''Izģērb'' hokejistu
Lapa 1 no 1 • Share
''Izģērb'' hokejistu
Labdien, šodien esam tiešraidē mūsu jaunajā TV pārraidē ''Izģērb hokejistu''. Šodien uz pārrunām esam aicinājuši Liepājas Plēsoņu pirmo vārtu vīru Antti Anrikainen, kuram šī ir debijas sezona LSHL pieaugušo līmenī.
Uzdosim viņam dažus jautājumus, ar kuriem, teorētiski varam viņu arī ''izģērbt'', tikai nepārprotiet, tas nenotiks pa īstam, mēs viņu izģērbsim tādā ziņā, ka iegūsim daudz jaunu informāciju par viņu.
Tad nu sāksim, dosim mazu ievadvārdu šim izcilajam talantam.
Antti: Sveicināti ! Man ir prieks šeit būt, ceru, ka jums ir arī tāpat. Man diži nav ko teikt, jo neesmu sagatavojis nekādu runu, jo skatoties Latvijas ziņas, latviešu deputāti sagatavoto runu pat nemāk norunāt. Bet tas nav nekāds uzbrauciens šai tautai, jo šobrīd Latvija ir manas otras mājas aiz Somijas. Sāksim ar to, ka esmu pabijis jau divās Latvijas hokeja komandās, no vienas mani izspēra, otrā uzņēma labi, un tagad esmu komandas pirmais vārtu vīrs un arī visas līgas otrs labākais vārtsargs. Tas nu īsumā par mani, tagad došu vārdu vadītājiem, lai sper laukā savus jautājumus.
Vadītāji: Tad nu tā, tagad uzdosim Tev 5 jautājumus, kuri būs gan par komandu, gan par Tavu privāto dzīvi, tad nu tā. Pirmais jautājums: Nosauc 3 Liepājas komandas labākos spēlētājus, un arī 3 seksīgākos kluba darbiniekus vai spēlētājus.
Antti: Mhmm.. Komandas līderi ir Valdmanis, Olivander un .. .. .. Heskey, bet ja ir jārunā par seksīgākajiem darbiniekiem, tad tās noteikti ir Liepājas kluba karsējas, kurām ir seksīgākie dibeni visā LSHL. Man pat ir fotogrāfija. Lūk:
Vadītāji: Jā, tas nu ir fakts, bet turpināsim, otrais jautājums: Kas, tavuprāt, ir tas, kas jūsu komandai liek uzvarēt?
Antti: Komandas saliedētība, tas laikam ir arī vienīgais iemesls, bet daudzi komandas biedri ir arī slavējuši mani, ka tieši mana spēle ir komandu ievedusi pareizajās sliedēs.
Vadītāji: Skaidrs. Nu tā, trešais jautājums: Kur Tu labāk pavadītu savu brīvo laiku?
Antti: Es droši vien to pavadītu atpūšoties ar kādu meiteņu bariņu, bet ja to ņem nopietni, tad es noteikti to pavadītu uz ledus, pamatīgi strādātu pie savas spēles, jo tā nav perfektā līmenī.
Vadītāji: Tu nu gan esi īsts darba rūķis. Ceturtais jautājums no mūsu puses ir: Ko nozīmēja tavs tvīts twitter kontā par Valdmaņa izdarībām? Lūk arī pierādījums:
Antti: Hah, nu jā, tas bija ģērbtuves joks, jo Olivander katrā spēlē gūst kādu punktu, un tāpēc mēs ar Ģirtu izdomājām kaut kā to atlīdzināt, taču komandas ''dzirdīgākā'' auss Rozentāls to pārprata un piedāvāja Valdmanim dejot ap stieni, tad visi sākām smieties un jautri pavadījām atlikušo vakaru.
Vadītāji: Tas nu gan ir baigais joks. Klāt arī mūsu pēdējais jautājums: Kur domā spēlēt pēc divām sezonām?
Antti: Tas ir baigi dziļš jautājums, jo es vēl nezinu, vai sezonas laikā mani atkal neaizmaina. Tad redzēsim, bet pagaidām sezonu noslēgšu šeit, Liepājā un tā arī nākamo sezonu. Dzīvosim, redzēsim.
Tad nu tā, esam noslēguši mūsu pirmo raidījumu, ceram, ka uz nākamajiem raidījumiem izaicināsim citus LSHL dalībniekus. Uzredzīti !
Re: ''Izģērb'' hokejistu
Baigi dziļi. Uzredzīti!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
man nesanāk vnk gribējās kādu papildus TP nopelnīt..Viedais rakstīja:Baigi dziļi. Uzredzīti!
Da nē ir labi, prieks, ka LSHL Media vispār kkas parādās un idejiski ar nav nemaz tik slikti.. tik priekš TV pārraides likās par īsu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Man bija īss laiks, kurā radās iedvesma No manis kaut ko garu ir grūti izspiestViedais rakstīja:Da nē ir labi, prieks, ka LSHL Media vispār kkas parādās un idejiski ar nav nemaz tik slikti.. tik priekš TV pārraides likās par īsu.
PS. Varbūt kāds vēlas brīvprātīgi pieteikties ? Uz manu TV šovu Tikai nezinu, kad būs iedvesma.
Es nekad neesmu atteicis. Ja kādam vajag kādu interviju vai kaut ko tamlīdzīgu, var droši vērsties pie manis.Kristz rakstīja:PS. Varbūt kāds vēlas brīvprātīgi pieteikties ? Uz manu TV šovu Tikai nezinu, kad būs iedvesma.
Viesis- Viesis
Es arī pastāvu.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Es ari teoretiski pastavu..
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30