosteris pats sastāda cik bieži spēlētājs varētu kauties, skatoties uz Toughness un Aggression. Piemēram, 50 dos nekad, 60 reti, 70 dažreiz, 80+ vienmēr. Tas itkā atšķirs kaušļus no kapātājiem. Reāli, tas kurš nemāk kauties, to parasti nedara.
Sponsoru sistēma jau ir izdomāta, tā būs saistīta ar naudu un tiks paziņota tuvākajās dienās. Par treneriem ir arī laba ideja, paskatīsimies ko citi GM teiks.* Varat arī izdomāt kaut kādus fantasy trenerus, palīgus, kuri ietekmēs spēlētāja overall augšanu, treneru tirgus. Tāpat ar sponsoriem. Varu paskaidrot savu sistēmu, ja ir interese.
Šis būtu labs, tikai ja kā tagad mums ir tikai 10 jaunie spēlētāji vispār tad manuprāt nekas nesanāks no tā.* Pirms sezonas varat rīkot jauno talantu nometnes.
Es pirms sezonas biju mēģinājis laist spēles @xfire, bet vainu es nemācēju vai arī kkas cits nedarbojas kā vajag, ja kāds cits vbarētu laist, vai arī pamēģināt uz citas programmas laist tad varētu.* Playoffi live @xfire.
Ja godīgi 06 es nekad nēsmu spēlējis vai simulējis, tāpēc nemācēšu neko pateikt par šo spēli. Bet kad būs kāds brīvāks brīdis tad paskatīšos. BET es domāju uz S3 vai S4 pāriet uz pavisam cita veida simulatoru, protams vēl sākumā ir jānopērk, bet vienalga, tad NHL06 arī nebūs vairs vajadzīgs.* Līgas bāze uz NHL06, addoni un rosteri viegli pārkonvertēt. Overalli aug lēnāk.
Nu mums ir pavisam cits līgas nosaukums un kausa nosaukums, tāpēc šie logo īsti nederēs. Par komandām jārunā ar GM, ja kāds grib savu komandu pārveidot par kādu no tām. Simulēšanā arī varēsi palidzēt ja gribēsi, bet tas tad kad sezona ies tuvāk.Es varu piedāvāt jums skaistāku logo - UHL, un kausa logo - Skrastiņa kauss. Piedāvāju 4 gatavas komandas, kurām viss gatavs - Tartu Huskies, Zurich Avalance, Jelgava Rangers, Spungenu Kombains. Varu palīdzēt simulēt, nesaku, ka katru 2., 3.spēli, bet dažas varu.
Jā, tagad viss ir pilns, bet ja spēlētāji aktīvi pieteiksies un nākamo sezonu būs vēl komandas un tad jums būs iespēja dabūt savu komandu.Būtu labi, ja mums atvēlētu 1 komandas vietu, bet cik saprotu, tad jau viss ir full. ;/
Varu palīdzēt strīmot spēles @twitch vai @xfire
(pat ne tikai playoffs)
(pat ne tikai playoffs)
Viesis- Viesis
NHL 06 PC kaujas pret PC, piemēram, ja kauslis iebortē kausli. Gadās, ka vārtsargi sakaujas.
Liekas, ka faceoff skills parasti visiem centriem ir vienlīdzīgs, bet ātrums un spēks, ķeksējot ripu, ir savādāks.
Kamēr starpsezonu pārtraukums, domāju, ka var paspēt ieviest dažas jaunās idejas.
Par faceoff, runājot, to jāatskaita vispār no atribūtiem. ;DD Būs labs ātrums, piespēle centrs uzvarēs tos iemetienus.
Liekas, ka faceoff skills parasti visiem centriem ir vienlīdzīgs, bet ātrums un spēks, ķeksējot ripu, ir savādāks.
Kamēr starpsezonu pārtraukums, domāju, ka var paspēt ieviest dažas jaunās idejas.
Par faceoff, runājot, to jāatskaita vispār no atribūtiem. ;DD Būs labs ātrums, piespēle centrs uzvarēs tos iemetienus.
ātrums, piespēle ietekmē iemetienu?Sparrow. rakstīja:NHL 06 PC kaujas pret PC, piemēram, ja kauslis iebortē kausli. Gadās, ka vārtsargi sakaujas.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Man liekas, ka jā, jo NHL tie stati savā starpā saistās. Tipiski EA, arī FIFĀ kādam var penalties būt 90, bet viņš ne sūda neiesitīs, ja citi skilli sūdīgiSkipper rakstīja:ātrums, piespēle ietekmē iemetienu?Sparrow. rakstīja:NHL 06 PC kaujas pret PC, piemēram, ja kauslis iebortē kausli. Gadās, ka vārtsargi sakaujas.
Viesis- Viesis
ātrums varētu būt ,par piespēli šaubos !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Kā paliek ar NHL06?
Kas tev to teica?KRisTiNs rakstīja:Laikam uz NHL 06 neiesSparrow. rakstīja:Kā paliek ar NHL06?
Tad kāda jēga tagad kaut kādas formas, ledus un arēnas taisīt?KRisTiNs rakstīja:Nu tā var saprast, jo S3 vai S4 ies uz citu simulatoru
Nu tagad vēl vajag, bet pēc tam nēSparrow. rakstīja:Tad kāda jēga tagad kaut kādas formas, ledus un arēnas taisīt?KRisTiNs rakstīja:Nu tā var saprast, jo S3 vai S4 ies uz citu simulatoru
Prasi Laurim
wtf uz kāda, tad ies cita simulatoru ??KRisTiNs rakstīja:Nu tagad vēl vajag, bet pēc tam nēSparrow. rakstīja:Tad kāda jēga tagad kaut kādas formas, ledus un arēnas taisīt?KRisTiNs rakstīja:Nu tā var saprast, jo S3 vai S4 ies uz citu simulatoru
Prasi Laurim
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Uz tādu pašu kāds ir SHLIncixs rakstīja:wtf uz kāda, tad ies cita simulatoru ??KRisTiNs rakstīja:Nu tagad vēl vajag, bet pēc tam nēSparrow. rakstīja:Tad kāda jēga tagad kaut kādas formas, ledus un arēnas taisīt?KRisTiNs rakstīja:Nu tā var saprast, jo S3 vai S4 ies uz citu simulatoru
Prasi Laurim
Nu tā es čatā sapratu
Bet viņš maksā vairāk par 20 LS
Nu par to simulatoru jau vēl nekas nav 100% teikts, jo kā Kristins teica viņš arī maksā, un līdz ar to ir arī labs, bet sākumā ir jānopērk.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL NBA fantasy līga
» LSHL Fantsay Hokeja Līga
» Next generation taktiku fails ir klāt!!
» Jauninājums līgā
» Jauninājums Līgā
» LSHL Fantsay Hokeja Līga
» Next generation taktiku fails ir klāt!!
» Jauninājums līgā
» Jauninājums Līgā
Lapa 1 no 2