Snaiperis Frank Hellmandio BEIDZ KARJERU
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Snaiperis Frank Hellmandio BEIDZ KARJERU
The Dream rakstīja:Seriijs19 rakstīja:Ar jums diviem(Kazanio, The Dream) runāt, ir tieši tas pats, kā ar sienu. Pat pēc visa tā, kas jums ir pateikts, neko nejēdzat. Divi, sīkie, bezobainie retardi, kuri regulāri bojā LSHL reputāciju ar saviem sīkiem, pokemoniskiem izgājieniem.
Es vismaz forumus nenesu nost lmao
Tev uzmanības trūkst? Cilvēks beidz karjeru, bet tu kkādu huiņu saki. Ej labāk saviem sigiem vēl Instagram efektiņus uzlikt.
:DD Nopietni, norēcos. ;dd
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Nē, rēcīgākais esmu es.Kanzanio rakstīja:
Rēcīgākais ir tas, ka viņs nesaprot ka huiņu raksta, bet turpina dirst
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
VARBŪT PIETIKS ? Tā bilde tiešām bija nevietā.Seriijs19 rakstīja:The Dream rakstīja:Seriijs19 rakstīja:Ar jums diviem(Kazanio, The Dream) runāt, ir tieši tas pats, kā ar sienu. Pat pēc visa tā, kas jums ir pateikts, neko nejēdzat. Divi, sīkie, bezobainie retardi, kuri regulāri bojā LSHL reputāciju ar saviem sīkiem, pokemoniskiem izgājieniem.
Tev uzmanības trūkst? Cilvēks beidz karjeru, bet tu kkādu huiņu saki. Ej labāk saviem sigiem vēl Instagram efektiņus uzlikt.
Tici, man vienalga ;dKristz rakstīja:VARBŪT PIETIKS ? Tā bilde tiešām bija nevietā.Seriijs19 rakstīja:The Dream rakstīja:Seriijs19 rakstīja:Ar jums diviem(Kazanio, The Dream) runāt, ir tieši tas pats, kā ar sienu. Pat pēc visa tā, kas jums ir pateikts, neko nejēdzat. Divi, sīkie, bezobainie retardi, kuri regulāri bojā LSHL reputāciju ar saviem sīkiem, pokemoniskiem izgājieniem.
Neviens jūs te īpašu intelektu neizrādāt. Būtu kādam no jums intelekts, paturētu savu muti ciet.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
fuck this shit - Air Tomash in the houseMaus rakstīja:Neviens jūs te īpašu intelektu neizrādāt. Būtu kādam no jums intelekts, paturētu savu muti ciet.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
SoviiG rakstīja:fuck this shit - Air Tomash in the houseMaus rakstīja:Neviens jūs te īpašu intelektu neizrādāt. Būtu kādam no jums intelekts, paturētu savu muti ciet.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Neviens jūs te īpašu intelektu neizrādāt. Būtu kādam no jums intelekts, paturētu savu muti ciet.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Kanzanio rakstīja:Viens no JHL līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem beidz karjeru. Esmu izveidojis vairākus labus neaktīvos spēlētajus kā Valmieras Ērgļu pirmo vārtu sargu Pablo Chiko, vai arī Valmieras uzrucēju (leģendāro) LSHL 1.picku Mike Sundin, diemžēl dēļ jaunajiem jauninājumiem bankā, ka nevar trenēties kamēr nav atdots parāds, sapratu, ka ar šo spēlētāju tālāk neredzu nākotni. Tādēļ līgai uzdāvinu vēlvienu labu neaktīvo spēlētāju Frank Hellmandio, cerams, ka arī viņš tiks LSHL līgā un rādīs piemēru citiem. Vēlējos paziņot tagad jau laicīgi, jo nevēlējos kādu komandu izčakarēt ar to ka būtu mani nodraftējuši augstā pickā un vēlāk uzzinājuši ka būšū neaktīvs.
Bet tagad iepazīstaties
ŠIS BŪS VĒL KAS NEBIJISturpinājums jau pavisam drīz...
Bankas konts ir saistīts ar lietotāju nevis spēlētāju, tad laikam ka jauns spēlētājs neglābs situāciju tikai vēl vairāk to sarežģīs. Laikam. Pasakiet ja es maldos
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Dzīvesvieta : Latvija
Vispār, jā. Es arī par šo iedomājos.The_Mazais. rakstīja:Kanzanio rakstīja:Viens no JHL līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem beidz karjeru. Esmu izveidojis vairākus labus neaktīvos spēlētajus kā Valmieras Ērgļu pirmo vārtu sargu Pablo Chiko, vai arī Valmieras uzrucēju (leģendāro) LSHL 1.picku Mike Sundin, diemžēl dēļ jaunajiem jauninājumiem bankā, ka nevar trenēties kamēr nav atdots parāds, sapratu, ka ar šo spēlētāju tālāk neredzu nākotni. Tādēļ līgai uzdāvinu vēlvienu labu neaktīvo spēlētāju Frank Hellmandio, cerams, ka arī viņš tiks LSHL līgā un rādīs piemēru citiem. Vēlējos paziņot tagad jau laicīgi, jo nevēlējos kādu komandu izčakarēt ar to ka būtu mani nodraftējuši augstā pickā un vēlāk uzzinājuši ka būšū neaktīvs.
