Minimālie kontrakti
Lapa 1 no 1 • Share
Minimālie kontrakti
Ar Snikeru runājām un ļāva paņemt dažus likumus no SHL un ja tautai patiks, tad iespējams izmantosim!
Tātad sākam ar minimālajiem kontraktiem!
TPE rinda - Minimālā alga
Rinda 4 (700+ TPE) - $3,000,000
Rinda 3 (500+TPE) - $2,000,000
Rinda 2 (300+ TPE) - $1,000,000
Rinda 1 (<300 TPE) - $500,000
*Ja jūs spēlējat kādā komanda 5 sezonas vai vairāk, tad jums ir iespēja izmantot mājas pilsētas "atlaidi" jeb minimālo līgumu samazināt uz pusi. Tas nav iespējams pirmajai rindai, jo minimālais kontrakts ir 500k!
Tātad piemērs!
Karels Radko. Tagad 480TP, tas nozīmē, ka manai algai obligāti jābūt vismaz 1 mlj Rīgas Trieciena sastāvā. Ja es Triecienā spēlēju jau 5 sezonas, tātad varu ņemt minimums 500k līgumu, jo ir mājas pilsētas "atlaide"
Ceru, ka sapratāt!
Ko tas dod? Tas neļauj vienai komandai savākt nenormāli daudz zvaigznes vienā komandā. Vēl tas piedod līgai reālismu, jo piemēram 700+ TPE spēlētājs jeb pieņemsim Krosbijs drīzāk spēlēs par vismaz 3 mlj nevis kā mums dažas zvaigznes spēlē pa 500k
Izsakam domas!
Tātad sākam ar minimālajiem kontraktiem!
TPE rinda - Minimālā alga
Rinda 4 (700+ TPE) - $3,000,000
Rinda 3 (500+TPE) - $2,000,000
Rinda 2 (300+ TPE) - $1,000,000
Rinda 1 (<300 TPE) - $500,000
*Ja jūs spēlējat kādā komanda 5 sezonas vai vairāk, tad jums ir iespēja izmantot mājas pilsētas "atlaidi" jeb minimālo līgumu samazināt uz pusi. Tas nav iespējams pirmajai rindai, jo minimālais kontrakts ir 500k!
Tātad piemērs!
Karels Radko. Tagad 480TP, tas nozīmē, ka manai algai obligāti jābūt vismaz 1 mlj Rīgas Trieciena sastāvā. Ja es Triecienā spēlēju jau 5 sezonas, tātad varu ņemt minimums 500k līgumu, jo ir mājas pilsētas "atlaide"
Ceru, ka sapratāt!
Ko tas dod? Tas neļauj vienai komandai savākt nenormāli daudz zvaigznes vienā komandā. Vēl tas piedod līgai reālismu, jo piemēram 700+ TPE spēlētājs jeb pieņemsim Krosbijs drīzāk spēlēs par vismaz 3 mlj nevis kā mums dažas zvaigznes spēlē pa 500k
Izsakam domas!
Re: Minimālie kontrakti
Man patīk, jo reālāk, jo interesantāk.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Malacis, Robert! Tu sāc izdomāt LIELISKAS idejas, kuras tiešām ir ļoti vērtīgas un padarīs šo līgu par labāku!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Izdomāt? Viņš pats jau pirmajā teikumā pateica ka ir paņēmis likumus un SHLmatiss.kokins rakstīja:Malacis, Robert! Tu sāc izdomāt LIELISKAS idejas, kuras tiešām ir ļoti vērtīgas un padarīs šo līgu par labāku!
Jā, neprecīzi noformolēju un jā... hrč, malacis, ka spēj ļoti labas idejas nošpikot no ilggadīgiem projektiem.The Number 1 rakstīja:Izdomāt? Viņš pats jau pirmajā teikumā pateica ka ir paņēmis likumus un SHLmatiss.kokins rakstīja:Malacis, Robert! Tu sāc izdomāt LIELISKAS idejas, kuras tiešām ir ļoti vērtīgas un padarīs šo līgu par labāku!
