LSHL leģionāru vārtsargi...kurš tiks izlasē?
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: LSHL Pasaules Čempionāts Hokejā :: LSHL PČ Media
Lapa 1 no 1 • Share
LSHL leģionāru vārtsargi...kurš tiks izlasē?
Visiem labdien, es atkal pamodos un izlēmu uzbliezt vēl kādu rakstu.
LSHL Leģionāru izlases galvenais treneris vairogs vēl nenosauca sastāvu. Priekš intrigas tas ir labi. Īpaši vārtsargu sekcijā. Manuprāt, kādi 5-6 vārtsargi var stabili pretendēt uz izlasi, bet tikai 3 no viņiem tiks uz LSHL Pasaules Čempionātu. Un tagad es nosaukšu gandrīz visus LSHL vārtsargus, kuriem ir iespēja tikt izlasē. Ceru, ka kaut tur pazibēs Nick Name vārds.
John MacTavish -
7. sezonas PO viennozīmīgi bija labākais moments viņa karjerā. Viņa stabila spēle bija viens no iemesliem, kāpēc visa Bauska līksmoja pēc 4. finālspēles pret Wolves. Un tas neskatoties uz to, ka Džons visu 7. sezonas regulāro čempionātu nogulēja - 90,4% nav nekas īpašs pat priekš viduvēja vārtsarga. Pēc S7 PO mēs gaidījām no viņa ko labu. Un jā, viņš bija labs. Ne izcils, bet labs. Bet PO spēlēs viņš neglāba Lūšus un es domāju, ka viņš vairs neatgriezīsies pie S7 PO līmeņa. Vai viņš tiks izlasē? Es ļoti šaubos. Pat ja viens cits vārtsargs atteiksies no dalības PČ, tas neglābs Džonu.
Pablo Chiko - pagaidām :Ergli2:
Pat laba Pablo spēle 7. sezona neizvilka Ērgļus uz PO. Šajā sezonā viņam klājās švakāk - sliktākais GAA visā līgā (5.21) un izskatās, ka viņa labākie gadi ir pagātnē. Un jā, viņš beigs karjeru pēc S8 PO. Viņš netiks izlasē, infa 100%.
Antti Anrikainen - pagaidām :Indiani2:
Var bez visādām ''bet'' pateikt, ka viņa pirmā LSHL sezona ir izdevusies. Viņš izvilka Plēsoņas uz Rietumu konferences 1. vietu; viņš ir labākais regulāras sezonas vārtsargs un es domāju, ka Indiāņi/Meteori vairs neradīs tik sliktus rezultātus kā viņiem tas ''izdevās'' 8. sezonā - ar Antti jebkuras komandas spēlētāji jutīsies mierīgāk. Viņš tiks izlasē un cīnīsies par 1. GK statusu.
James Gerisson -
Plēsoņas tagad cīnās par Trīs Zvaigžņu kausu, bet diemžēl tas nav viņa nopelns. Gandrīz visu sezonu James mīcījas uz vietas (t.i. pēdēja vieta) ar Indiāņiem. Rezultātā viņš ir sliktākais vārtsargs visā līgā pēc procentiem - 88,99%. Pēdējās regulāras sezonas spēlēs viņš ir nonācis Liepājā pateicoties maiņai, bet tas nemainīja viņa garīgo - viņš turpināja rādīt diezgan viduvēju spēli. Varētu likties, ka PČ viņš vēros no sava TV, bet viņam vēl ir cerības uz izlasi pateicoties vienam citam čalim.
Nick Name -
Jā, šitais arī būs pieminēts šajā rakstā. Viņa debijas sezona ir bijusi vidvēja - slikts sākums, labas beigas, laba spēle pret Wolves un nostaļģija par S3 Wizards sērijā pret Plēsoņām. Īsāk sakot, viduvēji. Ja nu viņš tiks izlasē, tad tikai, ka 3. GK. Un te arī slēpjās MacTavish vai Gerisson cerības - Name vienkārši var atteikties no šīs izdevības. Nesen viņš ir teicis, ka viņš nevēlētos sēdēt soliņā gandrīz visu PČ, un pat ja Leģionāri uzvarēs, tad Niks nesajutīs nekādu gandarījumu. ''Es vēlos paņemt kausu ar savām rokām un kājām, nevis sēžot soliņā'' - šos vārdus Niks ir teicis vēl pirms S8 LSHL drafta, un laikam šie vārdi ir aktuāli arī tagad.
Intars Barsovs - :Wolves2:
7. sezonā, neskatoties uz Wolves labu aizsardzību, Intars nebija glābējs. Bet S8 viņš laikam atcerējās, ka viņam drīzumā ir jābeidz karjeru. Tas atspoguļojās viņa spēlē - ilgu laiku viņš cīnījās ar Anrikainen par labāko regulāras sezonas vārtsargu. Un neskatoties uz to, ka viņš palika otrais, viņa spēle iepriecināja Wolves līdzjutējus. Diemžēl PO pret Wild Cats viņš salūza, īpaši to varēja redzēt divas pēdējās spēlēs. Vairogam nāksies palauzt galvu pirms izlemt, kuru vārtsargu viņš liks uz pasaules čempionāta PO spēlēm. Bet tā - viņš tiks izlasē.
Labi, man pietiks... tas arī viss uz šodien. Kopā ar jums bija '' for lyf'' spēlētājs, visiem veiksmi!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Re: LSHL leģionāru vārtsargi...kurš tiks izlasē?
Ja neesmu neko palaidis garām, Barsovs nav latvietis?
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Viņš skaitās, ka soms.
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
UN? Tāpēc viņš ir pie leģionāriemLSHL kristians rakstīja:un nick name ir australietis
Kur teikts ka Chiko beigs karjeru?
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Aizmirsu par tavu līgumu līdz S9.
Viss ir labi , izņemot par GM , Viedais boss , es tikai TA !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
nickname33 rakstīja:Aizmirsu par tavu līgumu līdz S9.
Izlabo tad
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Barsowam pēdēja iespēja ko pacelt,Inča ir vis vispieredzējušāks no visiem 6 kandidātiem...
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Man būs gods cīnīties ar cienījamo Barsovu par pirmā vārtsarga vietu.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Similar topics
» LSHL Leģionāru izlases ĢM balsojums
» Čubija dziesmu izlase [WARNING]
» Kurš labāks?
» Kurš būtu piemērots ???
» Kurš grib būt čempions?
» Čubija dziesmu izlase [WARNING]
» Kurš labāks?
» Kurš būtu piemērots ???
» Kurš grib būt čempions?
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: LSHL Pasaules Čempionāts Hokejā :: LSHL PČ Media
Lapa 1 no 1