Nebrauciet ar autobusu naktīs.

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Nebrauciet ar autobusu naktīs. Empty Nebrauciet ar autobusu naktīs.

Post by MrColt Sestdiena Augusts 10, 2013 4:09 pm

Bija parasta diena, Emīls viesojās pie draugiem Valmierā un vakarā brauca mājās ar pēdējo autobusu.
Kā jau vienmēr, apsēdos blakus smukākajai meitenei un sāku koķetēt ar viņu.
Pēkšņi autobusam izšāva riepa un par spīti visam, nebija rezerves riteņa. Autobusam apkārt bija tikai mežs un ceļš.
Autobusa šoferis sazinājās ar kontrolcentru un izsauca rezerves autobusu.
Viss gāja mierīgi, līdz pēkšņi kāds no pasažieriem mežā ieraudzīja cilvēku. Pieci drosmīgākie cilvēki izkāpa no autobusa un gāja pakaļ šim cilvēkam. Viņi neatgriezās jau vairāk nekā 20 minūtes, visi jau sāka uztraukties kur viņi pazuduši. Pēkšņi atskanēja kliedzieni, autobusā palikušos cilvēkus tas sāka biedēt. Pēkšņi no meža izskrēja kāds cilvēks, neviens nesaprata kas viņš tāds ir līdz viņš sāka klauvēties pie autobusa durvīm. Tas bija viens no izdzīvojušajiem Čaks Noriss. Viņš iekāpa autobusā un no šoka nevarēja parunāt, jo neko tik briesmīgu viņš nebija nekad redzējis.
Pēc 10 minūšu pauzes viņš atguvās no šoka, jo kāds viņu piedzirdīja ar somā noglabātu šņabi. Čaks sāka stāstīt: "Es nezinu kas tas tur ārā ir, bet tur nav droši. Sākumā viss bija mierīgi klusi, līdz no krūmiem izleca kaut kāds nezvērs un ar vienu piegājienu saplosīja 2 cilvēkus. Mēs centāmies atkāpties un skrējām uz autobusu, bet viņš bija par ātru. Tad viņš sagrāba, vienu no viņiem aiz kājas un ievilka mežā. Mēs skrējām tālāk kaut arī domājām kad vajag atgriezties un censties glābt viņu. Mēs apstājāmies un sākām domāt plānu līdz no meža dzīlēm izdzirdējām šo puisi agonijā kliedzam, viņš bļāva pēc palīdzības, līdz pēkšņi viss mežs apklusa līdz ar viņa pēdējo kliedzienu. Apkārtne likās pārāk klusa, līdz sākām saklausīt dīvainas skaņas. Sāka likties kad mēs jau jūkam prātā, bet nē nez no kurienes aiz kokiem varēja tālumā redzēt nākam 3 cilvēkus. Mēs skrējām pie viņiem kaut nezinājām kas viņi ir. Mēs piegājām pie viņiem izstāstījām situāciju kas notika u.t.t, bet viņiem par to nāca tikai smiekli. Tad es sapratu tie bija viņi kas nogalināja tos 3 cilvēkus. Es metos bēgt, bet tas otrs čubārs nesaprata kāpēc es sāku skriet, viņš skatījās kā es aizskrēju. Vienīgais ko skrienot es paspēju redzēt bija tas kad viens no šiem cilvēkiem viņam ar vienas rokas vēzienu nocirta galvu un sāka mieloties ap viņa ķermeni. Un jā es skrēju, skrēju līdz nonācu līdz autobusa un tā esmu nonācis šeit.". Cilvēki sāka uztraukties ja nu viņš stāsta patiesību un atvedīs viņus pie mums, ja viņi nonāk pie mums kas viņi tādi ir ?? Vampīri, Vilkači vai vēl ļaunāk Zombiji.
Viss norimās, bija pagājušas jau vairāk nekā 2 stundas. Daži no šoka par notikušo sāka ļoti uztraukties un gribēja iziet ārā uzpīpēt, viņi izkāpa ārā no autobusa un šoferītis ieslēdza tālās gaismas. Visi mierīgi ārā stāvēja pīpēja līdz pēkšņi šoferītis pamanīja tālumā, kādu nākam. Daži cilvēki domāja kad tas ir tas Briesmonis kurš nogalināja tos 4 cilvēkus kuri gāja mežā pēc palīdzības, bet daži vnk nedomādami skrēja viņam pretī, jo bija izmisuši un gribēja ātrāk tikt no šejienes prom. Seši cilvēki bija tikuši apmēram pusceļā kad viens no viņiem apgriezās un sāka skriet atpakaļ un bļāva: "Tās ir lamatas, es redzēju mežā kaut kas kustēj...", bams no meža izskrēja kāda persona kas nogāza viņu zemē un sāka ēst viņa miesu. Visi cilvēki sakāpa atpakaļ autobusā un šoferītis aizslēdza durvis. Viņi skatījās kā atlikušos 5 cilvēkus vienkārši saplosa dzīvus. Daudzi kuri palika dzīvi sāka jau raudāt, stresot, pīpēt autobusā. Vienīgi Čaks bija mierīgs un pašpārliecināts. Čaks palūdza šoferītim lai atver vaļā durvis un izlaiž viņu ārā. Pēc 2 minūšu garas sarunas, Čaks salauza šoferītim degunu un pats atvēra durvis. Viņš pašpārliecināti gāja pretī šiem briesmoņiem. Tad pēkšņi viņš apstājās. Nolika zemē savu Teksasas Rendžera cepuri un nošāva sevi. Briesmoņi un izdzīvojušie nesaprata kas notiek. Līdz Čaks piecēlās, viņa acis spīdēja tumsā. Briesmoņi sāka pa vienam uzbrukt Čakam, bet bez cerībām. Kā briesmonis pieskrien klāt Čakam, Čaks iekož viņam un briesmonis pārvēršas par vēl  vienu Čaku. Briesmoņi sāka mukt jo Čaku bija vairāk nekā divi duču.
Kad briesmoņi bija jau prom Čaki sāka lēnu garu nākt atpakaļ uz autobusa pusi. Daudzi izskrēja no autobusa un bļāva: "Mēs esam glābti, mēs esam glābti". Kad Čaku armija bija apmēram 10 metru atālumā no izdzīvojušajiem, viņi sāka skriet un kost viņiem. Beigu beigās neviens no cilvēkiem kas bija ārā, vairs nebija dzīvs. Viņi visi bija pārtapuši par Čakiem. Čaki jau sāka ielenkt autobusu, cilvēki krita panikā. Kamēr tie idioti krita panikā, es ar šo burvīgo meiteni kurai sēdēju blakus bijām jau tikuši vairāku kilometru atālumā no viņiem. Neviens nebija pamanījis ka mēs izrāpāmies pa aizmugurējo logu, pa kuru beigās arī Čaki tika iekšā un apēda visus cilvēkus kuri bija palikuši autobusā. Skrienot mēs abi dzirdējām kā kliedz autobusā palikušie cilvēki. Pēc vairāku stundu mukšanas, viņi sāka mūs panākt. Mums nebija kur mukt, mūsu vienīgais ierocis bija, stienis kuru atradām skrienot gar ceļa malu. Viņi bija mūs jau ielenkuši no visām pusēm, kad pēkšņi viņi sāka skriet mums virsū. Bams es salecos jo sapratu kad tikko pamodos ,jo izlēju savu aliņu sev uz kājas.