Man gan nepatīk šī doma !
Tad jau melnā kase jāver vaļā !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Bet, kā jau Roberts minēja, šis padara šo realistiskāk, ka labākiem spēlētājiem arī IR augstākas algas...vairogs rakstīja:Man gan nepatīk šī doma !
Te jau daudz debitanti pirmajā vai otrajā sezonā sevi par labākajiem uzskata ... un pamēģini viņam iestāstīt ,ka viņam vēl daudz jātrenējas !matiss.kokins rakstīja:Bet, kā jau Roberts minēja, šis padara šo realistiskāk, ka labākiem spēlētājiem arī IR augstākas algas...vairogs rakstīja:Man gan nepatīk šī doma !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Ja es parakstu 1 M līgumu uz 6 sezonām, kad man ir 300 TP.
Vai man nāksies lauzt līgumu tiklīdz mans TP pārsniegs 700, bet saņemu tikai 1M, jo esmu noslēdzis ilgtermiņa līgumu?
Vai man nāksies lauzt līgumu tiklīdz mans TP pārsniegs 700, bet saņemu tikai 1M, jo esmu noslēdzis ilgtermiņa līgumu?
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
kikish18 rakstīja:Ja es parakstu 1 M līgumu uz 6 sezonām, kad man ir 300 TP.
Nē! Tikai nākamajam līgumam jau būs cita minimālā summa!
Šīs summas būtu jāpalielina, lai komandas nevarētu atļauties turēt komandā vairāk par 3 lielajā "TP zvaigznēm" tas arī izlīdzinātu komandu spēku samērus, jo šiem spēlētājiem būtu jāmeklē citas komandas, kuras var šo spēlētāju atļauties, kā arī veicinātu veco spēlētāju karjeras beigšanas un jaunu spēlētāju veidošana. Šīs summas salīdzinot ar tagadējiem budžetiem un budžeta griestiem ievērojami situāciju nemaina.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Un šī likuma pieņemšana mainīs viņu domas par to cik viņam būtu jāsaņem?vairogs rakstīja:Te jau daudz debitanti pirmajā vai otrajā sezonā sevi par labākajiem uzskata ... un pamēģini viņam iestāstīt ,ka viņam vēl daudz jātrenējas !matiss.kokins rakstīja:Bet, kā jau Roberts minēja, šis padara šo realistiskāk, ka labākiem spēlētājiem arī IR augstākas algas...vairogs rakstīja:Man gan nepatīk šī doma !
Šeit es atļaušos tev varbūt piekrist tikai uz to, ka jāpapielina nedaudz tās minimālās. Bet, nepiekritīšu, par to, ka ne vairāk par 3 "zvaigznēm" par to summu ir jāsanāk. Cik ir komandu budžets? 25M? Tātad, ar šīm minimālajām varētu iegādāties 8 zvagznes. Kāpēc gan ne, ja komanda grib tā šķiesties ar naudu. Ja mēs pa elsim 700+ algas un prporcionāli pārējiem, protams, ar uz 5M (domāju, ka vairāk nevajag), tad šā vai tā, būs ĢM, kas nopirks 4 vai pat vsas 5 zvaigznes, nedomājot arī par melnā darba darītājem.krisis06 rakstīja:Šīs summas būtu jāpalielina, lai komandas nevarētu atļauties turēt komandā vairāk par 3 lielajā "TP zvaigznēm" tas arī izlīdzinātu komandu spēku samērus, jo šiem spēlētājiem būtu jāmeklē citas komandas, kuras var šo spēlētāju atļauties, kā arī veicinātu veco spēlētāju karjeras beigšanas un jaunu spēlētāju veidošana. Šīs summas salīdzinot ar tagadējiem budžetiem un budžeta griestiem ievērojami situāciju nemaina.
Lapa 1 no 1