Bet tagad iepazīstaties
Bankas konts ir saistīts ar lietotāju nevis spēlētāju, tad laikam ka jauns spēlētājs neglābs situāciju tikai vēl vairāk to sarežģīs. Laikam. Pasakiet ja es maldos
Viesis- Viesis
The_Mazais. rakstīja:Kanzanio rakstīja:Viens no JHL līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem beidz karjeru. Esmu izveidojis vairākus labus neaktīvos spēlētajus kā Valmieras Ērgļu pirmo vārtu sargu Pablo Chiko, vai arī Valmieras uzrucēju (leģendāro) LSHL 1.picku Mike Sundin, diemžēl dēļ jaunajiem jauninājumiem bankā, ka nevar trenēties kamēr nav atdots parāds, sapratu, ka ar šo spēlētāju tālāk neredzu nākotni. Tādēļ līgai uzdāvinu vēlvienu labu neaktīvo spēlētāju Frank Hellmandio, cerams, ka arī viņš tiks LSHL līgā un rādīs piemēru citiem. Vēlējos paziņot tagad jau laicīgi, jo nevēlējos kādu komandu izčakarēt ar to ka būtu mani nodraftējuši augstā pickā un vēlāk uzzinājuši ka būšū neaktīvs.
Bet tagad iepazīstaties
nu tad uztaisīšu jaunu kontu, nav jau grūti
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Neko jaunu tu netaisīsi.
Viedais rakstīja:Neko jaunu tu netaisīsi.
Tas ir aizliegts?
Jā, neviens lietotājs, izņemot Sundinu, nav izveidojis jaunu kontu nesaņemot banuThe Dream rakstīja:Viedais rakstīja:Neko jaunu tu netaisīsi.
Tas ir aizliegts?
Viņš mums ir īpašs gadījums starpcitu šeit. Cilvēks kurš centās forumotion'am prasīt lai LSHL vispār tiktu dzēsts 3 reizes sūtot vēstules in anjglišh.
Strādās un atpelnīs. Media tak kādreiz kā traks blieza, tad lai atsāk un līdz nākošajai sezonai būs ārā no mīnusiem. Protams tādus media, kur neviens netiek aizskarts.
Strādās un atpelnīs. Media tak kādreiz kā traks blieza, tad lai atsāk un līdz nākošajai sezonai būs ārā no mīnusiem. Protams tādus media, kur neviens netiek aizskarts.
birkam jauns akkounts tak šis ir.The Number 1 rakstīja:Jā, neviens lietotājs, izņemot Sundinu, nav izveidojis jaunu kontu nesaņemot banuThe Dream rakstīja:Viedais rakstīja:Neko jaunu tu netaisīsi.
Tas ir aizliegts?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Un tikai tagad kārtējo reizi tika pierādīts, ka Sundīīns ir retardz ;dddd ebaķ, es gar zemi ;ddd
EDIT: Atkārtošos, Ar tevi, sundīn, runāt, ir tieši tas pats, kā ar sienu. Pat pēc visa tā, kas tev ir pateikts, neko nejēdz. Sīkais, bezobainais retards, kurš regulāri bojā LSHL reputāciju ar saviem sīkiem, pokemoniskiem izgājieniem.
EDIT: Atkārtošos, Ar tevi, sundīn, runāt, ir tieši tas pats, kā ar sienu. Pat pēc visa tā, kas tev ir pateikts, neko nejēdz. Sīkais, bezobainais retards, kurš regulāri bojā LSHL reputāciju ar saviem sīkiem, pokemoniskiem izgājieniem.
KingKunta rakstīja:birkam jauns akkounts tak šis ir.The Number 1 rakstīja:Jā, neviens lietotājs, izņemot Sundinu, nav izveidojis jaunu kontu nesaņemot banuThe Dream rakstīja:Viedais rakstīja:Neko jaunu tu netaisīsi.
Tas ir aizliegts?
Uz tā es nebiju parādos. Man bija kaut kur 50 mlj, un es izveidoju izlozi..
Seriijs19 rakstīja:Un tikai tagad kārtējo reizi tika pierādīts, ka Sundīīns ir retardz ;dddd ebaķ, es gar zemi ;ddd
aiztaisi seju mazais *teikuma nav noradita agresija bet lugums
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» RW-Ben Jakobsen beidz karjeru
» M.Kalasha beidz karjeru!!!!
» Beidz Karjeru
» Beidz karjeru