šādi izskatījās autobusi pēc čaku uzbrukuma
Nebrauciet ar autobusu naktīs. 090108_sadeg_autobusi2
dažas bildes ar Čaku.
Nebrauciet ar autobusu naktīs. Chuck
Nebrauciet ar autobusu naktīs. Chuck_norris_zombie-3457

lūk tāds bija mans sapnis kuru es pārveidoju stāstā. Ceru kad patika.

pats vēl pat neesmu pārlasījis bet cerams būs labs Very Happy

edit: atradu Čaka upuru bildi.
Nebrauciet ar autobusu naktīs. Chuck-norris-beat-up
MrColt
MrColt
Emīls Treilons #68 (RW)
Emīls Treilons #68 (RW)

Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava

Atpakaļ uz augšu Go down

Nebrauciet ar autobusu naktīs. Empty Re: Nebrauciet ar autobusu naktīs.

Post by Skipper Sestdiena Augusts 10, 2013 4:33 pm

Pārējiem, MrColt vārds arī ir Emīls, tā kā šoreiz, tas neesmu Es Laughing 
Stāsts interesants, bet vien lieta, kāds sakars ar hokeju? Laughing
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by MrColt Sestdiena Augusts 10, 2013 4:37 pm

Kāpēc vienmēr jābūt sakaram ar hokeju ? :Dlabi es varu izlabot beigas un uzrakstīt kad vienīgie ieroči bija Hokeja nūja un slida, jo valmierā pirms satikos ar draugiem bija hokeja spēle Very Happy:D

bet tad vairs tas nebūs mans sapnis.
MrColt
MrColt
Emīls Treilons #68 (RW)
Emīls Treilons #68 (RW)

Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Sestdiena Augusts 10, 2013 4:39 pm

Nu ne, nelabo šo Wink Lai arī cik raksts var būt randoms, tomēr būtu labi, ja tas kaut drusku būtu saistīts ar hokeju Wink Tas tāds padoms nākamajam
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Augusts 10, 2013 6:22 pm

NAV NEVAINAS - DAŽREIZ VAJAG HOKEJA FANIEM ATPŪTINĀT GALVU NO HOKEJA PALASOT PAR CITĀM TĒMĀM !!

PS. un sadaļas nosaukums ir Raksti (nevis hokeja raksti) ... tā kā !! noteikumi nav pārkāpti !!
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Sestdiena Augusts 10, 2013 6:30 pm

Piekrītu vairogam Wink
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Sestdiena Augusts 10, 2013 6:40 pm

Nē nu labi, Es jau neko nepārmetu, bet nu tas bija tāds neliels ieteikums, var gadīties kāds šāds raksts, bet nu tomēr nenovēršamies no galvenās tēmas Wink
Bet tā jau prieks, ka cilvēkiem rodas savādākas un interesantas idejas Smile
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Augusts 10, 2013 7:10 pm

Tak viss kārtībā - brīvi izsakām savas domas !! Very Happy 
vairogs
vairogs

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu