LSHL :: S8 :: PO::GM4 Fatsharks @ Trieciens
Lapa 1 no 1 • Share
LSHL :: S8 :: PO::GM4 Fatsharks @ Trieciens
Statistika
Watch live video from Ucers on Twitch
- Rezultāts:
- Fatsharks 9:6 Trieciens; Fatsharks wins series 4:0
Watch live video from Ucers on Twitch
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Re: LSHL :: S8 :: PO::GM4 Fatsharks @ Trieciens
Sākās GM4 FATSHARKS @ TRIECIENS WWW.TWITCH.TV/UCERS
No comment..
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Prieks, tagad gatavojamies atriebībai Liepājai par RS kausu.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Varējāt atļaut Lūšiem tikt uz 2. kārtu, mums lielāka pieredze šos samīcīt. :/
Viesis- Viesis
Trieciens tika satriekts lupatās!
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Protams, 9 vārti bet man neviens punkts , bet ko gan var gribēt ja man ir mazākais spēles laiks no visiem komandas aizsargiem, kuri šajā spēlē izgāja laukumā, jūtams komandas trenera neuzticība !
Žēl ka Trieciens neuzvarēja kaut goda spēli, bija pelnījuši!
Žēl ka Trieciens neuzvarēja kaut goda spēli, bija pelnījuši!
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Auč.. Šis ir sāpīgs zaudējums..
Bet atcerēsimies, ka 3 spēles beidzās ar 1 vārtu pārsvaru, no kurām 2 pat iegāja OT! Sērijā var izskatīties, ka mums pārbrauca pāri, bet mēs visi zinam, ka Trieciens tomēr cīnījās un dažas reizes vnk neiekrita tā viena ripa..
Bet gadās! Mums veidojas ļoti spēcīga komanda! Un esmu patiesi priecīgs un lepns par visiem mūsu spēlētājiem. Daudzi laikam gaidīja, ka ar Siliņa aiziešanu mēs sabruksim pa visam, bet še tev! Šajā sezonā atapāmies, bet nākamajā jau dominēsim!
Apsveicu zivtiņās un veiksmi tālāk. Ja Jūs mūs uzvarējāt, tad nekas cits kā čempioni Jūs vairs nedrīkstat būt!
Bet atcerēsimies, ka 3 spēles beidzās ar 1 vārtu pārsvaru, no kurām 2 pat iegāja OT! Sērijā var izskatīties, ka mums pārbrauca pāri, bet mēs visi zinam, ka Trieciens tomēr cīnījās un dažas reizes vnk neiekrita tā viena ripa..
Bet gadās! Mums veidojas ļoti spēcīga komanda! Un esmu patiesi priecīgs un lepns par visiem mūsu spēlētājiem. Daudzi laikam gaidīja, ka ar Siliņa aiziešanu mēs sabruksim pa visam, bet še tev! Šajā sezonā atapāmies, bet nākamajā jau dominēsim!
Apsveicu zivtiņās un veiksmi tālāk. Ja Jūs mūs uzvarējāt, tad nekas cits kā čempioni Jūs vairs nedrīkstat būt!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Slinkais Čubis rakstīja:Varējāt atļaut Lūšiem tikt uz 2. kārtu, mums lielāka pieredze šos samīcīt. :/
Protams jauki, ka kāds ir tik pārliecināts par savām spējām, tomēr vērā ņemams ir fakts, ka tas ko jūs "samīcījāt" bija pavisam kas cits, pavisam cita komanda.
Pāris neaktīvie +3-4 base spēlētāji palikuši no tiem laikiem. Varam noorganizēt to, kas būtu noticis ja Jūs būtu tikuši tālāk, ja vien ir kāds, kas to vēlas simulēt, dodu tos pašus 4-0.
Viedais rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:Varējāt atļaut Lūšiem tikt uz 2. kārtu, mums lielāka pieredze šos samīcīt. :/
Protams jauki, ka kāds ir tik pārliecināts par savām spējām, tomēr vērā ņemams ir fakts, ka tas ko jūs "samīcījāt" bija pavisam kas cits, pavisam cita komanda.
Pāris neaktīvie +3-4 base spēlētāji palikuši no tiem laikiem. Varam noorganizēt to, kas būtu noticis ja Jūs būtu tikuši tālāk, ja vien ir kāds, kas to vēlas simulēt, dodu tos pašus 4-0.
Neuzstadi latinju, kuru nevari parkapt!
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
DAvai Fight 4 speles ! kura komanda stipraka, jus varetu uztaisiit par to visu rakstu u.t.t apkopot visus komandas speletajus, speciali taisiit taktikas prieks sim 4 spelem un ta talak
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Labi, 4-0 varbūt arī nē, bet esmu par 110% pārliecināts par mūsu uzvaru sērijā kopumā un nav korekti salīdzināt pagajušās sezonas Talsu Lokomotīvi un Ventspils Fatsharks, kura ir pavisam cita komanda, jau Beņķim whatsapp paskaidroju kāpēc.
