Logotips priekš komandas
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Logotips priekš komandas
Kristz rakstīja:Izvēloties nosaukumu, galvenais bija lai komandas nosaukumā ir ietverti šādi jēdzieni : Spēks, agresivitāte. Saliekot viens liels Meteors sanāk, ar kura palīdzību varēsim kādu gāzt no kājāmbleedis rakstīja:Priekš rekonstrukcijas nepiemērots nosaukums, parcik meteorīts ir kaut kas krītoš. Izklausās pēc rekonstrukcijas uz nepareizo pusi
BET ja godīgi, derētu kādu darbu kādam sākt iesūtīt
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Kristz rakstīja:Izvēloties nosaukumu, galvenais bija lai komandas nosaukumā ir ietverti šādi jēdzieni : Spēks, agresivitāte. Saliekot viens liels Meteors sanāk, ar kura palīdzību varēsim kādu gāzt no kājāmbleedis rakstīja:Priekš rekonstrukcijas nepiemērots nosaukums, parcik meteorīts ir kaut kas krītoš. Izklausās pēc rekonstrukcijas uz nepareizo pusi
BET ja godīgi, derētu kādu darbu kādam sākt iesūtīt
Uztaisītu bet man tā lshl nauda nav 100 gadi vajadzīga, varbūt ja man draugos statistiku pasūtītu, tad varētu padomāt!
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Labi, nav problēmuGintzz69 rakstīja:Uztaisītu bet man tā lshl nauda nav 100 gadi vajadzīga, varbūt ja man draugos statistiku pasūtītu, tad varētu padomāt!
Uztaisi, un pasūtīšu, tik jāpapildina karte
Tad jau jums aktīvu vulkānu vajadzēja !Kristz rakstīja:Izvēloties nosaukumu, galvenais bija lai komandas nosaukumā ir ietverti šādi jēdzieni : Spēks, agresivitāte. Saliekot viens liels Meteors sanāk, ar kura palīdzību varēsim kādu gāzt no kājāmbleedis rakstīja:Priekš rekonstrukcijas nepiemērots nosaukums, parcik meteorīts ir kaut kas krītoš. Izklausās pēc rekonstrukcijas uz nepareizo pusi
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
sasmējosvairogs rakstīja:Tad jau jums aktīvu vulkānu vajadzēja !Kristz rakstīja:Izvēloties nosaukumu, galvenais bija lai komandas nosaukumā ir ietverti šādi jēdzieni : Spēks, agresivitāte. Saliekot viens liels Meteors sanāk, ar kura palīdzību varēsim kādu gāzt no kājāmbleedis rakstīja:Priekš rekonstrukcijas nepiemērots nosaukums, parcik meteorīts ir kaut kas krītoš. Izklausās pēc rekonstrukcijas uz nepareizo pusi
Saldū pilns ar aktīviem vulkāniem !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Beidzot esmu saņēmis pirmos darbus, cerams, ka vēl kāds ieripos manā pastkastē.
PS. Gudrāki tie, kas uztaisa vairākus, jo nauda jau balsojumā var iet par 2vām vietām arī
PS. Gudrāki tie, kas uztaisa vairākus, jo nauda jau balsojumā var iet par 2vām vietām arī
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Cik tas ir sekundēs? Man skolā pulksteni tik tā mācīja
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
bleedis rakstīja:Cik tas ir sekundēs? Man skolā pulksteni tik tā mācīja