Bauskas Lūšu Hall Of Fame
Lapa 1 no 1 • Share
Bauskas Lūšu Hall Of Fame
Drīzumā tiks iemūžināts pirmā spēlētāja numurs, kā arī izstādīti visu iepriekšējo sezonu sasniegumi.
Viesis- Viesis
Re: Bauskas Lūšu Hall Of Fame
Es vai Vītols?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Es vai Vītols?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
3-4 sezonas vienā klubā - HOF Bauskas Lūšu izpratnē
Sandijs Siliņš IMO!
Sandijs Siliņš IMO!
Kūšu īsajā pastāvēšanas laikā tas ir vērā ņemams sasniegums.The Dream rakstīja:3-4 sezonas vienā klubā - HOF Bauskas Lūšu izpratnē
Sandijs Siliņš IMO!
Es atvainojos, bet Vītols neko neizdarīja. Pēc īslaicīgas super-aktivitātes sekoja ilglaicīga neaktivitāte un tā arī neviens kauss ar Vītolu netika izcīnīts. Real HOFer right here.
Vienu gadu viņš bija labākais gk, ja nemaldos.The Dream rakstīja:Es atvainojos, bet Vītols neko neizdarīja. Pēc īslaicīgas super-aktivitātes sekoja ilglaicīga neaktivitāte un tā arī neviens kauss ar Vītolu netika izcīnīts. Real HOFer right here.
Piedod vecīt. Tas čalis, būdams aktīvs tikai divas sezonas, kļuva par līgas leğendu, lielā mērā pacēla Bauskas vārdu līgā un vairoja komandas patriotismu, kā arī ieguva lielāku respektu nekā tu jebkad šajā līgā iegūsi. Šaubos, vai kādreiz Bauskā maz būs vēl kāds vārtsargs, ar tādu personību. Ja tas nav komandas HOF vērts, it īpaši mans pēdējais iemesls, tad piedod, atvaino, jāsāk apšaubīt tava izpratne, ne Lūšu.The Dream rakstīja:3-4 sezonas vienā klubā - HOF Bauskas Lūšu izpratnē
Sandijs Siliņš IMO!
Ja pareizi sapatu vienu no taviem 350 bezjēdzīgajiem, nevienam citam nezināmajiem saīsinājumiem, tad pilnībā nepiekrītu. Siliņš bija labs S4, bet S4 labi bija visi. Gan Vītols, gan Warkstrom, gan Karlsen. Vieta HOF netiek dota tikai tāpēc, ka spēlētāja īpašnieks ir bijis komandas GM. + man ir savi iemesli, kurus ieguvu sarunā ar viņu kaut kad sen atpakaļ, bet tos neizpaudīšu skaļi.
Vari droši šeit vairs nekomentēt, SHL standarti šeit neder, laikam tu esi vienīgas, kuram tas īsti nepielec. Pats taču teici - LSHL ir trīs reizes mazāka līga.
Viss.
Viesis- Viesis
Nu vismaz viņiem bija kauss pagājušo sezon, nevis pirms 48 gadiem.The Dream rakstīja:Tad nu gan sasniegums
Es nezinu nedz Siliņa, nedz Vītola nopelnus.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
chubijzs rakstīja:Piedod vecīt. Tas čalis, būdams aktīvs tikai divas sezonas, kļuva par līgas leğendu, lielā mērā pacēla Bauskas vārdu līgā un vairoja komandas patriotismu, kā arī ieguva lielāku respektu nekā tu jebkad šajā līgā iegūsi. Šaubos, vai kādreiz Bauskā maz būs vēl kāds vārtsargs, ar tādu personību. Ja tas nav komandas HOF vērts, it īpaši mans pēdējais iemesls, tad piedod, atvaino, jāsāk apšaubīt tava izpratne, ne Lūšu.The Dream rakstīja:3-4 sezonas vienā klubā - HOF Bauskas Lūšu izpratnē
Sandijs Siliņš IMO!
Ja pareizi sapatu vienu no taviem 350 bezjēdzīgajiem, nevienam citam nezināmajiem saīsinājumiem, tad pilnībā nepiekrītu. Siliņš bija labs S4, bet S4 labi bija visi. Gan Vītols, gan Warkstrom, gan Karlsen. Vieta HOF netiek dota tikai tāpēc, ka spēlētāja īpašnieks ir bijis komandas GM. + man ir savi iemesli, kurus ieguvu sarunā ar viņu kaut kad sen atpakaļ, bet tos neizpaudīšu skaļi.
Vari droši šeit vairs nekomentēt, SHL standarti šeit neder, laikam tu esi vienīgas, kuram tas īsti nepielec. Pats taču teici - LSHL ir trīs reizes mazāka līga.
Viss.
Mierīgi, Bruņiniek. Why you heff to be mad?
Baigas vēsturnieks un respektētais čalis
Pats te esi no S5, bet runā tā kā būtu te jau no S1. Ko tu te atkal sāc ar savu SHL? Kāds te pieminēja? Jā, man SHL patīk labāk un ko man darīt? Nošauties, lai izpatiktu tev un mīlētu LSHL vairāk. Ģēnijs.
Gan Beņķis, gan Mārtiņš, gan es, parādijāmies S4 ap pirmā apļa beigām, we know shit.
Esmu, esmu es no S4 šeit. Un domā, ka es neesmu pētījis Lūšu vēsturi?
Par SHL es domāju tā, ka tu šeit izklāsti turienes HOF cienīgu spēlētāju standartus. Vai ma mums līga tik daudz sezonas pastāvēs, cik tur dažs varbūt ir vienā komandā pavadījis, pluss mums tās sezonas velkas ilgāk.
Ok, sapratu, tu vienkārši uzēdies, jo par Vītola jokiem kāds smējās, bet par taviem neviens nesmejas.
Par SHL es domāju tā, ka tu šeit izklāsti turienes HOF cienīgu spēlētāju standartus. Vai ma mums līga tik daudz sezonas pastāvēs, cik tur dažs varbūt ir vienā komandā pavadījis, pluss mums tās sezonas velkas ilgāk.
Ok, sapratu, tu vienkārši uzēdies, jo par Vītola jokiem kāds smējās, bet par taviem neviens nesmejas.
Viesis- Viesis
Kad Vītols vadīja komandu, Lūši bija viena no komandām kur ļoti gribējās uzspēlēt, bet tad kāds cits nāca pie stūres un beigās tā arī nepārgāju. Strīdiem nav pamata, beņķis zin ko runā.
Viesis- Viesis
Similar topics
» Oslo Wild Cats Hall Of Fame
» Bauskas Lūšu S9 TN
» Bauskas Lūšu S2 treniņnometne.
» Bauskas "Lūšu" S7 treniņnometne!
» Bauskas lūšu darijumi!
» Bauskas Lūšu S9 TN
» Bauskas Lūšu S2 treniņnometne.
» Bauskas "Lūšu" S7 treniņnometne!
» Bauskas lūšu darijumi!
Lapa 1 no 1