FIFA World Turnīrs
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Re: FIFA World Turnīrs
Fināls ar Sumbru . Diemžēl spēle nokārās , un nepārspēlējām jo vienojāmies par šo mača iznākumu.
http://prntscr.com/6trd8i
http://prntscr.com/6trd8i
Kristers Plūme- Kristers Plūme (LW) #11
- Postu skaits : 156
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Vībiņos
Rakstat man skype vai arī origin lai saņemtu savas naudas balvas.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Tātad vietu sadalījums
1.Vieta - FC Spridiisi
2.Vieta - FC Sumbri
3.Vieta - FC Nordea
4.Vieta - FC Hulks
https://www.easportsfifaworld.com/feeds/detail/fifa-world-beta-closing-in-90-days_52316
1.Vieta - FC Spridiisi
2.Vieta - FC Sumbri
3.Vieta - FC Nordea
4.Vieta - FC Hulks
https://www.easportsfifaworld.com/feeds/detail/fifa-world-beta-closing-in-90-days_52316
EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Tur jau tā lieta ka viņi neslēdz tikai FW, bet slēdz vēl arī 3 citas F2P spēles Piem. Need For Speed - World bija jau kopš 2010 gada Par tiem Battlefieldiem nezinu
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Ko vasarā drotošu?
Lai arī nesen tik iesāku spēlēt, FW mani ierāva sevī vienkārši apbrīnojami!
It kā jau man ir FIFA 12, bet nu FW bija ultimate team..
Tagad jāskatās, vai nenokritīsies cenas spēlētājiem, varbūt vēl uzspēšu ar kādu augstā gala spēlētāju onlainā uzspēlēt!
Tagad jāskatās, vai nenokritīsies cenas spēlētājiem, varbūt vēl uzspēšu ar kādu augstā gala spēlētāju onlainā uzspēlēt!
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Mēs tak taisījāmies CS GO pirkt un drotot.Maikijs rakstīja:Ko vasarā drotošu?
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Mēs tak taisījāmies CS GO pirkt un drotot.Maikijs rakstīja:Ko vasarā drotošu?
Ā, jā.
Bet, nu tad man vajag jaunu kompi un laiku, jo vasarā laikam jau lielākoties pa laukiem dzīvošos, kur nav kompja.
Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Bizness. Ar šādu soli iespēja, ka cilvēki tagad iepirks FIFA15/FIFA16.
EA vispār ir nenormāli naudas rijēji, un tas, patiešām, ir viņu trademark elements
Viesis- Viesis
Man tāda sajūta, ka EA drīz pārcelsies no Vankūveras uz Mjanmu, pieņems darbā 100 aziātus, lai šie taisa jaunas spē*rosterus*les par 1€ stundā.rieksts rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
EA vispār ir nenormāli naudas rijēji, un tas, patiešām, ir viņu trademark elements
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Tādi patiešām atkarīgie varbūt nopirks. Man gan pohujs, taisni vēl vairāk pazūd vēlme pirkt EA spēles.rieksts rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Viesis- Viesis
rieksts rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Nu 15 ja pirks tad ļooooti maz cilvēki, jo UT dēļ Price Range ir sapista. A par 16 neko nevar zināt, vēl tomēr vairāk mēneši.
Es vairāk sliecos uz to ka viņi vnk. pēc kāda laika izlaidīs World pilno versiju kura būs jānopērk lai spēlētu taču maksās lētāk nekā lielā FIFA, nu kā daļēju piemēru varētu minēt Plants vs Zombies:Garden Warfare kuru tu arī nopērc un mauc
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Sumbrs rakstīja:rieksts rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Nu 15 ja pirks tad ļooooti maz cilvēki, jo UT dēļ Price Range ir sapista. A par 16 neko nevar zināt, vēl tomēr vairāk mēneši.
Es vairāk sliecos uz to ka viņi vnk. pēc kāda laika izlaidīs World pilno versiju kura būs jānopērk lai spēlētu taču maksās lētāk nekā lielā FIFA, nu kā daļēju piemēru varētu minēt Plants vs Zombies:Garden Warfare kuru tu arī nopērc un mauc
Vai būs vērts pirkt? Man jau patīk FW, nav ļooti komplicētas kontroles, var pierast kādu laiciņu paspēlējot, grafikas kkā pie dirsas.