Ja vien ir simotāji, any place, any time.
Ja vien ir simotāji, any place, any time.
Diezgan nepatīkami redzēt šādu attieksmi no Ventspils puses. Būtu vismaz pateikušies par sēriju Triecienam, a jūs jau rakstat savu vārdu uz TZK.
Bijāt mana favorītkomanda, tagad domas strauji mainijās.
Bijāt mana favorītkomanda, tagad domas strauji mainijās.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ui nē, visu cieņu Triecienam, turējās spēcīgāk nekā gaidījām. Lūšu pagātnes mazie "sasniegumiņi" nedaudz kaitina, ar kuriem nebeidz plātīties. Kā jau augstāk minēju jo gluži vienkārši tā vairs galīgi nav tā pati komanda, 8 jauni spēlētāji pamat sastāvā, kas nebija pagajušo sezonu, + uz PO vēl divi īrēti, laba līmeņa spēlētāji.
Viņiem ir klāt nācis Kastiņš.
1 vs 10, Viņi varbūt arī ir tie paši, bet mēs noteikti neesam.
Trieciena pārstāvim privāti pateicos par sēriju.
Viņiem ir klāt nācis Kastiņš.
1 vs 10, Viņi varbūt arī ir tie paši, bet mēs noteikti neesam.
Trieciena pārstāvim privāti pateicos par sēriju.
Viņi lielās tikai tāpēc, ka sasniedza to, ko jūsu franšīze vēl nav sasniegusi. Tieciet pie TZK, un tad varēsiet mērīties ar pimpīšiem.
Es atkārtoju, lai lielās, tas tiešām ir augstākais sasniegums LSHL komandai un tās ĢM, malači par to!
Man nepatīk tas, ka manis vadītā komanda tiek pielīdzināta, saukta par to pašu veco. Kura bija pavisam kas cits. Šī franšīze ko vadu es vēl ne reizi nav piekāpusies ne vienam, jo šī ir pirmā iespēja.
Man nepatīk tas, ka manis vadītā komanda tiek pielīdzināta, saukta par to pašu veco. Kura bija pavisam kas cits. Šī franšīze ko vadu es vēl ne reizi nav piekāpusies ne vienam, jo šī ir pirmā iespēja.
Pierādiet sevi finālā, tad vairāk nesalīdzinās.
Heh, jā, oficiāli šis tev ir pirmais piegājiens, bet liela daļa labi zin, kurš pēdējās divas sezonas patiešām vadīja Loko.
Visi cieņu Triecienam, bet man ir savi iemesli uzskatīt, ka Lūši būtu daudz cietāks rieksts resnajiem, ja vien es nebūtu pieļāvis liktenīgu kļūdu, kas gan nav kļūda kā GM. Paskatieties paši, cik Berķim bija punktu pirmajā kārtā. :/ Iespējams, mana pēdējā muļķīgā treniņa dēļ nestrādāja Berķa - Grigorjeva saikne, kas ir viens no labākajiem, ja ne labākais duets LSHL, ko pierāda iepriekšējais PO un šīs sezonas statistika.
Divas sezonas turējos, atļaujiet man arī shittalkot kā jūs. Tad kad es to nedaru, man pārmet, ka esmu slikts GM, jo neticu komandai, bet kad es pārliecināti runāju par savu komandu, tad arī kādam kaut kas nepatīk.
Visi cieņu Triecienam, bet man ir savi iemesli uzskatīt, ka Lūši būtu daudz cietāks rieksts resnajiem, ja vien es nebūtu pieļāvis liktenīgu kļūdu, kas gan nav kļūda kā GM. Paskatieties paši, cik Berķim bija punktu pirmajā kārtā. :/ Iespējams, mana pēdējā muļķīgā treniņa dēļ nestrādāja Berķa - Grigorjeva saikne, kas ir viens no labākajiem, ja ne labākais duets LSHL, ko pierāda iepriekšējais PO un šīs sezonas statistika.
Divas sezonas turējos, atļaujiet man arī shittalkot kā jūs. Tad kad es to nedaru, man pārmet, ka esmu slikts GM, jo neticu komandai, bet kad es pārliecināti runāju par savu komandu, tad arī kādam kaut kas nepatīk.
Viesis- Viesis
Tu saki, ka esi slikts ĢM, Beņķi? Ha, please, lai kļūtu par #SliktsĢM ir jāmācās manā skolā. "
Similar topics
» LSHL :: S8 :: PO::GM2 Trieciens @ Fatsharks
» LSHL :: S8 :: PO::GM3 Fatsharks @ Trieciens
» LSHL :: S10 ::GM5 Trieciens @ Fatsharks
» LSHL :: S8 :: GM80 Trieciens @ Fatsharks
» LSHL :: S9 :: GM81 Trieciens @ Fatsharks
» LSHL :: S8 :: PO::GM3 Fatsharks @ Trieciens
» LSHL :: S10 ::GM5 Trieciens @ Fatsharks