Varbūt vienkārši pēc laiciņa jāsakrāj konsolei un jāspēlē lielās fifas..
Maikijs rakstīja:Sumbrs rakstīja:rieksts rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:EA savā elementā. Spēlei bija daudz trūkumi, pats EA neko daudz nedarīja, cik sapratu, tad ar katru atjauninājumu bugs bija vēl vairāk. Loğisks iznākums.
Vai būs vērts pirkt? Man jau patīk FW, nav ļooti komplicētas kontroles, var pierast kādu laiciņu paspēlējot, grafikas kkā pie dirsas.
Varbūt vienkārši pēc laiciņa jāsakrāj konsolei un jāspēlē lielās fifas..
Par to vai tādā gadījumā būtu vērts pirkt man nav ne jausmas, tur jau būtu jāskatās ko tur vispār piedāvā. Tiesa ka k-kas tāds varētu notikt jau ir tikai manas domas
Par konsolēm un fifām runājot. Piem. es FW sāku spēlēt tikai tapēc ka Free. Tā ja man tgd. piem. iedotu konsoli, vai es pirktu tieši fifu es nezinu
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Es FW sāku spēlēt tāpēc, ka turnīrs, patīk futbols, un UT, jo nu pa "frī" var jau arī pirātiskās cough cough fifas ielādēt.
Serveri ir EA problēma jau labu laiku, nauda viņiem, liekas, plūst pāri saprāta robežām, bet serverus savākt kārtībā nevar, huh.
Bet mani ieinteresē tieši tas, ka visur ir minēts, ka beigs FW Beta versiju attīstīt un tādā garā, es nesaprotu, kāpēc vienkārši free full version neizlaist..
Serveri ir EA problēma jau labu laiku, nauda viņiem, liekas, plūst pāri saprāta robežām, bet serverus savākt kārtībā nevar, huh.
Bet mani ieinteresē tieši tas, ka visur ir minēts, ka beigs FW Beta versiju attīstīt un tādā garā, es nesaprotu, kāpēc vienkārši free full version neizlaist..
Maikijs rakstīja:Bet mani ieinteresē tieši tas, ka visur ir minēts, ka beigs FW Beta versiju attīstīt un tādā garā, es nesaprotu, kāpēc vienkārši free full version neizlaist..
we just didn’t have the momentum to bring the game to a full commercial launch.
Didn't have the momentum... Nezinu kāds momentum viņiem tur vajadzīgs, lai palaistu pilno spēli.
Vai nu viņi nespēj uzturēt serveri, vai nu negrib to darīt. Electronic fArts.
Viesis- Viesis
The Number 1 rakstīja:Maikijs rakstīja:Bet mani ieinteresē tieši tas, ka visur ir minēts, ka beigs FW Beta versiju attīstīt un tādā garā, es nesaprotu, kāpēc vienkārši free full version neizlaist..
we just didn’t have the momentum to bring the game to a full commercial launch.
Didn't have the momentum... Nezinu kāds momentum viņiem tur vajadzīgs, lai palaistu pilno spēli.
Nu jā, tieši es tpc. runāju par to ka tikai pēc kāda laika, iespējams jau ar citu nosaukumu utt. jo.
and we’re not done looking at new ways to bring new FIFA experiences to players around the world.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Varetu uzrikot velreiz kko lidzigu sim. Tikai vai bus kas sponsore?
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
NyMo rakstīja:Varetu uzrikot velreiz kko lidzigu sim. Tikai vai bus kas sponsore?
Es visu kas man bij palicis pakās izgrūdu Un vairs pirkt netaisos
Tiesa ja es izpārdotu savus playerus es dabūtu ļoooooti daudz kādus 10kk+ Bet nu nedarīšu to, jo kādreiz jau pa pālim vel uzraušu
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» FIFA World turnīrs
» FIFA World #1
» FIFA World #1 Noteikumi, sarunas, rezultāti u.c.
» HaxBall turnīrs.
» Boss aicina uz FIFA turnīru
» FIFA World #1
» FIFA World #1 Noteikumi, sarunas, rezultāti u.c.
» HaxBall turnīrs.
» Boss aicina uz FIFA turnīru
Lapa 3 no 3